Jump to content

heavenboy

Maistru Curvar
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Reputatie Excelenta

About heavenboy

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Cuplu
 • Oras:
  hunedoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Buna confrati, oare mai stiti ceva de Sara ? Duminica placuta !
 2. Salutare, NU vreau sa dezinformez, ma repet : Nu vreau sa dezinformez ; dar pozele apartinatoare acestui anunt, mi se pare ca mai sunt intr-un topic la "De evitat" . Daca am dezinformat imi cer scuze. O seara buna !
 3. Buna confrati, Se poate uni si acest topic : E tot despre aceeasi persoana !
 4. Mulumesc frumos de raspuns. Folosesti WhatsApp? Pot sa iti scriu acolo?
 5. La multi ani ! ne bucuram ca revii in orasul nostru. De la ce ora vei fi disponibila, sau cate zile vei sta (sa stim sa ne organizam) ?
 6. La multi ani utilizatorilor acestui forum, sa nu-i uitam si pe admini, si tuturor domnisoarelor care, pe parcursul anului care a trecut, pentru o scurta perioada de timp, ne-au facut sa uitam de griji, probleme ! La multi ani inca o data!
 7. Topic deschis la numarul de pe care ti-a dat bip : 0720865052 (al 3-lea link postat de tine).
 8. Buna, si imi cer scuze dar... pentru clarificare : am vorbit cu tine la telefon, si am specificat clar ca revin cu telefon in maxim 20 minute, sa ajung la blocul care mi l-ai indicat. Am sunat dupa 19 minute, cand (dupa ce a sunat de cateva ori) mi-ai dat ocupat. Nu este specificat niciunde in anuntul tau de programari, nici la telefon nu ai spus nimic de programare. Daca imi aduc bine aminte discutia noastra telefonica ; (eu) : "revin cu telefon in maxim 20 minute, sa ajung la bloc, (tu) : bine, te astept. Nu am inteles eu dupa discutia telefonica, ce alta programare, mai trebuie facuta.
 9. Buna confrati, Plictisindu-ma, si rasfoind Publi, dau peste anuntul d-soarei : https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-oras-eva/g07595h05hi27ffheid7hd983i3420ff.html Sun, imi comunica (foarte sociabila la tel) pret (150/250), servicii (ON, NP, mici fantezii), stabilim ca in 20 minute revin cu tel. sa ajung in zona (B-dul Balcescu, langa brutaria Panaur). Ajung la bloc, sun (19 minute au trecut) pentru a primi nr interfon, si primesc ton de ocupat, Am mai sunt la intervale de 10 - 15 minute, dar tot ocupat. Telefon : 0756430141. In concluzie :
 10. Deja a si disparut anuntul de pe Publi, dupa ce a deconspirat-o colegul : ajstylez. Multumiri!
 11. no way man ! mai are topic deschis aici la : De evitat ; dar nu am timpul necesar sa il gasesc...
 12. Cu Alice ai parte doar de întâlniri extraordinare, în care ai senzația că esti cu iubita ❤️❤️❤️. (dezavantaj: la iubita nu poti sa ii spui chiar totul ; avantaj : la Alice DA) Alice - o nestemata rara, o superbitate de floare, ca întotdeauna. Totul a fost la mai mult decat superlativ, amănuntele nu-și au sensul.🌺 Te pup Alice !
×
×
 • Create New...