Sari la conținut

glavan

Membru Banat
  • Număr conținut

    1.719
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de glavan

  1. Asta cu mirosul... nu e de bine deloc. Scumpo ce ai de zis? Nu a curs apa calda, sau a zis NapuleaIon sa stai fara spalatura pana vine el din nou?
  2. Eu nu cred ca sunt recenzii reale si ca oamenii pot plati asa ceva. Asta e parerea mea.
  3. glavan

    Eva

    mai pune la kg min 5 peste si varsta cca. 40
  4. La tine in nici un caz nu se pune problema de asa ceva. Recenzie pozitiva... poate pozitiva la HIV. Am fost in trecut si am spus ce probleme am eu cu deserviciile tale, un alt coleg care viziteaza forumul dar tace in public mi-a relatat o experienta in care a plecat cu mai putini bani in portofel decat trebuia. Nu pot sa confirm sau sa infirm asta. Doar ridic problema, cer atentie sicam atat. In ce ma priveste atitudinea serviciile si pacaleala oferita de tine ... le-am relatat. Daca ai sa citesti cu atentie toate posturile mele ai sa descoperi recenzii corecte, la obiect si cateva interesante chiar recomandate. Din pacate calitatea serviciilor din zona asta e in prabusire, mai ales daca ai un standard corect, ridicat si nu ai interese.
  5. Aveti grija si la buzunare un amic mi-a spotit ca are oarece dubii. La prestatie are ea sa fie zero barat.
  6. Poateca nu stiu sa citesc dar aici toate arata bine,insa in realitate e diferit. Nu intentionez sa iti fac rau, bine ar fi sa fie trecut exact ce si cum sa nu fie surprize.
  7. Da, am fost si e mare tzeapa dupa experienta mea cu ea si depana acum. Nu va recomand!
  8. Cel mai bine intrebi prietenele si concurenta. Acum oralul nu il mai faci decat protejat?
  9. In trecut ai avut locatie pe Natiunile Unite sau pe Cheiul Dambovitei ceva mai in fata de Sitraco?
  10. Putin cam ofilita dar merge salvata daca se ridica cu serviciile acolo unde o tradeaza experienta. Asteptam detalii si sa ne surprinzi in mod placut.
  11. Pustoaica... ce masa are mai nene. Ma omorati cu grasele astea si ma mira ca le mai si incurajati. Voua nu va plac femeile frumoase?
  12. Daca totusiinsistati sa o vizitati.... e bine sa faceti un contract cu ea. Sa stabiliti clar ce si cum se face pt ca altfel, ea nu face aia, aia e pre mult, pozitia nu merge ca o doare... E falsa si ecscroaca dupa opinia mea. Nu este o escorta veritabila, o maradonista.
  13. PArerea mea o stiti deja, nu merita deranjul. E pierdere de timp si mai ales cand ai opiata asa de ofertanta in domeniu.
  14. Va spun eu nu merita deranjul! Cel putin ultima imagine este reala dar atitudinea si serviciile sunt deplorabile 5 e cu indulgenta dar nu merita sa pierdeti timpul chiar daca banii nu conteaza. Totul ok pana in pat, cand oralul e doar de ridicat moralul, futut doar pe la spate sau clasic ca are ovarele rupte... Nu ma mai pierd in amanunte cine nu intelege sa testeze pe pilea lui si sa revina cu recenzie. E dauna totala fata din pdv ecortoricesc. Asa nu!
  15. Multumesc de update, ramane de vazut pt ca nici eu nu voi ajunge la prima ora dar sper sa programam din timp. Ultima programare pe la ce ora o iei maine, ca sa-mi fac idee de interval.
  16. Ce propta esti, multumesc! Imi era frica ca lipsesti cand vn eu.
  17. Maine de pe la cat deschizi portile paradisului?
  18. Nu am limita superioara de inaltime, prea mica sa nu fie. Acum nici inalta dar sa rupa cantarul. Multumesc de sugestie am sa ma uit atent.
  19. Nu e asa, sunt recunscator pt ajutor, doar ca nu totul e pe gustul meu. Ce vrei sa nu fiu sincer. Sper sa ma intelegeti si sa imi acordati sprijinul vostru.
  20. Nu ma cunosti nu e asa deloc, doar ca nu se apropia de ce am cerut eu. O fi f buna dar nu pe gustul meu. Nimic altceva. Pe Angelyna o stiu pt ca a trecut prin Bucuresti, e ok, dar parca as vrea ceva nou. Am primit din alta sursa recomandari foarte bune si multumesc pt ele, probabil ca le voi onora.
×
×
  • Creează nouă...