Sari la conținut

vinalb

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vinalb

  1. Buna! Cat ar fi o finalizare cu companie intima si dominare soft combinat? Ms
  2. Deci n-a fost nimeni pana la urma..??
  3. Deci nu mai stie nimeni nimic de dna??
  4. Nu e vb ca se indragosteste ca doar nu te duci ptr dragoste:)))) doar ca la un mom dat ti se ia tie de ele daca mergi de multe ori plus cand iti mai arunca si o pastila din asta cu NN... am mers la una cred ca de cateva sute de ori dar ma duceam doar in lipsa de altceva ca deja devenise egal cu o laba...
  5. Da frate plm.. ce sa zic... sunt atatea variante cu review.. tepe inca se dau dar daca stii sa cauti poti sa le eviti... eu mi-am facut datoria sa spun de asta, dar fiecare face ce vrea... mie personal nu mi se pare ok o escorta care ofera sex normal/anal neprotejat ptr ca poate sa fie plina de boli degeaba pleci “racorit” la 100 de lei, dar cu cine stie ce surpriza dupa :))))
  6. Alert!! I-am mai facut eu o recenzie acum vre’o luna pe alt topic... am fost sa zic de vreo 10-15 ori la ea, totul ok 50 lei fast fuck, 100 lei juma de ora.. etc DAR am incetat sa mai merg cand mi-a propus prima oara sa-i mai dau 50 de lei sa facem normal neprotejat(am refuzat), dupa din ce m-am prins eu cred ca ar fi fost dispusa sa faca si fara cei 50... si chiar insista... Sigur nu sunt nici primul nici ultimul caruia i-a propus asta... parerea mea ca nu prea e ok treaba asta..
  7. Aooleu... thanks frate!!! De evitat clar atunci..
  8. Salut, stie cineva daca pozele sunt reale si serviciile ok?? Anunt At: https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-bruneta-masaj-ky7Q73#dJNXQ3 Ms
  9. Salut, da ambele anunturi pe care le-ai postat sunt ale ei.
  10. Va salut! Am fost de mai multe ori la ea, inclusiv recent si va pot spune urmatoarele: Raportul calitate pret este cam slab, de banii pe care ii cere nu prea isi da silinta.. Este usor plictisita dar cu bun simt, insa in momentul in care incepe actiunea face mofturi daca ceri altceva in afara de oral... locatia este undeva prin Drumul Taberei, o zona unde nu prea gasesti multe variante ok.. Note: GFE: 4-5, totul cam mecanic, nu accepta fk sau alte artificii Aspect: 6,5 spre 7 - arata ok ptr varsta, usor plinuta Igiena: 9, nimic iesit din comun ON: 7, un plus faptul ca face CIM NP: 6, nu prea le are Locatie: 7 - garsoniera, tind sa cred ca este independenta dama Halat: 150/fin, 250/h, daca ar scadea la 100 si si-ar da siliinta, poate ar merita mai mult. De revenit: Daca ai drum prin zona, in lipsa de altceva si daca iti plac milf, e ok. Cu stima!
  11. Da, am vazut ca are mai multe anunturi si toate aveau poze reale.
  12. Nu, era ca un dormitor asa, avea pat nu canapea si usile la bucatarie si baie erau deschise, deci sigur nu mai era nimeni pe acolo daca asta voiai sa afli.
  13. Va salut! Am fost zilele trecute la d’soara in cauza, prin AT. Treaba sta in felul urmator: daca mergeti luati in calcul si faptul ca mai puteti patii sa va bage client inaintea voastra chiar daca stabiliti dinainte si sa asteptati jos inca 20 min in plus... Locatia este fix langa parcarea de la Kaufland Dristor, la blocul ala nou si inalt. Fata arata ok sincer, a facut dus chiar inainte sa incepem act., este inalta (cam 1,80) si slabuta (mie astea imi plac), face totul doar protejat dar accepta orice pozitie nu comenteaza.. totusi un pic cam pe FAST FUCK. Ca si atitudine parea destul de deschisa, de treaba, nu am vorbit multe dar te facea sa te simti ca si cum vorbesti cu o amica. Un minus ar fi faptul ca sunt aproape sigur 100% ca are pimp.. dar atat timp cat nu l-am vazut nu m-a deranjat, insa nu intru in mai multe detalii. Note: GFE: 8, sarutari pe corp, (fk nu am incercat deci nu stiu daca face); Aspect dama: 9 (asta e strict obiectiv), varsta cam 35 ani sa zic pe acolo; Igiena: 10, no comment; OP: 7,5, chiar daca este op femeia isi dadea silinta; NP:7,5, gemea putin; Locatie: 7,5, garsoniera ok; Per total un 8-8,5; Halatul 50 lei/ fin, dar putin cam pe graba; De revenit: Eu inclin spre da, daca mai ajung revin cu inca un review. Cu stima!
  14. Va salut! Nu o sa intru in f. multe detalii ptr. ca nu merita, dar va zic atat: Este o experienta oribila, pentru mine a fost una dintre cele mai proaste si scarboase intalniri din ultimii ani. Femeie este totalmente HIDOASA, igiena este 0... nu va lasati pacaliti de pozele vechi de pe AT pe care l-a mai si promovat recent... Eu mi-am luat teapa cu binecunoscuta practica cu ascunsul dupa usa si odata intrat am zis ca la 50 de lei macar raman la un oral... MARE GRESEALA... nici macar nu are cum sa ti se scoale la asa ceva, mirosea a transpiratie, nici nu stie meserie si mai e si obraznica pe deasupra... Va rog sa evitati aceasta ghena de femeie, mai bine va duceti la centuriste.. sincer.. Stima!
  15. Buna Alyna! Spune-mi te rog cat m-ar costa 1 finalizare cu uro activ, footfetish(footjob+lins picioare), 69 si anal. Mersi!
×
×
  • Creează nouă...