Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

buta17

Maistru Curvar
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Reputatie Excelenta

About buta17

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

938 profile views
 1. Ma refer la Silvia. Anemona are pagina ei.
 2. Si la mine la fel, numarul nu este in serviciu! Greu dam de tine!
 3. Am incercat azi sa sun penrru o programare + mesaj, nu am reuait sa dau de tine! Aatazi mai faci programari, sau maine?
 4. Am facut a doua vizita la Anne. Am facut programarea cu 2 ore inainte. Am ajuns si am fost primit la timp. Anne m-a asteptat de data asta intr-o costumatie alba foarte sexi. Fata arata bine, este draguta, vorbareata si deschisa. Anne are un umor aparte si te face sa te simti bine in compania ei. Nu imi place sa dau detalii despre actiune, deci voi da note : Atitudine - 9.5 Igiena - 10 Oral - 9, se poate si mai bine(protejat) Normal - 9 (se inplica) GFE, FK - 9.5 Fata este la inceput si are potential. Merita revenit.
 5. Astazi am fost la Annemona. Anne este o fata draguta, frumoasa si cu zambetul mereu pe buze. Am facut programarea cu 2, 3 ore inante. Am ajuns cu 10 minute inainte, mi-a spus sa urc, cunosteam locatia ptr ca am fost si la Andra de cateva ori. Anne m-a aateptat intr-o costumatie neagra cu zambetul pe buze, pielea ei mirosea foarte bine. Nu voi da detalii despre actiune doar pot spune ca are un GFE ridicat. Note: Oral - 9(protejat) Normal - 9.5(se implica si geme frumos) GFE - 10(cu FK) Atitudine - 10 Este foarte sociabila si deschisa. O experienta buna, recomand. Cadoul 200 Ron ptr o
 6. In seara asta am fost la Andra. Este o fata draguta, corp slim, sani tari. Andra are o atitune buna, este comunicativa si ii place sa glumeasca. Eu am fost de 3 ori la ea si am fost multumit de fiecare data. PS : Andra, data viitoare nu uit sa iti aduc ce ti-am promis :))
 7. A doua vizita la Alis! Aceeași fata sociabilă, zambareata si cu servicii de calitate! Oral - 9.5 Normal - 9 Anal - 10 De revenit!
 8. Astăzi am vizitat-o si eu pe frumoasa Alis . Am făcut programarea prin mesaj. Alis m-a primit în lenjerie intimă, foarte sexy. Este o fata frumoasa, primitoare si foarte sociabilă, poti vb cu ea despre orice. Am fost servit cu un pahar de suc, o țigară și apoi acțiunea. Primul număr doar oral, un oral bun, pe placul meu. La al doilea număr oral, normal si anal. Alis a făcut duș inainte de începerea actiunii, între si dupa. Te intreaba ce doresti, nu comentează la poziții. Note : Aspect - 10 (foarte ingrijita) Oral - 9.5 (pe placul meu) Normal - 9 (geme frumos) Anal
×
×
 • Create New...