Sari la conținut

andrei10000

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andrei10000

andrei10000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-37

Reputație

  1. Ea a scris inainte ca e disponiblia. Uite cine minte
  2. Si ce vrei sa scriu ca sa ma crezi: sa o laud, asa cum au facut ceilalti?
  3. Ai inceput sa scrii repede vrajeli, ca sa nu citeasca lumea recenzia meain care scriu adevarul
  4. Urmand sfatul tau, am facut si recenzia aici: https://nimfomane.com/forum/topic/59472-monica-0731742430-decebal/?p=2171856
  5. In noaptea de sambata spre duminica, la ora 02, din lipsa de alte variante, am avut programare la Moni. Mare tzeapa! Dupa ce i-am dat banii a vorbit si s-a comportat cu mine numai in sictir. Mai intai nu a vrut sa faca dus. A inceput cu un oral bunicel si eram aproape sa termin. Dar, am avut proasta inspiratie sa vreu sa termin la normal si am pus-o capra. Atunci mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus. Si acum notele: Oral: 9 - Macar de supt pula este buna putoarea Normal: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. Igiena: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. GFE: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus. De recomandat: sa fie trecuta de urgenta la de evitat.
  6. Si uite ce a scris @moni77 sambata seara, si dupa sa vedem cine minte: disponobila pana duminica dimineata la ora 08 :laugh2 Si uite link-ul: https://nimfomane.com/forum/topic/59472-monica-0731742430-decebal/?p=2169454
  7. Vor sari toti pe mine ca mint. De fapt @moni77 a avut tupeul sa scrie pe topicul ei ca si Motanul i-a tras tzeapa.
  8. Crezi ca mint. Iti spun si ora exacta: ora 2 noaptea. In noaptea de sambata spre duminica. Adica ora 2 dimineata in ziua de duminica, ca sa scriu exact si sa nu fie dubii.
  9. Era tarziu si nu prea aveam variante. Asa patesc aproape mereu cand merg in week-end. Mai bine faceam reteta ta de musaca cu vinete si cartofi. Daca scriu recenzia voi fi banat iar.
  10. Este pestele lui @moni77. Am fost la ea sambata seara dupa ce am discutat cu despre reteta de musaca de vinete si cartofi pe topicul Izei. @moni77 si-a batut joc de mine. Dupa ce i-am spus lui @moni77 cine sunt pe forum si voi scrie adevarul, mi-a spus ca @miky77 imi va da minus la toate postarile ca sa nu mai am credibilitate.
  11. Tu esti peste. Dai minus la toti care iti critica curvele :pope
  12. Iar ai inceput laagiule a dai cu minus. Mai vreau :laugh2
×
×
  • Creează nouă...