Sari la conținut

biancablonda

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    138
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre biancablonda

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

biancablonda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

47

Reputație

  1. Ma puteti suna pana la ora 20.pupici
  2. Buna serios?chiar m-ai facut sa rad deja am lesinat la ce ai putut sa scrii,vaiiiiiiiiii tu coca.Chiar pt tine am stat ieri in locatie si am asteptat sa vii.esti tare tineo tot asa,baga mare.
  3. Ma puteti suna pana la ora 20.va astept cu drag.
  4. Buna da dragule am si detalii dar degeaba le scriu ca la tlf iar spun aceleasi lucruri,asa ca cel m-ai bine suna pentru detalii.
  5. Buna va astept pe cei care sunteti interesati.M-ai multe detalii la noul nr afisat.
  6. Buna sunt disponibila in Oradea incepand de azi ,ma puteti gasi pe bld.Magheru langa magazinu Crisul.Programul meu va fi:09-20.pupici si va astept poze reale nu sunt lucrate s-au furate.
  7. Buna ultima zi in Cluj ma puteti suna pana la ora 20.pupici
  8. Buna anuntul este valabil pana Miercuri seara pt cei din Cluj,locatia Gheorgheni-Iulius Mall,locatie de lux.noul numar 0726.007.628 programul va fi 09-19:30.pentru programari sunati-ma cu 20 de minute inainte.
  9. Buna ultimele 3 zile in Sibiu,va astept pe cei care au fost la mine si deja ma cunosc ce fel de fata sunt.
  10. Buna am revenit in Sibiu.Acesta este noul nr la care ma puteti suna:0726.007.628.Pentru programari sunati inainte cu 20 de min,multumesc de intelegere.
  11. Buna pentru cei care nu m-au vizitat m-ai aveti inca 3 zile timp sa veniti.Voi fi in Cluj pana sambata la ora 18.Pupici si va astept.Singura in locatie.
  12. Buna inainte de toate invata m-ai intai sa scrii dupa care poti lasa un mesaj,dupa care m-ai stam de vb,apropo cu bmw am m-ai spus si m-ai ma repet inca odata pentru cei care nu baga la cap:nu am nici un bmw si multumesc pt cei care ma ridik ca spun ca am bmw.Atata timp cat cei care m-au vizitat si au vazut ca sunt singura in locatie nu stau sa dau explicatii pt uni care vor si ei sa se bage in seama cu o pizda ca de daca nu au bani sa dea la pizda macar sa se bage si ei in seama aiurea.
  13. Buna azi ma puteti suna pana la ora 21.pupici si va astept.
  14. Anuntul este valabil doar pentru cei din cluj,pretul pentru o finalizare este de 100 lei 1h 200.Zona Iulius Mall.
×
×
  • Creează nouă...