Jump to content

costy03

Maistru Curvar
 • Posts

  104
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About costy03

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  la munte

Recent Profile Visitors

1,627 profile views

costy03's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

6

Reputation

 1. Lasa ca mai trebuie si din astea pe forum, cum avem tot felul de mascote masculine de ce sa nu avem si mascote feminine!?
 2. Cand iti oferi si tu serviciile aici si plătești bani grei la forum o sa iti tina partea si ție adminii si iti accepta si tie reclame sa nu mori de foame, pana atunci rămânem la capitolul futem si lasam recenzii sa aiba unele cârpe de oameni ce minusa. Eu am încetat sa mai las recenzii. Oricum sunt unii care ne duc in eroare rau de tot cu recenziile, adica pt material de laba in privat lasa 2 3 vorbe aici, daca înțelegi ce zic
 3. Vezi ca ai scris tot pe Brașov! Te-au zapacit bărbații astia🤣🤣
 4. Nu lărgește jucaria pe 200lei! Vrea sa fie virgina pana se mărită
 5. Poftim detalii!! Restul este doar lume...oameni putini...daca mergi la domnișoara te rog fara recenzii, lasa-i pe labagii sa mearga si apara aici ca niste profesori. Orice ai spune pe forum esti minusat de labari si nimic nu este bun.
 6. Nu nu am fost la ea, am fost doar pana la usa dar nu am intrat🤣🤣
 7. Stii ca tu impreuna cu Angelmro sunteți mascotele forumului, ce poti cere de la un moldovean frustrat de Bacau si unui cioban din Mediaș??? Voi habar nu aveti cum arata pizda. Deci tu chiar ți-ai cautat-o cu lumanarea. Daca eu m-am oprit sa mai raspund la acest mesaj am făcut-o ca ignor un frustrat ca tine nu că nu as ști nimic despre tine si adevărul de la mijloc, dar vad ca tu ai continuat sa ma minusezi degeaba....ok....tine-te bine ca o sa urmeze mult mai multe de acum.
 8. Asa se întâmplă cand esti bipolar, din păcate!
 9. Sa ma sugi fraiere!!! Frustrat labar ce esti. Nu ai loc de mine?? @trident1sa te fac sa înțelegi, nu cunosc fata, sincer este prima data cand văd acest topic. Muia asta de James nu si-a luat pastilele in ultimul timp si sufera de pupincurism pe aici, s-a saturat de laba si din cate am înțeles o da pe băieți ca la pizda nu are șanse sa ajungă
 10. Ma doare undeva de reputatie, Aveam mult mai multa daca nu ma minusa niste labari de pe aici fix deampulea asa cum vorbești tu! Abia ma abtin sa nu spun totul despre tine pe aici ca o sa vezi atunci cum crește reputatia mea. Hai bafta la gioco di mano!
 11. Cea mai buna alegere, ramai "sănătoasă " acolo unde ești, te chem eu cand ramane Brașovul fara marfa, vin personal si te aduc înapoi!
 12. Intentia nu este rea! Eu m-as băga daca am găsi acel loc potrivit
 13. Mihai, nu exista asa ceva in Brașov, nu te mai chinui sa aduni informații de la James ca este doar un frustrat si o laba trista si cauta bagare in seama aiurea.
×
×
 • Create New...