Sari la conținut

shanghel

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre shanghel

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

shanghel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputație

  1. Randunico, vreau sa te ling! te implor, primeste-ma si pe mine! gata, ma conformez, uite, vreau doar sa te ling pana la orgasm si apoi sa imi faci tu o labuta de-a da din aia magica! te implor, deblocheaza-ma! nu mai trimit poze, nu mai scriu mesaje tampite, nu te mai deranjez noaptea, te rog!!! nr cu 345 la sfarsit!
  2. Randunica, se stie! doar ea poate sa scrie asemenea texte dementiale. pe vremea cand era colega cu ea si le ridica topicele cu vrajeala.
  3. am corupt o maseuza sa imi faca dominare. am inceput conversatiile dupa ce am vazut topicul din sectiunea masaj si am intrat in vorba cu ea. am intrebat-o daca i-ar placea niste chestii si mi-a zis ca nu are experiente de genul dar i-ar placea sa incerce ca i se par niste provocari. ca sa fie mai clar ce vreau i-am dat niste linkuri de vizionat si am cazut de acord ca le vom incerca impreuna, cu mentiunea ca nu a mai facut niciodata, deci e incepatoare la asa ceva, eu fiind primul. asa ca am plecat la drum super entuziasmat ca voi incerca ceva original alaturi de cineva care nu a mai facut asta dar isi doreste. ce-a iesit? a iesit ce trebuia. de cand am intrat pe usa am vazut o Lady (cum isi spune si ea) foarte sexy imbracata, in lenjerie dantelata si cu sandale cu toc. pedichiura fresh. am intrat, am sarutat picioarele si , cum stabilisem, sampania aurie si calduta ma astepta la usa, intr-un pahar. data viitoare mi-a promis ca imi da sa gust direct de la sursa, abia astept. am degustat-o si m-am dus la dus. are o oglinda pe perete care iti da voie sa o vezi in camera si deasemenea sa o vezi din camera cand e ea la dus. cand am iesit din camera straponul era deja pregatit si eu eram super excitat. m-a calcat cu picioarele, le-am sarutat, mangaiat, masat, etc.am incercat si un facesitting. am dat limbi la comanda pana la orgasm, am fost penetrat, am fost palmuit, scuipat, umilit, asa cum am cerut. apoi m-am lasat pe mainile ei. mi-a tras-o pe la spate in timp ce eu mi-o frecam si sub cele 10 numere descrescatoare la 0 mi-am dat drumul intr-un orgasm exploziv memorabil. pe mine m-a prins, pentru mine e acum stapana mea, sunt sclavul ei. sedinta 300 ron. metoda de contact whatsapp 0727 211 436 unde am discutat toate detaliile despre cum sa fie actiunea. nu stiu daca a fost intradevar incepatoare sau prima sedinta dar a fost foarte bine pt prima noastra intalnire. vor urma multe de acum incolo. multumesc Luiza, stapana mea veritabila!
  4. experienta cu Natalia este notabila. o adevarata Lady. eu ii sunt deja fidel abonat minim saptamanal. am gasit la ea ceea ce cautam, deschidere, implicare, igiena, o femeie super frumoasa, plina de daruire, fara figuri, neprofesionala in sensul acela de domina cu toate pregatirile, dimpotriva, se adapteaza in functie de chef, stare, etc. am incercat foarte multe servicii in prezenta ei, de cate ori ma duc ma simt ca si cu o prietena care ma cunoaste de o viata si imi citeste gandurile. e perfecta pt o lady, o domina foarte atenta la dorintele mele, neplictisita si nesictirita. despre locatie s-au spus deja destule lucruri, confirm curatenia si toate cele necesare. Natalia este o lady superba cu un corp nemaipomenit, imblanzitoare de obraznici ca mine. totul este ca un joc in prezenta ei insa un joc despre care se vede ca ii ofera o satisfactie majora sa il faca. nici nu puteam gasi ceva mai bun de atat. pt mine in momentul de fata is the best sau cel putin mie a reusit sa imi atinga toate punctele pe care le cautam. poate i-ar mai fi necesare niste chestii pt diverse dar nu cred ca are loc sa le puna pe undeva in garsoniera sa. pt cine vrea sa isi implineasca fetishuri e ideala.
  5. am ajuns si eu la Hara dupa mai multe incercari si insistente.am vrut sa merg dar m-a amanat dupa sarbatori. e foarte restrictiva si ma gandeam sa renunt la un momentdat. dar pana la urma am ajuns. Fizic Hara este placuta, tanara, dezinvolta. se prezinta bine ca nu e genul slim, aviz amatorilor, este rotunjoara dar distribuita bine, sanii mari nr 3, cateva kg in plus pe burta si pe coapse, fund frumos. nu i-ar strica cateva sedinte la sala pentru cei 21 de ani pe care ii declara. atitudinea profi, m-a intampinat imbracata in corset negru care ii evidentia sanii, colanti negri si tocuri inalte. zambind, amabila si joviala, am stat la cateva discutii inainte, am stabilit ce vreau si ce nu vreau, desi vorbisem destul prin email . a fost ok conversatia de inceput, ne-am familiarizat. dupa dus am venit in camera si am continuat ce discutaseram la inceput ca vom face, accent pe footfetish, picioare frumoase, ingrijite, unghii rosii foarte sexy, ea cu o privire excitanta, vorbe frumoase, calde dar autoritare, ceva nou pentru mine, de obicei gasesti stapane care injura si ridica tonul fara sa creeze atmosfera care trebuie. am fost foarte multumit de sedinta, presarat cu ceva umilire fizica, trampling, spitting, cunni si facesitting, uro. cam tot ce am discutat initial s-a facut. mi-ar fi placut sa incercam mai multe dar toate cand va fi sa fie. pastrez legatura cu ea si o sa vin si pentru mai multe. am platit 200 ron, am stat cam 30-35 de minute si am fost destul de multumit. ca plusuri-atitudinea erotica, te atinge, musca de ureche, vorbeste in soapta, nu stii ce urmeaza si la ce sa te astepti, era si dura si erotica, cu palme peste fata si aruncat din cand in cand cate un zambet satisfacut. iti lasa impresia ca e timida dar cred ca e un joc. e excitand ca e tanara, miniona, cand s-a dat jos de pe tocuri am vazut ca era foarte micuta, undeva pe la 160-165. are fata de copila si picioare frumoase. astea am memorat din sedinta. ca minusuri- locatia nu era pregatita, cam multa lumina, ne-am vazut intr-o garsoniera pe la rondul Alba Iulia. . a zis ca daca va ramane isi va lua o locatie pe care si-o va aranja cum trebuie. nu am ce note sa dau inca, mi-am facut o idee, mereu iau o sedinta scurta de cunoastere si apoi daca simt ca are rost imi programez ceva mai lung ca sa vad exact ce poate. i-am zis si eu ca nu e ok metoda de comunicare si a zis ca o sa se dea dupa noi. sa vedem ce masuri va lua, daca va lua. nu stiu daca e vreo valoare, dar e cat se poate de ok si cred ca merita cunoscuta, macar o data. daca pleaca ii doresc drum bun. daca ramane o sa mai trec pe la ea dar probabil dupa ce isi gaseste locatie care sa semene a atmosfera de domeniu. am omis ceva? atentionati-ma si revin cu detalierea
  6. Astazi pana la ce ora esti disponibila?
×
×
  • Creează nouă...