Sari la conținut

cmc1hot

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cmc1hot

  • Dată Naștere 13.01.1977

Informatii Personale

  • Oras:
    Terra Nova

Vizitatori Recenți Profil

1.052 citiri profil

cmc1hot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputație

  1. Revizitat domnisoara după o pauză de cateva luni,revederea a fost plăcută de ambele părți, aceiași prezența plăcută. P.S.ii vine bine bronzul de anul acesta.
  2. Dupa o calaritura de 600 km pe motocicleta un futai cum trebuie e tot ce îți dorești să închei ziua cum se cuvine.Asa ca am programat pe seară o olteanca...(e mai mult munteanca din spusele ei). Ori ca eram eu obosit,ori ca a știut ea ce am eu nevoie dar pt.mine e Nadia,10 pe linie.Supt,futut,masaj(aici m a rupt fatuca).Atitudine proclient,se mulează pe.necesitati. Aveți grija de ea,tratati-o cum se cuvine.Un singur minus are fata ca e stabila pe Craiova(cine stie dacă mai apuc cândva sa ajung pe aici). Am vrut sa mai încerc și alta fata,dar când am citit recenziile la celelalte,am zis pas.
  3. cmc1hot

    0748403865

    Numărul este valabil,vad ca ești pornit rău...Fetele dacă sunt ocupate nu pot răspunde,unele au ca și contact whatsapp, altele vor doar telefonic rezervarea.De obicei trebuie sa ai noroc sa găsești ceva bun disponibil în aceiași zi.Pentru unele trebuie sa insiști și câteva zile(daca au pauza lunara nu vor răspunde la mesaje,) Încearcă și vei reuși.
  4. Astazi este despre Luceafărul de la Botoșani, Dumnezeu ne mai asculta rugăciunile chiar dacă suntem păcătoși, și ne-a binecuvantat cu aceasta faptura de la care nu a plecat nimeni satisfăcut atat fizic cât și neurologic,asa ca La mulți ani Dayana și îți mulțumesc personal pentru tot ce faci.
  5. Esti pe lista de must have,acum m-ai convins ca trebuie sa iti dau cateva cursuri de ,,limba,, Se scrie deszapezit,desumflat(cum voi fi eu dupa o ședință cu tine).
  6. Honore eu zic sa lasi fetele si sa te apuci de beletristica la cat de bine scrii. Ai punctat foarte bine punctele forte ale fetei.
  7. Are problema de sănătate, nu ea,animalul de companie,nu raspunde de cateva zile. Sperăm sa revină.
  8. Azi am implinit o vârstă asa ca am zis sa imi fac cadou ceva mai inedit.Asa ca după ce am tot căutat pe forum am ajuns la Raluca. Oi fi eu mai mofturos la piz.ă dar după ce am stabilit pe whatsapp cateva detalii am zis sa ii fac o vizită. Profesoara de anatomie are un corp placut,fundulet cum trebuie dar pt.mine a contat ca face FK asa cum trebuie.Am luat 2 ore si am primit cadou AP gratis,cadoul 600 lei. Având o vârstă declarată de 32 ani stie ce face ,se vede experiența, iar atitudinea proclient este de nota 10. ON este bine executat,atenție la ouțe,facut de nota 10. LOT tot de nota 10,da fata niste contre,aici am și terminat. Am incercat prima data AP,mi-a placut dar nu pot da nota ca nu am nici un reper,geme cat trebuie si e naturală. Din 5 escorte vizitate in ultima luna ea a reusit sa ma termine de 2 ori într-o oră (felicitări Raluca). Eu o pun la ,,preferate,,ca e de vizitat domnița. Nu mi-a placut locația (dar eu sunt mofturos,mai ales după ce am vizitat prințesa de la Botosani) faptul ca fumeaza(dar asta s a rezolvat cu apă de gură)eu sunt nefumator. Mergeți si faceți o vizita ca mai sta doar doua zile.
  9. După o primă rezervare anulata ca urmare a unor probleme de sănătate, am continuat sa vorbesc cu Dayana.Mai pe românește ne-am familiarizat amandoi unul cu celălalt. Astazi s-au aliniat astrele si deși a fost cam pe fugă (eram pe fugă cu serviciul)a iesit ceva foarte frumos.Am vizitat cateva fete din Suceava si Botoșani, dar pt.mine e Dayana si restul.Fata știe ce face si o face foarte bine,e cat se poate de naturală. Nu dau note ca nu am facut cursul de pedagogie,dar pentru Botoșani e top. Te pup Dayana si vineri de vedem din nou,pentru mine căutarea a cam luat sfârșit.
  10. cmc1hot

    0754781293

    Nu se merită, la oral cu greu face ce trebuie,sânii sunt lipsă, locatia de pe narciselor e cu miros(fumeaza in garsonieră),nu face dus după fiecare client iar pe burta are un semn mare de la o operatie(accident de mașină),telefonul nu era pe silențios si suna la fiecare 5 minute(deh sambata după-amiază). Am luat o ora cu 200 lei dar am plecat dupa 45 minute din proprie inițiativa. Pt.o simpla descarcare merge la 100 lei,dar eu nu o pot recomanda nimanui. Btw e de etnie domnița.
  11. Care anume drăguță?(pozitia) Cam la ce perioada de timp crezi ca revii? Vreau si eu sa incerc ceva.nou cu tine.
  12. Am vizitat-o si eu pe domnișoară. Nu dau note ca nu am absolvit cursul de pedagogie si pana la urma fiecare are propriul sistem de preferințe. Am mers la ea dupa ce am citit recenziile de pe forum si recomand tuturor sa faca la fel pentru a nu pierde timp si bani.Fata stie sa isi faca ,,meseria,,drept ca primul numar a fost foarte rapid.O recomand celor care vor ceva slim,carne tare si un partener de discuții. Eu cu siguranta voi reveni.
×
×
  • Creează nouă...