Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

pastravul

Maistru Curvar
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

103 Reputatie Excelenta

About pastravul

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ai cele mai frumoase poze,esti foarte sexi,felicitări!
 2. Habar nu aveți voi ce pierdeți,nu cred ca ati avut parte de asa ceva pe aici,asa ca de asta vorbiți.
 3. Ma surprinzi placut defiecare data. Dupa ce ca esti draguta,finuta, lipicioasa ,esti foarte serioasa. Esti o fata deosebita,ma bucura mult faptul ca ai revenit. Chiar te-ai tinut de promisiune.
 4. Este o fata super,nu am mai avut in Rm.Valcea asa fata demult,este super aranjata,finuta,dulcica si lipicioasa. Te astept cu nerabdare.
 5. Esti o mare surpriză,trebuie sa stiu neaparat cum se face ca ai reaparut. Ma bucur enorm.
 6. Bravo Mieuna,deosebita ca intotdeauna. Abea astept sa te revad,mi-ai fost foarte draga,asa ca nu mai conteaza catva timp pana trece nebunia asta.
 7. Eliza,colegul scorpion 1970 are dreptate,tu esti o doamna prin tot,ai tot ce-si doreste un barbat adevarat. Esti frumoasa,eleganta,citita,ai umor si foarte bun simt,nu-i baga in seama pe toti ,,fătălăii" vorba Danei Budeanu. Aceste elemnte ale societatii de astazi,trebuiesc ignorate si marginalizate de cei normali,bine,cei drept din ce in ce mai putini. Asa ca fii tu cea de pana acum si raspunde numai celor ce te merita.
 8. Esti la fel de frumoasa de ani buni,acum parca mai distinsa. Felicitări Antonia!
 9. Ca sa nu mai vorbim ca,eu de cand citesc comentarii pe forum si sunt cativa ani buni,nu am mai intalnit asa ceva. Nu imi dau deloc seama cum ai aflat de el,de forum,dar cred totusi ca ai experianta si cred ca mai ai conturi deschise pe aici.
 10. Eu cred ca te cam aperi pe tine d-na Vasi1978 si cred sincer ca sotul tau e PROSTU.
 11. O tentativa marsava de denigrare,Mona este o doamna in sensul real al cuvantului,are tot ce este mai bun si mai frumos pentru o femeie. Traieste frumos,simte frumos si face totul ca cel ce este cu ea sa fie barbat. Sa nu va lasati influentati de niste plangaciosi tavaliti prin diverse medii murdare,atat la propriu cat si la figurat. Eu sunt sigur,ca daca ati luat ceva,nu ati luat de unde va gânditi,sigur ati fost in locuri dubioase.Analizati-va inca odata traseele.
 12. Buna Monica,lucrezi maine? Daca da,pana la ce ora? Te cauta un prieten vechi.
×
×
 • Create New...