Sari la conținut

creative89

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre creative89

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

creative89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

26

Reputație

  1. Probably the best Trans in Romania!🥇
  2. Vizitata ieri in Tm. O persoana care stie sa vorbeasca cu tine, foarte respectuoasa! Are un corp foarte ok, penis foarte gros si destul de mare. Restul nu mai detaliez, va las si pe voi sa aflati singuri.
  3. Zilele trecute , m-a luat pofta de o partida cu Cristina. Sun , imi da locatia , in spate la Decathlon(ff usor de ajuns).intru inauntru, ma astepta pe canapea direct dezbracata(fff horny). Nu mai rezist asa ca ma pun in genunchi si incep sa o sug, o aud cum geme si mi se scoala instant. Ma intinde pe pat si incepe si ea oralul. Ce sa zic demential! ii spun sa trecem la anal ca nu mai rezist. Pune prezervativul, putin lubrifiant si incepe sa intre incet , atenta sa nu fisureze. Ca senzatie nu mai are rost sa va descriu , trebuie sa incercati pe propria piele. ii spun ca vreau sa ii penetrez si eu fundul acela PERFECT, pun caciula si intru! Doamne ce priveliste , si la cum se misca de abia abia mai rezistam. Deci ca si concluzie , ori sunteti pasivi ori activi… va fute de innebuniti! P.S. Is the best of best! Te pup Cris pe data viitoare! Halatul 200/fin nu se uita deloc la ceas
  4. Vizitat Karla , mesaj pe whatsapp, raspunde foarte prompt. Stabilim ora , trimite locatia , in spate la Decathlon, ajuns foarte usor. Urc , deschide usa, surpriza … o tinuta ff atragatoare pe tocuri , pot zice ca arata mult mai bine ca in poze. Ma intreaba ce doresc sa beau , aleg o doza de fanta. Ma invita in camera unde incepe nebunia,incepem cu un sarut 2, dupa care imi propune un 69 timp de 5-10 min, o vad ca se excita enorm , si ma intreaba daca vreau sa ma penetreze. Zic hai sa incercam, isi pune caciulita ,da cu lubrifiant si intra cu grija sa nu ma doara . Ce sa mai zic atat de bine m a futut de am explodat singur. Igienizat, imbracat, un pupic pe obraz! Iti multumesc Karla pt experienta minunata! Esti Top Top! “Halatul” sau cum se zice 200ron
  5. Salut! Si eu am vizitat o de foarte multe ori! De fiecare data a decurs cum trebuie, oral ff bun cu anilingus din partea ei, atenta sa nu te doara cand te penetreaza, schimba multe pozitii, aproape de fiecare data s a terminat la anal activ, ultima oara chiar i am facut oral si s a terminat, depinde si de chimia dintre voi 2, eu nu am avut ce sa ii reprosez niciodata, se poate intampla sa mergi seara si sa o prinzi ff obosita. Eu chiar o recomand , ii una dintre cele de top in Tm,si are un penis ff mare si erect 100%, si chiar stie sa futa bine !
  6. creative89

    Ts Deea

    Faine poze! Si tu arafi ff bine! Paste fericit!
  7. Am vizitat o cand am fost la Bucuresti! Pot zice ca arata ff bine live, tin minte ca m a futut de mi a sarit capacele, o imploram sa de a mai incet!
  8. Am sunat, stabilesc ca ajung in 20 de min, intru in locatie, ma asteptat pe tocuri in sutien si niste ciorapi cu gauri ff sexy. Ma dezbrac ma bag la dus , baie curata , prosop curat. Ne punem in pat excitati amandoi, oral nota 10 , erectie ff buna din partea ei, piele fina si sani superbi! Pune prezervativul si se pune capra, actiunea 3 minute nu am putut rezista mai mult, fiind si obosit de la munca, doamne ce priveliste de neuitat!!! Are un cur superb superb! Arata mult mai bine de cat in poze! De revenit clar!! oral:10 , anal pasiv 10, FK 10.
  9. Daca ajungi pe Vineri in Tm, eu te vizitez sa ne lovim bine se tot!
  10. Sper sa nici nu ajungi!!! Nu inteleg de ce arunci vorbe aiurea daca nu ai fost! Pot spune ca am vizitat , nota 10 pe linie! Se implica, ii place ff mult pula, are un corp de invidiat!!! Tine o tot asa esti TOP!
×
×
  • Creează nouă...