Sari la conținut

slayyy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre slayyy

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

slayyy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Nu am incercat-o dar am citit in alt topic ca face un oral bun...nu am mai prea vazut-o nici eu pe acolo
  2. Mai stie cineva ceva de domnisoara?
  3. o sa fac...tu pe la ce ore ai prins-o acolo? P.S.:nu o sa ma las pana cand nu fac rost de numarul ei!!
  4. Este o blonda de etnie dimineata si mai spre seara pe la 5 apare langa babaciune una mai mica de statura si nu este de etnie....la care te referi?
  5. Chiar azi am trecut pe acolo si am intors capul dupa blonda din poza nr 2 dar nu eram sigur daca sa incerc....cat de repede pot ma duc sa ii incerc talentul oral!!
  6. Alte recenzii pentru fetele de pe traseu?
  7. Inca astept un astfel de topic
  8. o voi intreba daca mai trec pe la ea...fara acordul ei nu
  9. Cum intri pe aradului dupa statia de trolebuz primul colt pe dreapta...cam in fiecare zi dupa 20:00...intrebi si tu pe aleaq de acolo de la coltul ala de Geanina sau Mari...ca de fiecare data o cheama altfel
  10. Ceva recenzii noi?sau pareri?
  11. Azi am dat ture pe acolo dar erau aceleasi obosite
  12. Buna! Ne poti spune aproximativ orele la care lucrezi?Repet aproximativ sa ne facem o idee.
  13. Chiar sper sa avem un topic activ despre domnisoarele care practica trotuarul asa ca vreau sa va impartasesc 3 experiente din ultimul timp. 1) Incep cu ce este cel mai rau si anume pe aradului dupa primul semafor langa o parcare mare stau acolo o blonda cu ochelari care arata a travestit si o bruneta de etnie.Tangentele mele au fost cu bruneta.Dupa ce a cerut 70 pentru un OP am ajuns la 50 dupa foarte multe negocieri.Am stat cu ea in masina in parcarea aceia deoarece ea doar acolo ofera "placeri".A inceput excelent dar a avut impresia ca trebuia sa termin in 30 de secunde si dupaia a inceput o laba obosita si ma certa ca nu termin.Cand a vazut ca nu termin in acelasi pret mi-a oferit un NP care a fost mai grabit si mai nasol decat acea laba trista.Cand am vazut ca nu am cu cine am coborat-o din masina si am plecat...deci de EVITAT notele fiind:OP:3 atitudine:2 NP:4(nu am dat mai putin deoarece ea s-a oferit) 2)Intr-o seara pe la ora 21 eram foarte "infierbantat" si am decis sa optez din nou pentru un oral in masina.Vroiam sa o incerc pe domnisoara din sens de langa Conti dar nu era acolo.Pe aradului nimic.Nu gaseam nici cum o domnisoara care sa ma "linisteasca".Pana cand am vazut o blonda peste drum de spitralul victor babes inainte de calea ferata de la Conti.Parea ok pana am ajuns langa ea si mi-am dat seama ca este groaznica si de atunci am vorbit cu ea fara sa ma uit prea mult la dansa(nu am plecat deoarece nu prea aveam alternative).Am platit 50 pentru un OP care s-a desfasurat afara din masina in spatele unor blocuri.Oralul a fost ajutat foarte mult de mana dar avea o atitudine neutra.Cand ii aduceam aminte ca am platit pentru un oral nu pentru o laba nu spunea nimic si se conforma. Note:Oral:6 Atitudine:5 in lipsa de variante este ok. Cea mai buna am pastrat-o ultima.Intr-o la ora 12 treceam pe aradului si am vazut o doamna care mi-a atras atentia(dupa statia de fir pe colt la primul semafor).Am oprit langa ea si am intrebat cat este un oral si mi-a spus 60 NP.Ma dus sa parchez intr-un loc stiut de dansa.Am vorbit de toate prostiile este extrem de comunicativa si extrem de amabila.A inceput un oral foarte umed si cu tente deep.Nu m-a grabit absolut deloc chiar m-a intrebat daca ma grabesc sau am timp sa "savureze".Normal ca stiam ca este vrajeala dar am apreciat oricum.Chiar merita sa o cautati o cheama Mari si mi-a lasat si un numar de telefon dar nu stiu daca pot sa il las aici.Note ON:8 atitudine:pentru o "traseista" chiar merita 8...alte preturi nu am intrebat dar voi reveni cu siguranta Astept sa va aud si voua recenziile si sfaturile si daca nu am respectat regulamentul chiar vreau sa ma anuntati deoarece sunt foarte incantat de forum si am de gand sa contribui din ce in ce mai mult!
×
×
  • Creează nouă...