Sari la conținut

pavulescu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pavulescu

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

pavulescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputație

  1. Chiar deloc nu dau!!! Am zis doar Doamne ajuta cand am plecat la drum Tocmai ce am revenit de la Corina Locatia bine stiuta nu mai intru in detalii Intalnirea a decurs foarte bine,actiune a durat cam 20/30 minute asa optand eu de la telefon. Dupa dus a inceput cu un oral bine executat,urmat de un 69 si un normal misionar Nu m-am nascut povestitor si trec direct la note Locatie 9 Aspect Corina 9 dar pentru cat este halatul este chiar de 10 Igiena 10-nu am simtit nimic suspect Oral 9 Normal 9-daca am timp sa stau mai mult pot da o nota mai corecta Gfe 10 cu mine cel putin a fost comunicativa Anal nu am mai stat sa intreb,cu toata ca nu sunt terente Halat pentru 1 finalizare in jur de 30 min 100 ron Eu sigur mai revin Ciocane tari!!!
  2. cred ca esti ocupata de nu raspunzi.....mai insist
  3. am sunat eu acum juma de ora ar nu raspunde,,,,o sa mai incerc ...poate o sa raspunda...
  4. Pe anuntul.ro avea alte preturi undeva pe baba novac sau albaiulia nu mai stiu exact preturile erau total diferite...50 ron finalizarea 100 ora acum ca a ajuns aici...se mareste pretul ...parerea mea
  5. Daca este colega cu bety clar este https://nimfomane.com/forum/topic/2082-0731541591/ Am mers in urma cu ceva ani si recunosc masuta...ce a aparut nou este patul in locul saltelei puse direct pe parchet.
  6. Sunat domnisoara de mai sus in jur de ora 15 si stabilit intalnire pentru ora 16.30 Ajuns la locatia din cantemir unde se mai afla si https://nimfomane.com/forum/topic/2628-blonda-matura-0784019053-0730967399-0767093669-magheru/ siiii minune,nu a raspuns la telefon...rabdator din fire atept 10 minute si sun iar,raspunde si imi zice hai ca tocmai plecam dar e o prietena de a mea......ii zic cine blonda matura?nu alta fata de 25 ani dar nu urca acum mai stai si tu ceva vreme... Parerea mea despre fata...total neserioasa.Pt mine a fost simplu ca am venit de la 5 minute.....dar daca venea un coleg de prin militari? Cat despre pret 100ron fin si 150 ora...cei 60 ron de acolo sunt istorie. Bafta tuturor
  7. Chiar si mai ,multii https://nimfomane.com/forum/topic/12374-un-nou-gangbang-vineri/page-14 Pe viitor da si tu un search.
  8. Infierbantat de vestea ca a reaparut Mona pe meleagurile noaste,dar nereusind sa dau de ea azi....am fost la dameza. O aveam de mult in vizor mai ales ca este f aproape de zona in care ma invart eu. Mai nou are un anunt si cu alt numar de telefon http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/tandra-si-pasionala-dulce-si-provocatoare-fara-fite-te-invit-la-mine-in_6349844.html Locatie Dimitrie Cantemir,in blocul cu service gsm,articole pt copii..cel reabilitat bej cu maro. Ajuns acolo am fost primit intr-o rochita scurta bleo(cea din noul anunt) Fata foarte comunicativa,nu a intrebat cat vreau sa stau si nici nu a cerut banii la inceput...dupa ceva vreme i-am spus ca raman 1 finalizare. Actiune a inceput cu multe sarutari pe corp,apoi a coborat spre junior si foarte atenta la bilute urmata de un normal cu ea deasupra si un anal cu ea capra. Tin sa mentionez ca este foarte curata si miroase f bine.Aspectul fizic 9....putina burtica,dar pentru mine nu a fost deranjant. In locatie era cu o colega si din cate am inteles nu presteaza,doar ii raspunde la telefoane. Locatie 9,baia putin cam incomoda si comunista.dar curata. Corp 8,sani micuti dar fermi si niste sfarcuri marisoare Oral 8,nu face dt Normal 9 ,se implica si nu face mofturi la pozitii Anal 10,are un fund placut la vedere si geme frumusel...acum ca o fi fals nu am nici o vina Gfe 9,comunicativa si deschisa...nu te ia direct la traba. Eu am lasat pe masuta 100 ron la plecare. Multa putere de munca.
  9. Pai ciocan scrie de tribunalul nou si mai sus dinozauru spune ca este in locatie cu andrada...deci pe sincai.Hai ca o sun acum sa vad ce si cum.
  10. Pai ori ai incercat anal,ori ai zis pas???Ca vad ca ai dat nota la anal.Ce sa intelegem. Multumim
  11. Salutare. Am fost pe la ea acum 1 an,o garsoniera la parter pe strada zizin...acum nu stiu daca mai activeaza tot in aceiasi locatie. Ultimele poze postate clar sunt ale ei,dar mobila nu este aceiasi pe care o stiam eu. Are ceva celulita,ceva vergeturi si o operatie pe burta destul de uratica....in fine Doamna vorbareata....dar si putin cam sarita de pe sine La vremea accea am platit 100 ron oral+normal....evident ca ii place lateral pe la spate Eu am considerat la acel moment 100 ron pretul corect.....doamna nu face 150/200 ron cum zice colegul de mai sus ca a pretins acum. Scuze daca am omis ceva.
  12. Va salut. Tocmai ce m-am intors de la dameza. Locatie Metrou Eroii Revolutiei,iesirea dinspre City Mall scara cu avon la parter et 5(din ce a relatat fata inainte statea la 4) Pozele de mai sus si cele de pe net o avantajeaza mult,in realitate burta maricica si mult mai masiva. Din start a spus 100 ron ora,banii ceruti de la inceput..ca de eu plecam dezbracat si nu mai plateam. Un oral banal cu treceri pe la zonele adiacente...dar nimic spectaculos si foarte scurt Un normal ce lasa de dorit,a stat deasupra maxim 2 minute,dupa care a solicitat pozitia capra. Vrea sa se faca placuta,dar e departe de fenomen. Dupa finalizare am trecut pe la baie m-am imbracat si am fugit. Nu stiu daca notele acordate de mine reflecta realitatea pentru cei 100 ron oferiti. Nu vreau sa o dezavantajez in nici un fel. Oral 5 Normal 3 Gfe 5(ca a tot vorbit) Daca am gresit ceva,va rog sa ma scuzati.
  13. si eu am patit la el saptamana trecuta.sunat stabilit pt 18.30,ajuns in jona nu a mai raspuns never la telefon.
×
×
  • Creează nouă...