Sari la conținut

russian

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre russian

russian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. ceva delicioshttp://photos-g.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v309/68/61/1404366670/n1404366670_9470_5697.jpghttp://photos-h.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v309/68/61/1404366670/n1404366670_9479_9731.jpg
  2. Felicitati, Cristina! Nu ma cunosti si nu te cunosc, nu am fost la tine, dar cred ca esti prima fata care se ocupa cu asa ceva si care vorbeste sincer, public, despre serviiciile ei, cu frustrarile si cu bucuriile acestui serviciu. Esti o fata de mare valoare!
  3. Baieti, eu am fost la Ioana acum probabil o luna. Citesc acest forum din septembrie insa parca mi-a parut rau pentru bunavointa ei sa scriu ceva negativ despre ea.Vad insa ca, fata (Ioana), incearca sa ne manipuleze si sa profite si mai mult de pe urma acesti forum.Nu o mai lungesc. Experienta mea dupa o ora petrecuta cu ea a fost:- nu cea mai minunata intalnire cu o escorta cu toate ca am observat ca s-a straduit cel mai mult.- cand am fost eu la ea avea un mare herpes la gura-face rimjob si aproape ca-i reuseste si deepthroat-ul- are initiativa insa asta ar trebui sa fie ceva normal printre ele (totusi un plus pentru ea)- insa are un dinte sau ...ceva in gura care zgarie, ceva totusi care iti concentreaza atentia in alta parte decat ar trebui.- este stramta in pasarica- fatza, din pacate o dezavantajeaza enorm din punctul meu de vedereParerea mea generala ar fi ca merita sa va duceti insa ar fi bine sa fiti mai rezervati in asteptari. Fata este departe de a fi ceva deosebit la care sa-ti faci abonament.Astept in continuare sa gasesc o fatuca care sa aiba bunavointa si initiativa Ioanei insa un fizic mai agreabil la care sa te gandesti cu placere dupa ce ai rupt usa.
  4. Nu prea sunt de acord cu ce spune music, despre Bianca. Implicare mai deloc. Nici vorbareatza nu e Am tras eu de ea sa stea cu mine ca a plecat dupa prima finalizare si m-a lasat singur. S-a dus sa vb. cu colegele ei. Urat din partea ei. Apoi nu o face din placere sau nu pune pasiune deloc, parca este o papusa gonflabila la pat. Este intradevar plinutza, blonda, sanii sunt ok, putin lasati poate si datorita "nasterii". CIM deloc, anal nu, FK nici atat, OWO 7 (pt. ca nu se implica si nu il ia cu hotarare in guritza, abia il atinge). Cam multa superficialitate. La cat am platit atat face (100 RON).Mai este si dezavantajul ca mai sta cu inca doua si asta ma deranjeaza ca mai vin in acelasi timp si clienti la celelate fete si nu mai exista intimitate. Asta pe mine ma deranjeaza mult. Eu am apucat cand nu era nimeni, m-am dus seara tarziu.
  5. precizez ca daca cauti tel. ei pe google gasesti pe unele site-uri alte poze cu nr acesta de tel.Curios este ca la tel. raspunde una .
  6. Da, Laura e o super-lady. Pacat ca fatza nu e la nivelul corpului (un pic cam vulpitza pentru gustul meu). Are niste sani gigantici si grei. Si face OWO si CIF cu multa placere. Merita fiecare banutz.
  7. Da, Crisstina cu telefonul 0729594447 pe care am descris-o atat eu cat si music este cea care apare la linkul dat de tine de pe fetesexy.netSedinta consta 200 lei pe ora (fara anal inclus) sau 300 lei pe ora (cu anal inclus). Vezi si pe damedelux.com ca apar acolo si preturile si serviciile suficient de detaliate si sunt asa cum le-a mentionat ea acolo.
  8. e chiar vorbareata si te simti in largul tau.
  9. Bianca, este o profesionista in domeniul de aceea si este greu de contactat, pt. mine personal este unicata am fost la foarte multe dame de companie si chiar de lux si nici una nu a prestat ca bianca din pacate.
  10. O tipa ok, am fost o data. Nu prea are sani si e mica de statura. O experienta placuta.
  11. Am fost si eu la Denisa, te face sa te simti parca vinovat, dasi e toata numai un zambet, nu are tregere de inima deloc.Oral cu prezervativ foarte slab, no FK, anal doar daca nu e prea mare, sani cam lasati, a pus pe ea fata de fotografie.Nu face nazuri la pozitii, dar e cam imobila...
×
×
  • Creează nouă...