Sari la conținut

hiveking88

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre hiveking88

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pitesti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

hiveking88's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

24

Reputație

  1. Am fost și eu la domnișoara și pe scurt a fost mișto.Are un vibe așa de colegă de clasă.Nu e cu nasul pe sus deși ai crede asta când o vezi prima dată. Am iesit din duș și nici în pat nu am ajuns să mă pun ca m-a luat la supt din picioare...se împinge singură până la bază...m-am simțit puțin asaltat dar mi-a trecut. Ii place și anal deși eu am diametru destul de gros și nu au fost probleme.O recomand pentru cei cărora le plac femeile foarte frumoase și echilibrate ca proporții. Note au dat destui nu mai consider că e necesar. Cu drag H!
  2. Am fost și eu la doamna era mișto foarte..supusa și tăcută. Am în memorie ca am întrebat-o de unde vine și a zis ca București dar nu cred ca mai activează. Baftă.
  3. Am fost și eu la domnișoara și să știți că e destul de ok.. nu este pentru amaturi de skinny. Scunduță, tinerică puțin cam timidă....ceea ce nu e un lucru rău nu m am simțit grăbit deloc. 10 - La oral se pricepe și se vede că îi și place.deep scuipat sunete de supt mișto etc. 8 la normal obosește cam repede dar este strânsă și geme frumos.. sexual așa. Eram cu treaba și nu am încercat restul de fantezii după listă o sa ii mai fac o vizita sper sa o mai prind. Concluzie de revenit pentru mine. Sunt satisfăcut și m a durut în mod plăcut ciocanul ziua următoare. Baftă tuturor! Cu Drag H!
  4. Sunt de acord cu colegu nimic memorabil are pasarica relativ cavernoasa si eu sunt peste mediu ca idee. Sa aveti spor si ciocane tari
  5. Nu e nimic personal dar mie îmi plac persoanele care fac chestia asta și din plăcere nu doar din nevoie sau alte motive. Și este nedrept față de alte fete care se implică.Nu eu am făcut regulile eu mi am trimis doar opinia.mult noroc!H.
  6. Am fost eu la domnisoara si sincer nu se merita raportul pret calitate oral generic cam mută si simteam asa ca ma cam injura printre dinți pt mine nu e de revenit
  7. Se preface boss din sărăcie...iar dupa ce se vede cu banii se sucește.. așa fac țeparele
  8. Am fost eu la ea servicii jalnice ...nu stie nimic a iesit sa ma intampine in capod si pijamale iar dupa ce am stabilit la telefon ca face oral cand am trecut la actiune ia sa vezi ca nu ma simt bine plm....boon deci nu e de revenit pt mine...si daca ma gandesc bine finalizarea chinuita cu ea a fost cel mai tragic lucru care s a intamlpat in Romania dupa al 2 lea razboi mondial...sa nu va prind va venitii in Mioveni nu e nimic de futut aici...Ciocane tari! Cu deosebita considerare H!
  9. Am fost și eu la domnișoara și sincer nu mi se pare că are atitudinea necesară pentru jobul ăsta. Sunt de acord cu colegul de mai sus că este oarecum mai strânsă dar la oral mai are mult de muncă foarte mecanic si după nici 2 min minute pe ceas imi zice fraza devastatoare pentru erectie si moral "mai fac?"Baie fara prosoape si o atitudine sictirita de parca eu sunt de vină ca se ocupa cu treaba asta. Concluzie nu recomand mai bine dati mai mult și vă duceți la cineva care se poarta frumos că viața e scurtă și munca e grea și nu avem timp mereu sa intelegem.Ciocane tari si spor la treburi!
  10. Vreau să clarific o mică chestie pentru toată lumea prin compatibilitate eu înțeleg cât de bine ne înțelegem noi cât de lucru avem în comun și cât de bine ne potrivim hai să zicem sexual.Īn ce măsură mă gândesc eu că are toată treaba asta legătură cu acele impuneri. Sunt ferm convins că au trecut mulți clienți pe la tine care ei au tolerat modul tău de a aborda lucrurile(nu stau decat capra etc).Eu rămân ferm pe decizia mea și zic că nu are treabă cu compatibilitatea ci pur și simplu este un serviciu substandard. Vă doresc o zi frumoasă!
  11. Am fost eu la doamna si sincer nu este pe gustul meu...este cam pusa pe graba si ai "voie" oral si normal intro singura poziție iti alegi inainte.Ceea ce este cam restrictiv din punctul meu de vedere.e oki cu igiena dar per total nu e de revenit pt mine.
  12. Am fost și eu la domnișoara. E ce trebuie! Nu este pentru amatorii de slim. Foarte curată, piele foarte mișto, geme când o suge și se udă natural și am reușit să o plictisesc cu o teorie de a mea de ce nu mi cumpăr televizor păcat că pleacă. Îmi pare rău că nu am fost mai devreme. Recomand călduros tuturor.
  13. Si eu am fost blocat 487 nu stiu dc? Sa fi sunat in moment inoportun ca obicei sa injur lumea nu am ca nu am 10 ani.Poate ca am strambat din nas la locatie ca e cam departe dar eu nu cred ca este motiv....de a bloca pe cineva
  14. Din ce citesc deduc ca mai sanatoasa e o laba. Mă gandesc totusi.. daca vrei sa te futa cineva neinteresat mai bine te insori.😄😄😄
×
×
  • Creează nouă...