Sari la conținut

florinflr00

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre florinflr00

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

florinflr00's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputație

  1. Nu mai imi reaminti nimic ca eram luna. Tu saraca daca vezi o scama incepi sa delirezi ca cine stie ce o avea 😀. Sa incheiem subiectul ea ar prefera sa o suga cu prezervativ si insista sa gaseasca presupuse probleme. Daca tot nu il convinge pe client sa zica hai cu prezervativ o ia in gura fara da cu nod in gat. Asta ca sa stiti care va duceti la ea la ce sa va asteptati. O zi buna Cristina si numai pule curate sa gasesti!
  2. De acord dar nu cum exagerezi tu. Eu am facut dush acasa inainte sa ajung la tine , am facut si la tine ca tu sa imi zici ca tot nu m am spalat bine sa ma mai spal odata pe pl . Ca la final dupa ultima examinare sa ma stergi cu un servetel umed ( asta nu am apreciat pt ca nu este indicat pe un loc sensibil sa stergi cu servetele alea chimice) . Acum sa traga fiecare concluzia daca eram eu asa "murdar" sau ai tu o problema mentala.
  3. Vin si eu cu o recenzie despre Cristina. Am fost la ea pt o ora si am reusit sa termin cam asta e rezumatul. Nu e pt mine prea multe pauze , si prea multe mofturi sa zic asa. Prea adanc, prea tare , mai in stanga mai in dreapta. Per total cum s a mai scris pe forum ea mai.mult sta. Nu am nimic de reprosat ca si atitudine ea incearca sa te multumessca dar are prea multe pretentii si cereri si imi da impresia ca face meseria de nevoie. Ps: pe viitor e posibil sa ceara sa vii cu foaie in mana de la doctor sa fie sigura ca esti "curat" . Are si valente de dermatolog face examinari .
  4. Are preturile in post. Eu am optat pt 1 ora daca asta te interesa.
  5. Salut ! Tocmai ce am revenit de la domnisoara si am zis sa las o recenzie.Fata este activa chiar daca nu a mai postat O experienta reusita ea isi da tot interesul sa fie atenta la nevoile tale. Oral np - nota 9 cu deep executat bine avand grija si de accesorii. Normal protejat - nota 9 schimbat mai multe pozitii terminat in caciulita. Concluzii de revenit.
  6. Salut am fost azi la Evelinnn si am fost foarte multumit. Este foarte atenta la nevoile tale si o sa revin sigur la ea.
  7. Buna seara! E prima recenzie pe care o fac dar mi sa parut ca trebui sa descriu experienta fiind unda reusita. Am vizitat-o și eu pe Evelin , si pot sa spun ca este o intalnire f reusita este f atenta la nevoi si incearca pe cat posibil sa satisfaca orice cerinta. Note: - fizic: 10 este chiar frumoasa arata de 19 ani precum zice ca are, sani medii proaspeti si tari pt o fata tanara cu un fund bombat. Per total f bine fizic. - Locație : 9 tot ce îți trebuie , apa , suc , Geluri de dus , prosoape curate, aer condiționat, locatie moderna in centrul orasului poate un pic greu cu parcarea recomand un uber. - Oral neprotejat 10: cu deepthroat umed si atentie la oute. - Normal protejat : bine pune suflet in ce face - O experiența plăcută Nu ma grăbit deloc si a fost f atenta la nevoile mele. De revenit? Sigut ca da
  8. Salutare bine v am gasit! Spor la futut la toata lumea.
×
×
  • Creează nouă...