Sari la conținut

canary

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre canary

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

canary's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

16

Reputație

  1. Astazi am marcat cea de-a 5-a sau a 6-a mea vizita la Elena, care dupa parerea mea a fost si cea mai reusita. Am plecat de la ea satisfacut si cu zambetul pe buze, ca de obicei. Cuvintele prea multe nu isi au rostul, din partea mea Elena are 10 pe linie. Pentru mine reprezinta cea mai buna alegere la momentul actual, pacat ca ne viziteaza rar, asa ca trebuie sa avem grija de ea. Elena, sper ca bomboanele au compensat macar putin "teapa" de dimineata. Te pup si sper sa ne revedem curand!
  2. Ieri am bifat a treia mea vizită la Elena (prima după revenirea ei in Iași). A rămas aceeași femeie superbă, după cum se vede și din poze, însă serviciile s-au îmbunătățit considerabil, in special GFE. Nu pot decât să ii ofer 10 pe linie și să sper că va mai rămâne mult timp în Iași (sau măcar până la ziua mea de naștere, pentru un cadou de neuitat ☺️). Elena, te pup, și sper să ne revedem în curând!
  3. Dupa o pauza lunga de la scris recenzii, las aici cateva impresii despre titulara topicului. Am vizitat-o dimineata pe Elena. Programarea facuta cu o zi inainte prin Whatsapp, respectata de ambele parti. Note: Locatie: 10. Din toate locatiile populare din Iasi, Newton e cea care ma avantajeaza cel mai mult. Apartament ingrijit, prosop curat. Atmosfera placuta in camera de tortura, cu lumini rosii sub pat si muzica (putin cam tare). Poate data viitoare putem schimba melodia 😁 Fata: 10. Mica de statura, par vopsit, piele fina si bronzata, tatuaje care o prind bine. Sani medii si fund superb, dupa gusturile mele e poate cea mai frumoasa fata pe care am vizitat-o in ultimul an. Igiena: 10. Ireprosabil. Cum spuneam, piele fine, parfum placut, insa persistent - am mirosit a ea pentru aprox. 3 ore dupa. Pe mine nu m-a deranjat, aviz colegilor cu paznic acasa. OP: 9. Bine executat, atentie la oo, deep si priviri aruncate din cand in cand. NP: 10. Incercat doar LoT, unde se descurca foarte bine. Se lipeste de tine, geme placut.. per total mi-a placut. GFE: 7. Nu e punctul ei forte. E mereu cu zambetul pe buze, vorbeste frumos, insa nu pot da mai mult de atat momentan, prin comparatie cu alte fete (Florentina si Delia in zilele de glorie inainte de Top sunt primele care imi vin in minte). Fiind si prima intalnire, sper ca urmatoarele sa mearga mai bin din punctul asta de vedere. Cadou: 150, aproximativ 30 de minute door to door. Concluzie: Am ramas placut impresionat dupa vizita la Elena, mi-a parut rau ca nu am luat o ora, ceva ce nu mi s-a mai intamplat de mult. Eu o sa revin cu siguranta.
  4. Buna ziua, colegi. In sfarsit am gasit niste timp sa ii las o recenzie Florentinei. Am vizitat-o vineri seara; programare facuta pe Whatsapp, raspuns promt, a terminat mai rapid si am ajuns cu 15 minute inainte de ora stabilita. Locatia e in Tatarasi, a stat cu mine in telefon pana am ajuns in scara blocului. Actiunea nu o sa o detaliez, nu ma prea pricep la proza. Note Locatie: 9. Bloc nou, apartament mare, curat. Baie echipata cu gel de dus barbatesc, prosopel mic, dar curat. Are si o colega, cu care am facut cunostinta si cu care "am dat mana" intr-un mod mai nonconformist. Ii voi face si ei o vizita saptamana viitoare, sper. Aspect: 9.5. Subtirica, cu ochelari, piele fina si bronzata, fund si sani frumosi, tatuajele confirma ca e cea din poze. ON: 9 (nu dau 10 pana nu o intalnesc pe Andreea de la top :) ). Neprotejat la cererea mea, a intrebat inainte daca e ok sa se joace cu bijuteriile, un lucru de apreciat. Priviri porno, atentie la bijuterii, mers pana "la cotor" din cand in cand. Per total excelent. NP: 9. Am reusit doar LoT unde am terminat rapid, obosit fiind dupa o zi de munca. Se misca bine, nimic de obiectat. Atitudine/GFE: 10 cu felicitari. Probabil punctul ei forte (nu ca restul ar fi cu mult mai prejos). Inainte sa incepem, si-a dat jos ochelarii, insa la rugamintea mea i-a pus la loc fara sa ezite. La oral a schimbat pozitia in asa fel incat sa ii vad in toata splendoarea. Te intreaba cum iti place si daca iti place, vrea sa iti faca pe plac. Cum zicea colegul iohan18, foarte amabila. Sarutari discrete, ai cu cine vorbi inainte/dupa distractie. Cadou: 150/300. Eu am ales varianta 1 finalizare, decartat 150 la final, dtd ~30 minute. Ma declar extrem de multumit. Concluzie: O recomand cu caldura; daca ramane mai mult prin Iasi, vad cum as putea merge des pe la ea. Va doresc o duminica placuta, iar pe Flori o pup.
  5. canary

    ...

    Buna seara, A venit timpul sa aduc prima contributie pe forum. Am vizitat-o astazi pe Laura si am fost placut surprins de experienta. Am sunat-o pe la amiaza, a raspuns din a doua incercare, la primul apel fiind ocupata. Am sunat cu jumatate de ora inainte de ora stabilita pentru confirmare, apoi m-a ghidat cu rabdare spre locatie, care este in zona Garii. Urcand pe scari s-a deschis misterios o usa, dupa care era ascunsa o blonda creata, frumoasa la chip, cu niste sani superbi. Apartamentul este unul cu o camera, foarte curat, baia cu de toate, prosoape uscate. Am achitat la inceput un numar, am mers la dus si apoi in camera de tortura. A inceput un oral protejat, bine executat. Dupa ce i-am intors si eu favoarea, a urmat un normal cu ea deasupra. Se misca foarte bine, privelistea este si ea pe masura, sanii fiind numai buni de smotocit. Dupa actiune am facut dusul de rigoare si am mai vorbit timp de cateva minute despre diverse, Laura fiind foarte amabila si vorbareata. Note: Locatie: 9 - Apartament curat, baie cu de toate; scad un punct pentru scara neiluminata, era sa imi rup gatul Fizic: 9.5 - Blonda cu parul cret, frumoasa la chip, sani si fund dementiali; poate putin subiectiv, dar a fost pe gustul meu Oral: 9 - Sustinut, atentie la oo, se adapteaza in functie de cum iti place Normal: 10 - M-a calarit ca pe-o bicicleta furata :laugh2 Igiena: 10 - curata, epilata, absolut nimic de reprosat GFE: 9 - vorbareata, joviala, m-am simtit ca si cum m-as fi intalnit cu o fosta colega de liceu. Scad un punct pentru lipsa de FK, dar recunosc ca e si vina mea aici, sper ca data viitoare sa fie mai bine. Cadou: 150 RON achitat inainte, ~ 30 minute DTD Concluzia: Recomand, de incercat si de revenit! Laura, voi reveni de cate ori am ocazia, daca ma mai primesti, desigur :laugh2 Pace.
  6. Buna, Adelina. Ne putem vedea astăzi pe la 17? Îți voi lasa un sms cu username-ul meu. :*
×
×
  • Creează nouă...