Jump to content

sange_latin

Serious Contributor
 • Content Count

  732
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

428 Reputatie Excelenta

1 Follower

About sange_latin

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Timisoara

Recent Profile Visitors

2,963 profile views
 1. Ori cand ești bine venită! Succes în continuare.
 2. Bună ziua, Am fost și eu la Amyra, Locația cunoscuta Rebreanu Town, iar domnișoara pur și simplu senzațională de joviala și prietenoasă. Acțiunea a decurs extrem de sexy cu sărutări FK și cu un ON super beton. Apoi NP cu sărutări în timpul actului . Ma făcut sa cred ca eram doi foști iubiți care ne-am regăsit după o perioada lunga de timp și eram pasionali unu-l după celalalt.Domnisoara are o experienta vasta prin străinătate și se poate vedea în calitatea serviciilor ei. Pot spune cu mana pe inima în ultimi 2 ani nu am găsit o astfel de atitudine frendly la nic
 3. Bună ziua, Ieri am decis ca ar fii cazul sa o cunosc și eu pe Paula , după ce am citit atitea impresi bune despre ea am și făcut programare prin WhatsApp. Locația cunoscuta pt mine , în spate la Eso ,Girocului , loc de parcare ,intimitate etc. Mi-a plăcut maxim de Paula , are un Vibe pozitiv , e extrem de frumoasa și de atrăgătoare, inteligenta și pasionala. Nu am cuvinte sa exprim experienta petrecuta împreună. Ma consider norocos și fericit ca am ales sa ii trec pragul.
 4. Bună ziua, Acum am ieșit și eu de la ea. Din start cum intri pe usa te întreabă cât vrei sa stai, apoi îți cere bani.Am optat pt o fin 150 de lei , i-am încredințat 200 unde din start mi-a spus ca nu are rest, zic ok fie ... . Am optat pt dus apoi am trecut direct la dormitor. On drăguț ca nu folosește mana dar e începătoare nimic deosebit. Np e strâmtă o simți fain , iar dacă dai trecut geme fain. Pt mine nimic spectaculos, data viitoare am sa merg și cu bani mărunți, în ori ce caz nu e problema de 50 de lei dar ca și fapt divers.
 5. Nu este Lavinia. Observ ca ultima vizita făcută pe site e pe 19 Ianuarie. 🙄
 6. Pentru moment am crezut ca sunt vesti de la Lavinia , tare o mai aștept sa ne reviziteze !
 7. Bună seara, Am decis azi ca ar fii timpul sa o vad pe Denisa. Aspect tânăr frumoasa bruneta cu forme mișto. Nu vreau sa repet dar serviciile sunt super , te simți ca și o veche prietena . Pt mine e de revenit și voi reveni sa ma bucur de o frumoasa fata .
 8. Ce ai văzut tu asa wow la ea?! Am fost în misiune prin zona și am reușit sa o găsesc și eu . Purta o greaca cu gluga și pantaloni de trening nu se vedea nimic spectaculos. Am luat-o la întrebări și am rugat-o sa îmi arate o buca ceva, buca păroase si la pizda la fel ! Din punctul meu de vedere o traseista obișnuită!
 9. Acum doua zile am avut ocazia sa ajung la Andreea. Încep prin a spune ca doream de ceva vreme sa o vizitez dar cel puțin în ultima ei vizita ce-a de la sărbători nu am mai prins-o disponibila și mi-a creat asa putini frustrări. Deci fata asta este superba , frumoasa la fata corp superb și bine conturat . După o scurta conversație am trecut la acțiune unde pot sa spun ca a fost superb cu ON , 69 etc , finalizând în balon uitandu-ma la ea cât e de superbă. Are trăsături a fii de etnie dar nici nu contează e superbă! După un dus și o scurta conversație am trecut la nr 2 . Unde am
 10. 200 ora dacă îmi amintesc eu bine! Sincer eu vreau sa merg pentru experienta. Sunt conștient ca nu poate sa îți ofere un masaj ca și o absolventa de chineto. Dar sa trăim momentul și sa ne bucuram de priveliște. Iar dacă se poate și mai mult decât atât cu siguranță ar fii cireașa de pe tort. Personal înțeleg gândirea și cerință ei , sa fie chimie sa fii și tu curat etc.... ori cum trebuie respectata decizia ei .
 11. Nu ma refeream neapărat ca a-si merge pe varianta sex , 7 foi etc, ci strict pe serviciile ce le prestează . Acum ca ar merge mai mult și ar fii o chimie între noi cu siguranță ma arunc , ca de e frumoasa viața. Acum câteva luni eram la mama dracu prin Moldova cazat la o.pensiune super cochetă etc, soarta a făcut sa merg sa iau cina și după 2 pahare de vin m-am încins tare rău pe ospătarita. Am negociat sa vina cum mine sa petreacă noaptea și toată distracția ma costat 200 de €
 12. Colegu trebuie sa recunoaștem Nandia e piesa . Acum eu nu întru în detalii ce și cum ce merita dar e frumoasa rău fata. Personal vreau sa încerc o experienta cu ea .
 13. Dacă vii de la București cu Tarom ce ajunge la Timișoara 13:50 undeva prin public ne vedem:))
 14. La Mulți Ani ! Joi , am bifat și eu o vizita la Cristina . Pot spune ca ON a fost excelent, cu greu m-am abținut sa nu fin Cim . Am ținut neapărat sa o simt și la NP , unde o poți simți bine . Calitate preț excelent ! Ciocane tari stimabililor domni și în 2022 va urez.
×
×
 • Create New...