Sari la conținut

bmwseris

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre bmwseris

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bmwseris's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • One Month Later

Recent Badges

19

Reputație

  1. @loverboi91 imi trimiti si mie te rog ca sunt chiar curios de pommel cel laudat [email protected] Multumesc anticipat !
  2. Poate fata nu era din oras doar a poposit la noi cateva luni si a plecat maideparte
  3. Problema ii ca o cauta multi doar ca numeni nu o gaseste ! Acuma sinler sa duci acasa asa ceva nu saiu ce sa zic eu nu as risca !
  4. Vand vaselina de inhala calitate siliconica 🤣
  5. bmwseris

    Katya 0726057739

    Este Maghiara amestecata cu Rusoaica mama ei provine din rusia o cunosc bine si trecutul ei nu avea ce manca avea un tata care il batea si il scotea in strada ea se trage dintrun sat are si intagram dar nu dau nume iar legat de comportamet are probleme umbla la medic e bipolara in rest can nu are craze e fata faina sincero eu nu am incerato nici odata !
  6. Scuzama Colegu da nu ai procedat bine la asemenea atitudine iti ceri banii inapoi si ai iesit pe usa pe care ai intrat ce sa mai ramai ca era de inteles dupa primele cuvinte ca nici maideparte nu o sa fie ceva stralucit !
  7. Si eu am trecut pe acolo de cateva ori dar nu am vazuto nici odata cred ca se ascunde de mine 🤣
  8. bmwseris

    0746514308

    Daca nu spuneai nu stiam aceasta ideie ms ori cum
  9. bmwseris

    0746514308

    https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/vino-linistit-100-reala-senzuala-si-voluptoasa/0962g6ge9g147h4h2h9gd1404e5g551e.html Va las linkul de pe Publi o intrebare as avea a fost cineva la dansa pare prea frumos ceia ce vad daca a fost vreun colig si poate lasa o recenzie iasi multumi !
  10. acuma trebuie sa fi cu mansarda plecata de acasa sa il duci la tine acasa unde stai fara suparare si sa o futt fara prezervativ
  11. Buna dimineata si eu ieri am trecut prin zona aveam treaba la lotus te correctez Colegu nu stomac trebuie ci tra sa fi disperat sau inconstient la cat de nespalata ii !
  12. AI de viata mea asta deja ii telenovela sa mor io
  13. Ii Dau dreptate colegului si eu iam siris de curios dar nici macar nu a citit pe insta Iara la colega nu ii stim identitatea parca tu ziceai de cv 250 lei ora sau ma insel ?
×
×
  • Creează nouă...