Sari la conținut

kurtbogan

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kurtbogan

kurtbogan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Reputație

  1. Salutari, Am fost si eu pe undeva saptamana trecuta la domnisoara. E o femeie frumoasa si comunicativa. Apartamentul e mica dar curata. Baia este asa cum a descris colegu mai sus dar pemine nu ma deranjat. Sunat programat primit la timp totul a fost ok. De servici ONP este una foarte buna. deep adevarat si este foarte senzuala de vis la oral. La normal este mica rau a trebuit sa folosim ceva crema pt lubrifirere. nu se fereste de pozitii sta cum vrei tu. Geme frumos. a scris un coleg cum ca ar face fata si anal cu 50 de ron extra dar este gresit. am vbt cu ia pe tema asta. nu este vb de anal ci de finalizare orala. Nu a facut anal si nu va face din cate am inteles.per total a fost foarte ok. Onp 10 Np 8 Atitudinea 10 Igiena 10 De revenit DA De recomandat DA 100 o fin, 200 ora cu doua finalizari.
  2. si eu vroiam sa trec pelatine azi (
  3. kurtbogan

    0760891517

    gata am decis merg saptama asta sa verific ce si cum si revin cu o recenzie.
  4. Am uitat sa specific ca ia este ın poze fara dar sı poate.
  5. Buna seara, Doar ce mam ıntors de la domnisoara. Din lipsa de timp nu am putut sa raman doar varıanta de o singura finalizare. Amenda este 150 de roni si include O-p/np si Np. Dameza este exact dupa gusturilemele. Miniona, frumoasa si foarte bine proportionata. Glumeta, vorbareata. Ma intrebat daca servesc ceva. Este un mini bar acolo. Ca actiune a fost un oral np cu pasıune de nota 9 La normal o singura pozitie( mama iedului ) o priveliste extrem de frumoasa unde am si terminat. Pasarıca stramta rau ce are ıa. Si aıcı primeste tot un 9. Cand vine vb de Gfe nu am ce comenta e foarte ok. Dar ii dau nota tot 9 pt ca nu mı a dat catelu care ıl are. Chiar daca nebunul ala de catel ma placut mult chiar a sarit pe piciorulmeu sa ma futa )) De revenit DA voi reveni. De recomandat iar DA Sa futeti bine, Draga daca citesti te pup. Data vitoare plec cu cainele sa stii.
  6. Salutare Am vizitato eu azi. İa este ın poze dar pozele o avantajeaza. Genul de femeie skınny. La fata este chiar uratica. Are aparat dentar. Oralul este praf ia un pıc capul si atat. La normal am puso ın pozitia mama iedului. Este cuarata, epilata fara mirosuri. Note nu pot sa dau sincer. De revenit nu o s mai revin si nici nu o pot recomanda. Este amabila chıar daca la tel iti da ımpresia ca este sictirita. Ma asteptat ın acelas costumatie din poze. Saptamana vıtoare va fi ın militar asa mi a zis. Amenda 100 ron. Sa futeti bine,
  7. bimbo si dan_y credetima ca am sunat si a raspuns si era parnz spre dupamasa. o fii ocupata fata eu stiu ce sa zic.
  8. buna seara, indata de 6 am fost la domnisoara. in jurul orelor 13:30 am sunato si mi a raspuns o voce dragalasa si am fost programat la ora 14:45. totul a mers perfect am ajuns in locatia. urc dupa indicatile fetei si intru in apartament din spatele usi a aparut o domnisoara miniona atat de frumoasa ( pe gustulmeu ) cam timida. ma pofteste in camera schimbam vreo 2 vorbe. merg la dush si cand ma intorc ia era deja goala si avea parul peste sani si era foarte timida. mam pus langa ia si ne am mangaiat un pic si actiune a inceput cu FK. pe care chiar intretine domnisoara. are niste sani atat de frumoase si atat de ferm mamaaaa. incet incet trece la un oral nep soft fara graba cu atentie peste tot( mie unu mi a placut ). dupa la initieremea pune balonul pe care am adus eu ( nu ca nu avea ia dar eu am pe alemele ) si trecem la normal. unde este foarte stramta. am facut in mai multe poziti. in cateva din ele chiar ia placut. eu unul mam simtit ca la amantamea sincer. tanara, frumoasa, senzuala chiar. mam simtit bine. am stat 1 ora si un pic dar nu am simtit nici o secunda sa se uite pe ceas. amenda a fost 200 ron. locatia: pt mine irelevant fata: 9 oral: 9 normal: 9 eu unu sigur mai revin. de recomandat da recomand. PS; dragamea daca citesti chiar ma bucur ca te am intalnit.
  9. Buna seara, Doar ce am plecat de la domnita. Pt mine a fost o experienta placuta. M-am simtit ca la amanta. Este frumoasa la fata, sani furumosi, un pic de burta dar nu este deranjant. Fund micuti dar draguti. Acciune a ınceput cu un oral bun atentie peste tot.(on) dupa a urmat balonul pus si cu ia deasupra. Umectare naturala. Este pasıonala si se implica. Dupa am trecut la doogy style. Eee acolo ıı place iei si nu vrea sa se termine repede, savureaza. Atıtudine una foarte buna. Zambet DTD. Vrea sa te sımti bine si nu este prefacuta. Halatul 100 ron/fin. GFE 9 ONP 8,5 N 8,5 Eu unul voi reveni si o recomand. De aici ii urez si La multi ani!!! Alalta ieri a fost ziua iei. Asa a zis ia. Spor la futut
×
×
  • Creează nouă...