Sari la conținut

trooper

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre trooper

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

trooper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Reputație

  1. Lasa nr. de Germania , putem afla ce recenzi avea acolo ..
  2. www.ladies.de www.kaufmich.de www.mietmich.de Chiar si pe : www.quoka.de
  3. http://www.tantramassagedeluxe.de/ Am surprins o mașina cu numere de OT ... erau 2 fete o bruneta și o blonda .. erau bune de la distanță , are careva informați despre ce servici fac ?
  4. Cu toate ca vi se pare destul de absurd .. dar sa știți ca treaba cu futul in mașina se practica foarte mult in Germania .. Culmea :)) țara in care este permisă Prostituția .. și unde găsești “puf-uri” Fkk , etc câte vrei ! Poate omul are un fetish și nu vrea sa meargă chiar la traseiste .. vrea ceva mai curat/select.
  5. Eu zic sa incerci sa mergi la ele .. nu ai nimic de pierdut
  6. Tocmai deaia nu prea scriu recenzi.... + ca sunt doar 2-3 saptamani pe an acasa ( in Romania )
  7. Vizitat si domnisoarele .. tot la dublu .. cu colegu.. ce sa zic .. spectacol Locatie: 9 .. la baie am gasit prosop de fata un minus in aceasta privinta ! Aspect : 10 cea blonda , 9+ cea satena, Cea blonda are silicoane .. 160-170 inaltimea lor . Prestatie: Oral blonda -mediocru .. fara deepthroat .. nu ii place sa fie atinsa dupa cap ) Oral satena - deepthroat fara probleme ) Normal blonda - gen germania .. sa te termine repede ! Normal satena - gen italia .. si mai repede ) dar au avut rabdare cu noi ! Gfe inexistent .. doar saruturi pe corp .. Amenda platita - 200 ron bucata !! Ca si timp 25-30 de min cu 2 dusuri incluse !
  8. Vizitat titulara topicului saptamana trecuta ! Locatie: 8 ( etajul 4 ) Aspect: se vede varsta (35) Oral: cred ca top 3 .. deep si saliva cat cuprinde )) 10 clar Normal: 8-9 am fost eu un pic mai brutal ) Amenda 150 de lei ( circa 30 de min petrecute la ea ) De revizitat cu siguranta !!
  9. Aseara s-a intamplat ? Am fost eu cu un prieten la ea .. si ne-a luat pe rand .. cred ca baiatu care vorbea la tel era prietenul meu .. L-a sunat politia chiar cand a iesit de la ea.. Sa fac o recenzie .. cu toate ca nu am facut nici macar 1 pana acum : Aspect: 1.70-1.80 avea si tocuri .. Locatie : cam dezordine si mi sa spus sa nu aprind becul din camera ( cica face prea multa lumina ! ) patul scartaie GROAZNIC !! Oral: 8 cu toate ca face deepthroat.. era cam plictisita Normal : 9 poate nu am facut click Anal : nu am inercat Per total : pentru palmares ..ok Eu nu cred ca o mai vizitez Bafta si ciocane tari !!
  10. trooper

    0743792609

    Anal neprotejat ... Mai bine nu știm despre ea ...
  11. trooper

    Irina și sora ei

    Sunt plecate in Anglia de ceva timp ...
×
×
  • Creează nouă...