Sari la conținut

antonia_wild69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre antonia_wild69

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucharest

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

antonia_wild69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

37

Reputație

  1. Va multumesc pt vorbele frumoase si vizitele pe care mi le-ati facut in aceste doua luni. Eu ma opresc aici si pornesc spre indeplinirea visului meu ! Soon I will touch the stars ! Va pup , Antonia !
  2. Buna ! Azi sunt disponibila pana la ora 21 ! Va sarut si va astept !
  3. Buna ! Azi sunt disponibila pana la ora 20 ! Va sarut !
  4. Buna. Cand nu lucrez sau nu mi-am inceput programul, telefonul este inchis si intra mesageria. Daca telefonul este deschis, inseamna ca sunt disponibila.
  5. Buna ! Atasez un set nou de poze ! Va sarut !
  6. Buna ! Azi sunt disponibila pana la ora 23 ! Va sarut !
  7. Buna ! Azi sunt disponibila pana la ora 21 ! Va sarut !
  8. Buna ! Azi sunt disponibila pana la o ora tarzie, in functie de dispozitie ! La Multi Ani tuturor sarbatoritilor !
  9. Buna ! Azi sunt disponibila pana la ora 22 ! Va sarut !
  10. Buna ! Azi sunt disponibila pana la ora 20! Va sarut !
  11. Corina, nu vad rostul interventiei tale pe acest topic , avand in vedere ca nu ne cunostem . No_body , ma descurc si singurica , fara ajutorul vreunui sef.
  12. Buna! Chestia cu nr de tel este relativa. Pot da copy/paste de pe google la sute de nr de tel care au combinatia aceea de cifre, care pot fi la inceputul, mijlocul sau finalul nr de tel. Prin urmare, nu cred ca am dezvaluit identitatea vreunui musafir, in masura in care exista sute de persoane care pot avea acea combinatie de cifre in nr de tel. Aveam o programare, domnul a ajuns cu 5-10min mai devreme si l-am rugat sa ma astepte sa imi termin dusul si sa ma imbrac. Am apelat inapoi , iar la capatul firului mi s-a spus ca ajunge in 15 min. Mi s-a parut ciudat, pt ca eu intelesesem ca el a ajuns si ca ma asteapta in zona. Am primit musafirul si abia dupa alte 10 min am realizat ca el nu este persoana cu care trebuia sa ma vad. Practic, apelasem o alta persoana cu un nr similar , diferenta fiind de 2 cifre. Cate sanse erau sa fie doua nr de tel similare, unul langa altul ? Acea pers a ajuns la mine la 20 min diferenta de ora stabilita cu domnul care ma astepta afara. Cu siguranta s-ar fi putut evita o astfel de situatie,daca domnul care era afara m-ar fi apelat inapoi. Eu asa consider ca era ok, daca el a asteptat 5-10 min afara si a vazut ca eu nu il sun, ma putea apela el . Poate cazusem in baie, poate nu mai aveam credit, poate s-a intamplat ceva. Cand am fost libera, nu mi-am permis sa il apelez pe tel, tocmai de aceea am postat pe forum. Inca o data , eu imi cer scuze pt situatia neplacuta si disconfortul creat !
  13. Buna ! Domnul cu nr de tel 5694 , in caz ca citesti , imi cer scuze , s-a produs o incurcatura ! Sper sa imi oferi ocazia de a-ti explica personal ce s-a intamplat !
  14. Buna ! Azi sunt disponibila pana la ora 21 ! Va sarut !
  15. Postat Ieri, 12:50 Buna ! Sunt Antonia , am 22 de ani , parul lung , saten , inaltime 173 cm si 57 kg . Piele alba , sani micuti , constitutie slim. Sunt o fire joviala , comunicativa si dornica de aventuri. Ca servicii , iti pot oferi : sex oral cu sau fara prezervativfinalizare orala , faciala , corporala ( COM , CIF , COB )sex normal doar protejatfrech kiss ( FK )69 , cunnilingus, annilingusuro , foot fetishmasaj de relaxare si / sau erotic Pretul este 150 lei pt 30 min, 200 lei pt o ora . Programul este de Luni pana Sambata intre 10 - 22 , ocazional lucrez si noaptea . Ca zona stau la Piata Romana , mai exact la Piata Lahovari , langa Spitalul de Oftalmologie. Stau intr-un apart cu 3 camere , decomandat , impreuna cu o colega . Colega mea este IzabellaSex&Bdsm Pot fi gasita la nr de tel : 0766132759. Va sarut !
×
×
  • Creează nouă...