Sari la conținut

4midabil

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre 4midabil

4midabil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Salutare. As vrea sa va prezint , pe scurt, opiniile mele , legate de domnisoara in cauza. Fiind prin Iasi cu ceva treaba, am intrat pe forum si am gasit-o pe anka la Top Escorte, cu destul de multe review-uri pozitive. I-am lasat un mesaj pe messenger cu vreo 2 zile inainte si primesc raspuns in ziua deplasarii mele, cu numarul de telefon mentionat si aici. Am sunat-o , am stabilit o ora de intalnire (mentionez ca erau cam 2,5 ore intre conversatie si intalnire),precizat pretul de 200 RON pentru o ora de sex total, urmand ca ea sa vina la mine la hotel. Dupa cateva incurcaturi si momente mai jenante la receptia hotelului, am reusit sa ajung cu anka in camera. La prima impresie e o tipa placuta, simpatica, dar nu genul dupa care intorci capul pe strada. Este destul de plinuta iar lucrul care mi s-a parut ciudat si nu il inteleg si la alte femei este reprezentat de sprancenele pictate. Mie mi se pare un turn-off. Mai departe a urmat o scurta discutie de acomodare , cu un preludiu destul de sec, incheiat cu o dezbracare militareasca. Ce am apreciat la ea este faptul ca este mereu zambitoare si dornica sa iti faca pe plac. Ce nu am apreciat a fost ca atunci cand am inceput actiunea, mi-a precizat ca nu se poate anal deoarece nu facuse clisma in ziua respectiva (intalnirea fusese cam din scurt si am inteles ca nu mai avea nimic programat in acea zi). Nu e neaparat o problema pentru mine, nefiind un practicant al sportului , insa tariful a ramas acelasi. E drept, nici eu nu am cerut o reducere a tarifului, nici ea nu a zis nimic. Trecem peste. Am purces apoi la un oral de calitate superioara, cu atentie pentru partile adiacente, transformat usor intre un "between the tits - fuck" , facilitat de sanii ei generosi. Prima ejaculare , relativ rapida , a fost orala. Dupa curatenia de rigoare, am mai stat de vorba ceva vreme si am trecut la al doilea numar. Am zis sa incerc si un annilingus. Si fratilor, trebuie sa recunosc, imi aplaudau genunchii dupa ce m-a lucrat ancuta. O senzatie aparte. Finalizarea a doua, tot orala. Ca un rezumat, am platit 200 RON pentru 2 finalizari orale. Acum , sa strigam un chelner pentru nota : Aspect - 6 (draguta, dar plinuta, mai plinuta decat prefer eu) Igiena - 6 (curatica, nu facuse clisma in ziua respectiva,insa pe de alta parte, e bine de stiut ca se preocupa si e ingrijita, mirosea a patrunjel deoarece tocmai gatise) Oral - 9+ (oralul de calitate iar annilingus-ul genial) Anal - 0 (nu am beneficiat) Normal - 0 (nu am beneficiat) Eu personal nu cred ca mai revin, poate doar pentru annilingus, insa pentru cei dornici de un oral bun si prefera fetele mai plinute, e o recomandare valida.
  2. Va salut.Pot sa va impartasesc experienta legata de domnisoara ce raspunde la numarul de mai sus.Eram in constanta prin Octombrie cu niste treaba si am iesit la masa cu niste clienti. La intoarcere, discutam noi de cum sa mai animam seara iar sugestia a venit de la taximetristul ce ne ducea la hotel.Omul ne-a oferit posibilitatea companiei unor domnisoare amabile.Zis si facut, 20 de minute mai tarziu, se prezinta la hotel cu 3 domnisoare.Una din ele mai inalta cu un look mai sictirit, a doua o blonda micuta si a treia o pustoaica timida ce nu parea sa aiba mai mult de 16 ani.Eu am mers cu blonda micuta al carui nume recunosc ca nu-l mai tin minte. S-ar putea sa fie Bianca, dar nu as incepe conversatia la telefon cu asta. Toata lumea ii spunea *blonda* .Tariful negociat pentru o ora cu taximetristul (in prima faza) era de 200 RON pe ora.Evident, la fata locului acesta a crescut la 250 RON.Sincer, daca sunati direct la ea, fara intermediari, cred ca puteti sa ajungeti la 150.Accept modificarea de pret si trecem la treaba.Ea se duce la baie si se spala pe corp, insa nu imi cere si mie acelasi lucru.Se intoarce in camera si imi cere sa sting lumina, semn ca era rusinoasa.La corp e slaba, cu sani micuti, cu un aspect mignon (lucru care ma atrage).La fata nu e o frumusete rara, neavanda trasaturi grozaveCurata, frumos epilata si cu o piele ferma.La partea de GF as spune cam un 6-7.Oralul l-as cataloga undeva pe la 7, cu ceva tentative de deep, insa nu ceva spectaculos.La partea de normal as spune tot pe la un 6-7. Este destul de docila, sta in ce pozitie o pui, dar nu preia initiativa, nu se implica prea mult.Mi-a spus de la inceput ca nu face anal si ca ejacularea e ori orala ori pe sani, nu doreste pe fata.Mi s-a parut aiurea ca m-a intrebat ce muzica ascult, eu ii spun Jazz, Funk si Soul ( ce dracu o fi fost in capu meu) si ea incepe sa imi arate poze cu ea si Salam si alte mezeluri din gama manelistica.......WTFDe principiu, daca m-ar lovi vreodata The Blues of Blue Balls, as cauta o alta mai buna, dar daca nu as gasi, as mai apela la ea o data.
  3. Mai fratilor ori am eu ghinion ori nu stiu la cine sa sun.Am incercat in seara asta cate ceva prin Iasi, am sunat la don-shoara si la inca un numar, ambele inchise. Credeti ca daca merg direct la locatie, am sanse sa gasesc ceva ?
×
×
  • Creează nouă...