Sari la conținut

danut93

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre danut93

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

761 citiri profil

danut93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

20

Reputație

  1. Va salut, Am ajuns și eu astăzi la Alis după câteva încercări de a ma sincroniza cu ea, programare realizata pe whatsapp, i-am scris pe la 10:30, am intrebat daca are liber la 13 sau 14, dar avea loc pentru o ora doar la 17:00, am zis ok al meu este locul 😅. Locatia este pe la Rond Alba Iulia, 3-4 minute de mers de la Rond. In locatia m-a asteptat zambind, ne-am facut comozi in bucatarie la o tigara, ea fiind fumatoare. Inainte de asta m-a intrebat daca este ok sa fumeze in preajma mea; dupa chat am primit un prosop curat, la baie geluri de dus, apa de gura. Oralul este demential de bun, am cam chinuit-o puțin😁. La normal am incercat decat pe la spate, dupa oralul demential care a durat putin cam mult😅, nu mai ma saturam, te trage in ea, te mangaie, iti sopteste cum ii place ( sa cumperi si niste prezervative mai mari🤣🤣). Eu m-am simtit foarte bine in compania lui Alis si am sa mai revin! Recomand ! mai ales pentru oralul demential de bun🙂 Locatie: 8.5 (reper: in spate la Rond Alba Iulia) Aspect: 9 (chip: 9 / corp: 9 , femeie simpatica, undeva la 1.67 cm, ochi caprui, par negru prins, sani medii, carne tare, mai multe tatuaje, bronzata, piercing in sfarcuri, slim) Oral: 10 (neprotejat, foarte bun, cu atentie sporita la sateliti, deepthroat perfect dincolo de amigdale, DT-fuck pe toate vitezele, super sloopy, scuipat pe pula, are o tehnica foarte buna, swallow) Normal: 9 (protejat, accepta/participa pozitii, pisicuta stramta si primitoare, labii maricele, geme natural) Gfe: 10 (pasionala, lipicioasa) Atitudine: 10 (deschisa la discutii, calda si calma) Igiena: 10 (curata, piele fina) Halat: 350 RONI (pentru o ora + finalizare orala)
  2. Uitați aici... mesaj primit ieri după amiază, cred că i-am dat eu mesaj acum câteva săptămâni și s-a gândit să răspundă acum 😂 https://ibb.co/fS98YKL
  3. Fk nu, cunni acceptă și 69 , pussy este ce trebuie, igiena impecabilă.
  4. Am fost în seara asta la Bianca. Programarea făcută cu 40 de minute înainte, era liberă. La față e foarte frumoasă, sânii sunt ce trebuie după părerea mea😁, fundul micut si bombat foarte atrăgător. A început cu un oral neprotejat după câteva minute a trecut ea deasupra, după am trecut în misionar unde am și finalizat. Al doilea numar ea a încercat, dar după 13 ore de muncă la mine a fost cam greu😅. Dupa ce am terminat am mai stat minute bune amândoi în pat și am povestit una alta. Este o fata frumoasa, politicoasa, puțin cam timidă, nu m-am simțit deloc grăbit. Aspect 9.5 Locație 9 Oral NP 9 Normal 9 Igienă 10 GFE 9 Achitat 200 lei pentru o oră.
  5. Este a 4 a oară când apare și dispare după câteva zile .. îți dai seama ce chef de treabă are :))
  6. Știi că poți să ai un singur topic în care poți da up, nu trebuie sa deschizi câte 10 pe zi ..
  7. Ești sigură că ăla este numărul? Că WhatsApp nu ai..
  8. La 200/350 nu vine nimeni.. eu zic să pui 350/500 și o să ai mare succes.
  9. - ON (oral neprotejat in functie de igiena) Extra -50lei ( oral neprotejat, finalizare orala,faciala... etc ) Ori îl ai în meniu ori e extra ?
  10. Ai postat chiar pe topicul tău, cum nu îl găsești?
  11. Am plecat și eu acum de la Antonia, după multe încercări am reușit să ajung la ea, Antonia e super, chiar a meritat așteptarea asta :) nu cred că are vreun defect, cu siguranță o să mai revin așa cum i-am spus și ei . Te pup Antonia !😘
  12. Mare dreptate ai avut, noroc ca m-am uitat doar la recenziile de pe ultima pagina :) Mersi de recomandare .
  13. Am plecat și eu acum de la ea , e ce trebuie , nu le am eu cu recenziile dar o recomand 100%, cred că am trecut de o ora și nu m-am simțit deloc grăbit, chiar m-a rugat să mai stam 5-10 minute.
  14. Am vizitat această domnișoară prima dată acum 3 zile , eram cam obosit și am zis să mă revanșez în seara asta. Programarea făcută cu o ora înainte. La față e foarte frumoasă, chiar porno , bruneta cu pierce în limbă. Sânii sunt mari, fundul micut si bombat foarte atrăgător. A început cu un oral neprotejat după câteva minute a trecut ea deasupra cu sărutări și îmbrățișări. Apoi am continuat eu deasupra si am continuat sa ne sarutam si sa ne îmbrățișam . Dupa ce am terminat am mai stat minute bune amândoi în pat și am povestit una alta ,nu m-am simțit grăbit deloc, chiar am trecut ceva timp peste o ora și mi-a zis ca nu e nici o problemă. Este o fata frumoasa, politicoasa, nu m-am simțit deloc grăbit. Aspect 9.5 Locație 10 Oral NP 10 Normal 10 Igienă 10 GFE 10 Tarif 350 o ora plus finalizare orală.
×
×
  • Creează nouă...