Jump to content

mmmsss

VIP Member
 • Content Count

  1,025
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

406 Reputatie Excelenta

About mmmsss

 • Rank
  VIP Member

Recent Profile Visitors

4,252 profile views
 1. Am primit un mesaj de la un client care a fost și el și a pățit la fel(nu dau nume),altul a zis ca v a merge și el sa vadă dacă e asa.Respect salonul e nr 1 ,nu vreau sa îl demigrez .Dacă al 3 lea zice la fel ,o sa scriu aici tot.
 2. Vizitat azi salonul, întrat cu Karina o tipă voluptoasa ,înaltă ,sîni medii, permisiva.Inceput cu un masaj relaxare de nora 10 .masat tot corpul.trecut la cel erotic întors pe spate atingeri ,mângâieri reciproce si .....la un momentan s a rupt tot ceea ce a fost foarte bine pana atunci ...am finalizat pe corpul ei apoi a continuat cu un masaj relaxare.Note Karina se încadrează pe scală la 4,Si totuși am plecat dezamăgit, Atât am de spus fetelor (karina)suntem trecuți de secolul 20,,,punct
 3. Cel puțin pe ,publi la înscriere și a dat nume Andreea.
 4. .Suni la Cleo,și întrebi.Nu as vrea sa greșesc spunând alt preț.Scuze de greșeli din postarea de mai sus,eu am scris una și telefonul a scris ce a vrut el.(acțiunea,deci).
 5. Domnișoarele noi Domnișoarele noi intra cu una mai veche sa vadă cum se desfășoară actiubea, sa învețe sa se acomodeze.Dar apoi fiecare își face ritualul ei.Decu vei avea parte de un masaj 4 miini.
 6. Dacă mă gândesc bine mai in urmă cu câteva luni Cleo a încadrat-o la 4. O fi urcat sau coborât între timp?Si despre cea noua ceva detalii?
 7. .Dacă e o escorta care se respecta nu suna înapoi și trimite mesajibapoi.
 8. O întrebare pt Cleo.Loferta pentru membri forumului este între anumite ore sau pe tot parcursul zilei?
 9. .Va reamintim ca pentru luna August avem o noua oferta pentru membrii forumului : Masajul de 1 ora de la 150 de lei va fi 130 leiMasajul de 40 min de la 130 lei va fi 100 lei Va asteptam!!
 10. .Dacă țin minte prin februarie era o Larisa, sa fie aceași?
 11. .Asa e .Mihaela la masaj relaxare da clasa multora de acolo,dacă aecqvea citeva kg în plus ar fi super
×
×
 • Create New...