Sari la conținut

p_morris

VIP Member
  • Număr conținut

    2.649
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre p_morris

  • Dată Naștere 27.07.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

9.207 citiri profil

p_morris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1,1k

Reputație

  1. Bifat la domnișoara acum 2 seri. O experiență plăcută Aspect - 9/10,curata,îngrijită,feminina. Oral- unul foarte bun,9,5-primea 10 daca făcea și sw,dar și așa destul de bun,Deep,umed,cu ruperi de ritm. Finalizare CIM Anal- nu am incercat De revenit,cel puțin o data merita incercata.
  2. Bine punctat colegul.Am avut ocazia și eu,sa primesc câteva ședințe de masaj bune,una chiar asezonata cu ceva mai mult,am făcut și o recenzie la momentul respectiv pe aici pe undeva. S-au lăsat cu ruperi de chiloți,fisting,vibrator si etc. Dar cert este că oferta este mult mai diversificata si nu se merita osteneala. Cred că este o strategie a ei. Selectează când și când câte unul pt sex,că sa lase recenzie, ca mai apoi , recenzia lui sa atragă N clienți pt masaj și să apere ei și la ceva mai mult.
  3. http://m.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/masaj-o-ora-de-relaxare-a-trupului-si-a-mintii-prin-masaj-taoist-autentic-si_40352931.html Doamna este o adevarata mahalagioaica,jignește fara motiv,suna aiurea fara motiv și toate acestea în urma unei simple conversații telefonice in care am fost curios sa aflu mai multe detalii despre anunțul dânsei.
  4. Floryyyyycikoooo te mai fute Cocos?!? Știu și am văzut câteva futaiuri în forță cu voi. Cred că știi cu cine stai de vorba
  5. Cum este îmbrăcată în timpul masajului?
  6. Poze nu,nici pe anunț nu are.Dar dacă vrei să mergi pe încredere,mergi și nu vei fi dezamăgit.
  7. In timpul masajului sta goala,este foarte permisivă la atingeri și cred că e loc și de mai mult . . .
  8. Ce nu am înțeles eu... Vistantric,ești escorta sau doar pierzi vremea pe aici. Și întreb cat se poate de serios.
  9. Eu o stiu pe Flory din Alta parte,nu de pe site urile de profil.Nici eu nu am avut cine știe ce experiențe neplăcute. Ba chiar a fost și ceva mai mult decât masaj de 2 ori. Dar la ultima vizită,parca nu mai era ea. În fine,poate a avut doar o Zi proasta.
×
×
  • Creează nouă...