Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

andrei78andrei

Maistru Curvar
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Utilizator De Incredere

About andrei78andrei

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sunt consternat! :))) poate si-a schimbat atitudinea(ceea ce nu prea) ori faqtim3 e un fat-frumos si i-a dat vreo 10 milioane, am vazut ca se practica sumele astea, ori el a trait un vis erotic. Ea e foarte simpatica, accepta orice pozitii, e placuta, dar te tine la distanta cu atingerile.
 2. Frate, unde vezi tu ca " ma amaresc" ? Mi-am spus parerea, daca tie ti-a placut experienta cu ea, du-te de cate ori vrei tu. E ultimul mesaj pe topicul fetei. Ideea e sa fiti obiectivi, nu sa le ridicati in slavi pt un supt fara preze. Va salut pe toti!
 3. Am fost o singura data la tine si mi-a fost de ajuns. Mi-am spus doar parerea pt ca sunt persoane care te ridica in slavi degeaba. Doar atat. Depinde si de gusturi.
 4. Asa e, nu s-a pus problema saruturilor pe sani pt ca nu accepti asta. Nu faci niciun minim pe preludiu, o sugi direct si pula-n pizda si atat. La banii care ii ceri ar trebui sa faci mai multe.
 5. Tot asa restrictiva esti? Fara saruturi pe sani? Ultima oara cand am fostvla tine parca aveai asa un paravan, fara prea multe atingeri.
 6. Ce preturi ai, si ce servicii? Multumesc.
 7. E de top 5 minute,maxim 10 (cu tot cu preludiu), dupa care se transforma totul intr-o experienta naspa rau de top.
 8. Ea este in poze, dar sunt retusate. Arata bine in realitate.
 9. Topicul este deschis de mine. La inceput a fost foarte tare, dupa care s-a plictisit si voia ca partida de sex sa dureze maxim 5 min. Ultima oara cand am fost la ea, dupa 10 min a sarit din pula si a plecat in camera cealalta spunandu-mi ca trebuia sa iau o ora... nu as da 200 de lei si sa aud intrebarea magica niciodata. Pacat ca s-a schimbat. Chiar e foarte smechera, dar cand are ea chef.
 10. In poze nu se vede niciun tatuaj, clar pozele nu sunt ale ei.
 11. Am scris si mai sus ca domnisoara este restrictiva, ca nu face un minim de preludiu. Eu chiar nu am sarit pe tine, si te-ai pus direct pe supt, fara sa faci nici cel mai mic preludiu.
×
×
 • Create New...