Sari la conținut

florin21

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre florin21

florin21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Am avut si eu o tentativa de a merge la tisha, pe 7.nov am sunat-o sa ii cer detalii despre serviciile oferite (oral,oral ne in functie de igiena fara CIM,normal,cunilingus,masaj) la pretul de 200ron/h, si am intrebat-o daca pretul de 100ron/fin mai este de actualitate, la care ea imi raspunde ca este 150 si mi-a si justificat de ce practica noul pret deoarece s-a mutat si presteaza intr-un salon de masaj si nu isi permite sa mai practice tariful de 100/fin. pana aici totul ok, o sun din nou pe 8.nov in jurul orei 16:00 si o intreb din nou de servicii (desii le stiam) si mi le repeta, nimic nou doar ca eram hotarat sa merg o ora si nu am mai intrebat de 1 finalizare. imi spune ca este ocupata si ca ar fi disponibila intr-o ora, zic ok ramane stabilit intr-o ora si convenim sa revin cu telefon la 16:30, la 16:30 imi raspunde si imi spune ca intre timp una dintre colegele ei i-a facut o alta programare(peste programarea mea), o intreb cat ar trebuii sa astept, desi nu prea fac asta si imi raspunde in jur de 17:30, zic ok si ii mai spun ca o sa revin cu telefon si ca o sa fiu in zona la 17:30. in fine ajung in locatie , ma pofteste in camera, avea o fata plictisita, ba chiar imi spune ca este obosita si cumva lipsita de chef, ca a avut o zi grea si deja ma si gandeam ca o sa am parte de o experienta neplacuta, cand vine bomba, picatura care a umplut paharul si anume ca la 200ron/h nu este mai nou decat o finalizare, probabil ca dameza isi seteaza tarifele dupa starea in care se afla. la auzul acestei vesti ii spun ca voi pleca ca deja este prea mult intr-un timp asa de scurt si ii mai spun ca este neserioasa, la care ea imi raspunde ca daca era neserioasa imi spunea ca nu ma mai poate primii, cand am sunat la ora 17:00, atunci cand colega ii facuse programare peste programarea mea, fiind de fapt si de drept vina ei ca nu isi anuntase colega ca are o programare la orele 17:00. Concluzia: foarte neserioasa si eu unul nu mai revin.
  2. salutare,am fost si eu la dameza acum 2-3 zile.pozele din sunt reale, locatie schimbata undeva pe mosilor deasupra magazinului poletti et1, la corp ca si la fata arata ok. la telefon mi-a spus 100lei/h 2fin, ajung ma ghideaza sa urc si imi deschide ascunsa dupa usa, in locatie mai era o colega dar ceva mai durdulie, m-a asteptat dezbracata, doar in chilotei, ma duc la dus o cabina de dus infecta, cu sapun lichid indoit cu apa, papuci nu prosop nu, i-am cerut eu un prosop pe care-l banuiesc ca nu era tocmai curat, initial am vrut sa plec dupa ce am vazut baia si conditiile (sunt ceva mai pretentios la baie), dar dadusem deja banii si fierbeau hormonii in mine. in fine cu chiu cu vai fac un dus si ma duc in camera de actiune, ostilitatile au inceput cu saruturi pe gat si gafaieli din partea ei , binenteles false, nu de alta dar nu avea de ce, a continuat cu un oral protejat la cererea mea,nimic special, ba chiar penibil si am atentionat-o ca zgarie si sa presteze mai cu patos, ca ea doar facea un dute vino de 3-4cm. in fine cand am vazut ca continua la fel am pus-o deasupra cu spatele la mine sa am macar o priveliste mai placuta, aici s-a miscat binisor, dupa care am continuat pe la spate unde lucrurile nu au decurs tocmai bine, se tot tragea sub pretextul ca aluneca si am apucat-o mai bine de solduri si i-am tras-o mai tare dupa care mai lent si am tinut-o asa vreo 10 minute, termint in prez. m-am dus la dus, s-a dus si ea eu asteptand-o in camera de actiune la care ea imi spun poti sa te imbraci daca vrei, eu ii zic pai nu ma imbrac ca vreau sa continuam , la care ea imi spune pai nu ti-am zis 100lei/h 1 fin. i-am spus ca nu a spus asa ceva si am plecat fara sa mai fac prea multe discutii asta dupa ce m-am asigurat de 2 ori la telefon si in locatie asupra serviciilor si tarifului si mai stiam si de patania confratelui '' madrilero'' asa ca am plecat. banuiesc ca asta este o noua tehnica de pacalire. ca si concluzie in afara de faptul ca este tinerica si ca arata bine la corp, cu sani frumosi, si destul de ok la fata, servicii mediocre, dupa parerea mea este de EVITAT , datorita acestei practici de pacalire.
  3. Salutare,Am avut si eu ieri seara o tentativa esuata in a cunoaste-o pe domnisoara.Am sunat-o in jurul orei 19:00, mi-a detaliat serviciile oferite si am intrebat-o daca este disponibila, mi-a spus ca da, dar ca asteapta sa-i vina mancarea, spunandu-i ca ajung in aprox 30 minute ea imi spune sa fie 40, zic ok daca este mai astept eu 10-15 minute. Cand mai aveam putin pana la destinatie, adica dupa vreo 35 min o sun din nou sa vad cum sta cu mancarea, la care ea imi raspunde ca ma suna ea in 5 min, zic ok si astept, si astept, si astept. Dupa 20min sun si nu raspunde, dupa alte 5min la fel, moment in care am si plecat. Dupa alte 5-10min ma suna domnita si imi spune cu o relaxare maxima ca pot sa urc. I-am spus ca acele 5min s-au facut 40 min si ca eu am plecat. din discutia avuta cu ea am dedus ca mancarea de care vorbea era de fapt un confrate pe care domnita il savura. Ma intreb s-o fi saturat?In concluzie neserioasa, cand i-am spus ca o sa scriu pe forum, mi-a spus ca nu ii pasa de forumul nostru ca ea in 2 sapt se va lasa de meseria asta. Mi-a mai spus ca, ce o amenint cu faptul ca scriu pe forum, si i-am spus ca nu amenint, ci numai ca mi se pare normal sa stie si altii le ce se pot astepta de la ...........
  4. Salutare,Acum cateva zile am fost si eu la Adela ( locatie deaspra Bloom Bank France). Locatia este cea din poze, curata, la fel si baia, gel de dus. mai este o colega in locatie dar nu am vazut-o. Servicii oral protejat (face si ne, dar pe mine nu ma intereseaza), normal, masaj si este dispusa la diverse fantezii si accepta aproape orice pozitie. 150h/2 fin.La corp arata bine, slabuta, dar nu scandura, sanii mici 1.5-2 cu niste sfarcuri tari si bune de rontait, fund ok, par la fel ca in poze, dintii toti si la locul lor. Atitudine mai mult decat ok, comunicativa si energica. Acum sa va povestesc experienta mea: Am sunat si mi-a spus ca asteapta pe cineva si am stabilit sa ne auzim intr-o ora, am sunat din nou intr-o ora si m-a ghidat spre locatie. M-a intampinat exact ca in poze, lenjeria rosie, fara se se ascunda dupa usa, m-a poftit pe terenul de lupta, mi-a oferit un prosop curat si uscat. mers, facut dus. am stat cam 10 min de vorba, vrute si nevrute, a trecut la inviorarea soldatelului, cu sarutari pe corp si pe outze si zonelor adiacente, dupa care a trecut la un oral protejat (asa am cerut eu), moment in care ea s-a bucurat de pretentia mea. oral bine executat si putin ajutat de mana din cand in cand, cu schimbari de ritm. dupa 2-3 min de oral in care soldatelul sa trezise bine am schimbat cu un normal (mersul piticului) cu o implicare buna si o energie de dedea cu mine de tablia patului, gemea frumos , nu stiu daca se prefacea , dar mi-a lasat cel putin impresia ca i-a placut si ei, am terminta in prez, facut dus si apoi mi-a fost aplicat un masaj destul de bine executat.in concluzie recomand.
  5. Salutare,Am descoperit si eu acest forum si mi se pare super tare.Am gasit si eu printre escortele prezentate aici cateva la care am fost si una dintre ele este Consuela. Vreau sa confirm si eu daca mai este nevoie ca intradevar tot ce s-a scris mai sus este adevarat. Dar acum sa va povestesc experienta mea.Acum ceva timp , cred ca este aproape 1 an am fost si eu la ea pe cand se afla in blocul de deasupra KFC-ului, am sunat-o si a inceput prin a ma intreba cati ani am si cum ma cheama, i-am rasppuns si ulterior am stabilit ora. M-am prezentat, unde m-a intampinat cu un pahar de suc si unul de vorba,dupa cateva cuvinte schimbate am purces catre baie insotit de domnita, in timp ce eu ma spalam ea imi masa outele si ulterior a trecut la un oral deep si am iesit din baie aproape ud si ne-am mutat pe canapea unde a continuat cu un oral demential intr-o pozitie ce-i drept cam incomoda pentru ea dar este destul de elasteca. Apoi a continuat cu un anilingus de am zis ca o sa mor de placere dupa care am schimbat cu un anal intr-o pozitie perversa rau de tot si tot asa am treminat. Totul a durat aproximativ 15-20 min. Dupa am mers la dush si acolo incepuse iar cu un oral promitator , dar nu ma mai simteam in stare sa ii fac fata si in loc de al doilea numar am ales un masaj foarte bine executat si foarte relaxant.Am decartat 300 lei pentru o ora , dar am stat mai mult de o ora.fata satisface aproape orice fel de fantazie su exceptia sado-maso daca mai tin eu minte.
×
×
  • Creează nouă...