Sari la conținut

guacamole

Serious Contributor
  • Număr conținut

    386
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre guacamole

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Inside my mind.

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

guacamole's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

232

Reputație

  1. Cred ca una dintre cele mai mari manipulari (nu din partea ta, desigur) acreditate in societate este ca avem prezenta scazuta la vot. Realitatea este insa alta, prezenta la vot exista, procentul este distorsionat de faptul ca nu mai exista populatia declarata in tara. Oficial se vorbeste de diaspora ca avand 4-5 mil de oameni... oficial. Stim cu totii ca emigratia nu se face intotdeauna "cu forme legale", e aproape sigur ca diaspora are in realitate 6-7 mil de oameni, poate si mai mult, cine stie. Acestea sunt milioanele de oameni care daca s-ar prezenta la vot in tara, nu ar mai exista PSD si nici politicieni de doi bani pusi pe jaf. Diaspora desigur ca nu voteaza, pentru ca nu are unde (intotdeauna se calculeaza special numarul de sectii astfel incat sa fie cat mai greu posibil ca ei sa voteze). Asadar, in tara, NU mai sunt nici pe departe oamenii care apar pe listele electorale (atentie ca nici acum nu cred ca sunt publicate datele ultimului recensamant, nu mai vorbim de actualizarea listelor electorale la adevarata populatie a Romaniei, de 14-15 mil sau mai putin). Mai pe romaneste spus, votantii PSD au ramas in tara si aici vor muri, in timp ce peste jumatate din votantii de "altceva" au plecat si se face tot posibilul sa le fie imposibil sa voteze. Nu mai spunem ca alternativa este divizata in partide marunte, care se cearta... daca le-ai aduna pe toate la un loc, poate ar da o majoritate. Asta este in linii mari situatia si este foarte grava, pentru ca nu are iesire. USR, Ciolos si altii ca ei au sanse minime sa convinga din electoratul PSD pentru ca sunt vazuti ca extraterestrii, oameni educati, scoliti pe afara, cu principii serioase, fata in fata cu las fierbinti.
  2. Nu ca nu s-a mai dezbatut tema asta de patru`jdeori in ultmii 5 ani dar e o chestie de punctat. Prostitutia este o MESERIE, asa cum e cea de inginer, avocat, doctor De ce fac aceasta comparatie? Pentru ca este o meserie extrem de banoasa pentru persoane care altfel s-ar plafona la salarii foarte mici, ar trai modest, cu lipsuri si chinuiala. Daca ti-a dat Dzeu corp misto si 3 neuroni poti sa inveti sa sugi pula ca nu-i nicio smecherie. E mult mai accesibil decat sa iti rupi capu prin scoli 15 ani. Plus, castigul este INSTANT. Te poti duce sa lucrezi altceva pe mult mai putini bani dar intrebarea este: cati oameni isi schimba cu adevarat cariera intr-o viata? Te-ai invatat cu nivelul de bani facuti din prostitutie? Da. Poti sa faci bani cat de cat la fel facand ALTCEVA? Beton, sanse maxime sa nu revii. Dar daca altceva nu stii sa faci, tot la asta te intorci cat te tine pizda, cat arati bine si cat mai vrea careva sa te futa.
  3. Multi doritori, presupun ca daca a revenit si era interesata ne posta un nr nou de tel, o locatie, etc
  4. Deci ai revenit? Un număr nou ceva?
  5. Eu cred ca noi n-am mai futut de mult si ne-am luat o penalizare
  6. Asta e prostitutia la next level, curve care se dau drept material de nevasta premium. Nu-ti cer bani pe ora, dar "sky is the limit" la cat poti sa bagi in ele. Toate sunt pline de gargauni in cap si toate au ca fantezie finala sa-l combine pe marele barosan/seic/print care le va confirma ceea ce ele stiau de pe la 14-15 ani: ca sunt super unice si speciale si merita tot ce e mai bun pe planeta Pamant. Ok per total daca stii clar in ce te bagi, daca iti permiti si daca esti cu picioarele pe pamant. Am prieteni care s-au indragostit si dupa aia isi puneau intrebari existentiale uitand cu cine s-au combinat. La finalul zilei, o femeie care se fute pe bani este tot curva. MULT mai cinstita mi se pare relatia cu ora. Sigur, e de duzina, nu-i aceeasi experienta, dar e mai cinstita.
  7. Muhahahaha, bai deci n-am putut sa ma abtin Da tata, la 35 de ani nu mai vezi tate misto si naturale pe o femeie. Ma rog... excluzand cele 10-15% dotate bine genetic care mai arata...cat de cat dar oricum n-au nimic in comun cu una de 18 ani. Daca au facut si copii, chiar ca s-a rupt filmul. Mai nasol pentru noi, ca nu mai apucam sa futem pustoaice din astea bune de 19 ani... decat pe bani. Si cand aveam 19 ani eram prea prosti sa le rupem asa cum ar fi trebuit
  8. Pai daca ai fost la ea, poti sa confirmi ca realitatea e similara cu pozele furate?
  9. Atitudinea ei, ca atitudinea, dar cat de panarama sa fi sa te duci sa futi si dupa aia sa zici ca n-ai bani, eh? )
  10. Probabil ca nu, altfel mai vedeai vreun update pe aici.
  11. E foarte simplu: la top sunt... cate escorte? ca nu stam acum sa le numaram exact... 20-30? Maestrul pisicut le poate confirma initial si discret identitatea, apoi lunar ele pot face upload cu analizele printate pe hartie si scanate. Sigur, intotdeauna se pot face magarii... cu orice, dar nu asta-i ideea. Analizele astea sunt utile, si atrag atentia asupra unui aspect foarte important: sanatatea. Si mai ales asupra cat de usor se poate propaga o boala catre zeci-sute de oameni, cand domnisoara este inconstienta si/sau pur si simplu proasta/indolenta/needucata/venita cu tohanu' sa faca un ban rapid fara sa stie exact ce face. Fara sa aiba vreo idee despre ce va face chiar EA peste 2-3-5 ani.
  12. I-auzi dom'le, asa-i cand te vezi cu sacii-n caruta Doar ca... viata e greu, si nu se stie niciodata, mai ales cand ai inceput deja pe un drum.
  13. Cred ca este plecata iar din tara. Presupun ca va da un mesaj aici cand revine...
×
×
  • Creează nouă...