Sari la conținut

5fingaz

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre 5fingaz

5fingaz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputație

  1. Buna. Un nr de tel? Cel de la topic mai e valabil? Multumesc.
  2. Pacat...tare pacat. Dupa poze nu era de iertat. Sperante naruite cum c-ar exista asemenea specimen la 250 total....
  3. Oameni buni. Acest topic este deschis pentru RECENZII. Gusturile nu se discuta. Tineti ironiile pentru voi va rog si scrieti o recenzie pentru a contribui cu ceva la acest site daca tot v ati facut cont. Nu intereseaza pe nimeni ca nu ai fute pe cineva sau ca nu ti place. Cine cauta detalii despre un nr de tel, intra aici sa citeasca o recenzie nu ironii sau chatuiala.
  4. Cu scuzele de rigoare rog un moderator sa schimbe din blonda in bruneta doar aici: (Am intrebat cum se face ca e blonda). Trebuia sa scriu bruneta. Multumesc.
  5. Salutare ciocanarilor. Proaspat iesit de la duduia in cauza tin sa va informez ca acum finalizarea este 100 ron/200 ora. Vazand pozele de mai sus deja salivam si am zis sa incerc caprioara. Proasta inspiratie am avut... Sun, la telefon o voce calda si amabila ma ghideaza la lidl-ul vechi. Pe drum ma gandeam sa stau o ora sa ma relaxez. Ajung in fata blocului cu multe parculete viu colorate si ma ghideaza spre garsoniera de la etajul 2 de vizavi de lidl. Ajung sus si intru in garsoniera curata. Miros ok de odorizant de camera. O vad la fata si raman masca. Dupa ce ca nu era nici o blonda mai era si urata cu spume. Dintii sunt foarte rari iar fata ridata excesiv. La corp nu e rea, as da un 7 cu toate ca e plina de tatuaje. In pozele de sus nu este vizibil nici unul. Am intrebat cum se face ca e blonda si avea (normal)raspunsul pregatit...m am vopsit. Ok zic, hai sa raman o finalizare si sa fug. Eram prea incins sa spun pas. Fug in baie, baia ok 2 geluri de dus. Unul gol celalalt jumate. Cum am iesit din baie zice, hai vino aici. Ma intind si hop pune balonul direct. Îi spun ca vreau neprotejat si spune: Acum am pus balonul si incepe sa il suga. A supt 3 sau 4 minute. Se sculase jumate din cauza balonului si hop se intoarce cu spatele si imi spune sa o bag inauntru ca o tine ea la gaura, lucru care s a si intamplat. Am pompat vreo 5 min si o intorc pe spate, mai pompez de cateva ori si imi sopteste la ureche: Hai fa l sa varieze ca esti la finalizare. Am vazut negru. Este exact vorba care te indispune si te face sa ti piara tot cheful. Am mai pompat in gemetele ei false si cu avertizarea sa nu imping prea tare si finalizez in preze dar fara nici o satisfactie.Imbracat si plecat. Restul il judecati voi. Fata 3 Corp 7 Sani 3 sau 4 (mere daca sta pe spate, altfel lasate) Pasarica 7 labii mici, umeda si fara mirosuri. Nu dau limbi dar am fost putin atent. Picioare 7,5 Fund 7,5 ok putin bombat Oral 4.5 (miscari rapide din cap fara artificii) Normal 6.5 (nu e larga dar nici stramta) GFE 0 (nu se implica si are fata aia de zici ca tre sa termine ceva si a uitat) Anal - nu am incercat. Am intrebat si a spus 200 ron fin. Per total = timp pierdut. Parerea mea Ciocane puternice si sa auzim de bine.
  6. Deci merge sa-i rupi curu' pentru o finalizare 😉
  7. Salutare. Domnule universitate 99. Acest site este numai despre curve. Ceea ce parbiturice9 a scris mai sus este din experienta traita de dansul. Daca nu sunteti de acord cu recenzia dansului va rog sa o vizitati si dumneavoastra si sa veniti cu dovezi concrete. Multumim de recenzie parbiturice9. Sa stii ca de curiozitate o sa bag si eu o fuga la dameza. M ai facut tare curios. Doar ca acum vrea 250 ora cu tot cu anal. Vreau sa vad daca chiar merita banii astia. Sunt o gramada de manechine la 200 ora cu anal inclus.
  8. Oameni buni, cel mai frumos a-r fi sa deschideti topice cu recenzii, nu cu palavrageala...
  9. Superba...cu prima ocazie te pompez
  10. Mda. Din pacate asta cam asa este. Au aparut o gramada cu 200, 250 si chiar 300 ora. Si ti o trantesc cu o nonsalanta normalitate de parca tu esti ala micu'...dependentu'....
×
×
  • Creează nouă...