Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

sayler89

Maistru Curvar
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Utilizator De Incredere

About sayler89

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Bucuresti
 • Interests
  SEX

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Va salut, Astazi am fost la @Aurora69sara, o tipa simpatica .(confirm ca este fata din poze ) Locatia BD.Timisoara nr 12, Bloc nou aspect: 9,5, blonda, par lung , simpatica la fata, ochi albastri. Acum partea de servicii care sunt de top: oral 9 , umed, deep constant, ,cim. sex normal- nota 9, e buna, se implica, te trage in ea, atitudinea 10, respectul fata de client si dorintele lui sunt cele mai importante. Eu o recomand. De revenit, cu siguranta! Am facut-o ca martienii !!!
 2. Un nr de telefon , locatie , tarife?
 3. Salut, Am vizitat o pe @Tania__04 astazi. Programare realizata pe whatsapp. Locatie: - o garsonier ok curata intr o zona buna. Aspect: - o tipa foarte simpatica , joviala si orientata catre client. Tine foate mult la igiena si pentru mine are un plus ! Am ales varianta cu o ora, totul a decurs ok, fara graba, cu schimbare de poziții . A fost mai tot timpul atenta și mi-a facut pe plac, este o companie placuta. Ca si concluzie de revenit ! Bafta
 4. Buna , Trebuie sa vin si eu sa ma conving cu fumatul :))))=)))) ..,.... just joking ! Iti fac o vizita saptamana aceasta sper sa mai ai locuri disponibile !
 5. Buna @jesssyxxx ai o vizibilitate cand te intorci ?
 6. Buna @luciiaa ca si locatie in Bucuresti ?
 7. Am vizitat-o pe aceasta domnisoara. Programarea facuta cu o ora înainte. La fata e foarte frumoasa, bruneta. Sanii sunt ok, fundul bombat foarte atragator. A început cu pozitia mama iedului, apoi am continuat cu ea deasupra.(Duracel power) Este o fata frumoasa, politicoasa, nu m-am simtit deloc grabit. Aspect 9.5 Locatie 10 Oral NP 10 Normal 10 Igiena 10 GFE 10 Tarif 250 o ora, recomand cu incredere ! DE REVENIT !
×
×
 • Create New...