Sari la conținut

pastravul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    149
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pastravul

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

pastravul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

111

Reputație

  1. Issa,face finalizare orala,însă nu fk nu.Este o fata foarte drăguța.
  2. Toate pozele postate sunt ale Issei,scrii aiureli Vasii,lasa fata in pace,Issa este o fata ok si are servicii super,peste tot ce este la noi momentan,este cu vizite constante si isi respecta clientii. Nu-i baga in seama pe carcotasi Issa. Sa ne vedem cu bine .
  3. Pozele eu zic ca sunt reale și făcute în locație,cred ca recunosc o garsoniera la parterul unui bloc aproape de gara. Dacă este asa,domnișoară este super.
  4. La mulți ani! Este pacat sa sufere băieții draguti si finuti din zona,sigur ai avut si experiente frumoase cu noi,ai venit totusi de cateva ori in frumosul nostru oras. Nu vreu sa ma scuz pentru cei fara bun simt,dar stiu ca sunt foarte multi dintre noi care te merită si te respecta,ar fi pacat sa te pierdem.
  5. Are dreptate ,vino revedere, este jale pe aici si cred ca o să-ți fie foarte bine.
  6. Te iei aiurea de ea,fata este super ok,igiena este perfecta,iar ce s-a intamplat nu este vina ei,mai ales ca te-a anuntat,gestul a fost foarte corect,de reprogramat nu avea um sa o faca nestiind cand se remediaza problema. Haideti sa fim corecti si mai itelegatori.Vin sărbătorile,sa fim mai buni si sa ne petrecem clipele placute linistiti. Is este o fata drăguța, curata si corecta,bucurati-va de ea si respectati-o,merita si eu o mai doresc multa vreme pe la noi.
  7. Imi era tare dor de tine! Ramai cum ai spus numai o zi? Sau stai totusi măcar 2 zile? Te pup si sa ai drum bun catre noi.
  8. Este o fata foarte draguta,tanara,corp tonifiat,accepta tot ce este in topic. Comportandu- ne frumos cu ea,poate reveni .Este tanara si sigur isi va îmbunătăți serviciile in timp.
  9. Ai cele mai frumoase poze,esti foarte sexi,felicitări!
  10. Habar nu aveți voi ce pierdeți,nu cred ca ati avut parte de asa ceva pe aici,asa ca de asta vorbiți.
  11. Ma surprinzi placut defiecare data. Dupa ce ca esti draguta,finuta, lipicioasa ,esti foarte serioasa. Esti o fata deosebita,ma bucura mult faptul ca ai revenit. Chiar te-ai tinut de promisiune.
  12. Este o fata super,nu am mai avut in Rm.Valcea asa fata demult,este super aranjata,finuta,dulcica si lipicioasa. Te astept cu nerabdare.
×
×
  • Creează nouă...