Jump to content

norbert1976us

VIP Member
 • Content Count

  1,974
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,107 Reputatie Excelenta

2 Followers

About norbert1976us

 • Rank
  VIP Member

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Buc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu zic sa nu mai comentati ca o faceti degeaba...cum sa trimita diicot ul citatie unui client sa recunoasca o fata din poze ..Pe bune? In ce lume traim sa credem asa ceva...
 2. Ce treaba are prostitutia cu terorismul sau crima organizata?? Aruncati si voi cate o gogomanie de o credeti si voi...
 3. De unde ai scos aberatia asta?? Cine crezi ca te crede?
 4. Tot nu am inteles...cu ce te a deranjat asa tare incat sa fii atat de suparat? Sau doar faci conversatie? Ai.fost la ea...o cunosti..ti ai luat teapa...? Las o frate sa traiasca asa cum vrea..poate. nu va mai dati mari rezolvatori de enigme pe aici..
 5. Daca si doamnele care practica masajul in mod independent de dau afara dupa 30 de minute..prefum in unele saloane...nu avem ce sa le mai cerem...iar notele tale de 10 nu si au rostul. Si ca tot intreba cineva mai sus de nr finalizarilor dintr o ora..mi se pare sa fie maxim, cat poate pacientul, ca daca se intampla ca la tine sa scapi repede...de ce sa se opreasca sedinta?? Ma rog...fiecare e pe facut banuti cat mai repede..
 6. Te a aprins rau Lara..de vreo 2 zile scrii si salivezi continuu pe aici...
 7. Vizitat Maria putin mai devreme...acelasi masaj erotic de exceptie..
 8. De ce or.locui fetele astea in locatii asa mizere nu stiu..ca pana la.urma si locatia dicteaza igiena lor..
 9. Buna. Ce inaltime si greutate ai? Merci.
 10. Buna, adica deja ai inceput munca? Ca si locatie tot pta natiunilor unite? Merci
 11. Sigur ai tras pe nas ceva..se vede dupa ce debitezi. Tu cand ai constatat ineptiilepe care le spui? Dupa cele.300 de femei futute? Cum de abia de 2 3 luni ai cont aici si nu ai state vechi? Mai gasesti si vreo cativa pacalici care sa te aprobe.. Mai bine vino cu recenzii la cateva din cele 300 futute...nu cu aberatii..
 12. Dar de Letisia shine mai stie cineva ceva? Lucra cu Alexandra gold acum 5 6 ani. Sau bianca89...Erau ft feminine..
 13. Vizitat ieri Cristina...o prezenta foarte placuta cu un corp foarte armonios. Salonul deosebit de curat...totul este perfect. Voi reveni cu siguranta la salon...la Cristina sar si la celelalte fete.
×
×
 • Create New...