Sari la conținut

dextero

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dextero

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Europe
  • Interese
    Curvar dar nu ca Iuda, incepator si prea deseori sensibil.

Vizitatori Recenți Profil

717 citiri profil

dextero's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputație

  1. O fantezie de a noastra este de incerca asta. Aici cineva? Unde sa cautam? Eu 25 si ea 24, tineri liberi si veseli. Am incercat pe swinginclub dar nu am reusit nimic.
  2. Asa e, doar stau ore intregi chinuindu-ma sa compun un mesaj cat mai impresionabil. Oohh, 'impresionabil', cuvant elevat, mult prea complex... Populismul unora, care pe langa faptul ca sunt abonati la carne rece de frigider, mai si se manifesta lamentabil pe aici, si asta doar pentru un post in plus sau o atentie falsa. Nu, de nu aveam macar un picut de respect pentru femeie - oricare ar fi ea de denaturata, nu-mi trecea prin cap sa ies undeva doar sa ii ascult respiratia. Imi asum greseala ca am scris in momente de oboseala, dar nu uitati ca eu am fost primul jignit. Va doresc sanatate!
  3. pai si nu esti, vanzatoare de carne!?
  4. Nu sunt insurat, ceea ce lucrez nu-mi permite suficienta socializare iar pe retele nu mai umblu de multisor. rocsana, presupund ca esti o vanzatoare de carne, care ar fi acele lipsuri atat de vizibile?
  5. Luand in calcul si varianta hotelului, e posibil sa nu se doreasca doar discutii si de aici...
  6. Tocmai asta e si ideea, nu ma atrage deloc de a o face in stilul clasic. Nu mi se pare in regula de salut si apoi imediat zgomot. Si de a ma programa cu ganduri de sex ca apoi sa raman doar la discutii, sunt multe riscuri pe care nu doresc sa mi le asum, de aici si alegerea unui loc foarte public.
  7. Limbajul 'pamantean'. He... Nu, nu sunt un pedant... Asadar. Stiti pe cineva sau nu?
  8. Te ascult... Nu am pretentii concupiscente! Loc cat mai public posibil, la alegerea lor, contra-cost! Nu-s niciun june cu pretentii minime financiare de-a indrazni sa cutez la o alta dama Gautiere, doar simple momente singulare in compania unei persoane feminine cat mai posace putin posibil...
  9. Am sunat cateva fete de pe website-uri, si analizand supra-masinismul deloc exortativ al prezentarii ofertelor majoritatii, catorva ce pareau mai umane le-am pus intrebarea, dar am fost refuzat. Vorbim de un loc cat se poate de public, la alegerea lor. Stiti pe cineva voi?
×
×
  • Creează nouă...