Sari la conținut

asics31

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre asics31

asics31's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. fratilor... de evitat! poate voi ati avut norok, eu unu... dupa chiu cu vai ajung la destinatie si blonda se transforma n tr o tipa de etnie bruneta. cica ea “cum sa nu fie to n poze?”. pai puii mei, blond-brunet, draguta-naspa, alba-de etnie, despre ce vorbim??? wtf??? intr un final mi a spus ca e colega cu ea si ca ea are 2 ore cu un tip, ceea ce nu prea cred. probabil nu mai practica! locatia de evitat- micalaca 300, dincolo de viaduct, bl 501 telefon: (0757) 774 902 inca o locatie super... naspa si de evitat!!!! podgoria la intrarea bijuteriei iosa. fugiti de locu ala cat puteti. raspunde una, te i a alta, amandoua de etnie, nu s pozele lor! seamana putin, intra una peste. cealalta, atitudine zero, si la cea de mai sus si la astea doua!!!!! asta i unul din telefoanele lor! (0757) 357 350 IN ARAD CRED CA doar 5% IS PE BUNE ANUNTURILE! eu zik ca timisoara i cea mai buna varianta si e de mers doar unde au preturi incepand de la 150 lei. noa numa bine si noroc la femei pe bune!!!
  2. fratilor... de evitat! poate voi ati avut norok, eu unu... dupa chiu cu vai ajung la destinatie si blonda se transforma n tr o tipa de etnie bruneta. cica ea “cum sa nu fie to n poze?”. pai puii mei, blond-brunet, draguta-naspa, alba-de etnie, despre ce vorbim??? wtf??? intr un final mi a spus ca e colega cu ea si ca ea are 2 ore cu un tip, ceea ce nu prea cred. probabil nu mai practica! locatia de evitat- micalaca 300, dincolo de viaduct, bl 501 telefon: (0757) 774 902 inca o locatie super... naspa si de evitat!!!! podgoria la intrarea bijuteriei iosa. fugiti de locu ala cat puteti. raspunde una, te i a alta, amandoua de etnie, nu s pozele lor! seamana putin, intra una peste. cealalta, atitudine zero, si la cea de mai sus si la astea doua!!!!! asta i unul din telefoanele lor! (0757) 357 350 IN ARAD CRED CA doar 5% IS PE BUNE ANUNTURILE! eu zik ca timisoara i cea mai buna varianta si e de mers doar unde au preturi incepand de la 150 lei. noa numa bine si noroc la femei pe bune!!!
  3. 19, arata f tinerica(sensul bun), mignona, f curata, nu a facut oral decat cu, tare simpatica, FK, buze de mori, pisicutza tare sweet, aproape ca nu a folosit oil, se uda natural.
  4. am fost si eu, e de 10. atitudine de 11. no comment. e si de gasca, lasa sa curga totul de la sine. 250 normal, oral umed, pune 100 pt anal, super funduletu! f curata, locatie f draguta.
  5. am fost si eu, e de 10. atitudine de 11. no comment. e si de gasca, lasa sa curga totul de la sine. 250 normal, oral umed, pune 100 pt anal, super funduletu! f curata, locatie f draguta.
  6. am fost si eu, e de 10. atitudine de 11. no comment. e si de gasca, lasa sa curga totul de la sine. 250 normal, oral umed, pune 100 pt anal, super funduletu! f curata, locatie f draguta.
  7. am sa incerc escorte din constanta, voi asa comm dupa experienta
×
×
  • Creează nouă...