Sari la conținut

tzepes

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tzepes

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

tzepes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Sunt perfect de acord, dar daca totusi stie cineva vreun pont sa dea un semn, fac cinste
  2. E fbul ei personal, de aceea am zis.
  3. Dar de unde sti tu ca vorbesc in necunostinta de cauza asta nu inteleg. Imi asum ceea ce spun, sa ma contrazica prostituata daca nu e asa.
  4. Am si eu fb ul ei dar cu ce te ajuta? Iti dai seama cati nebuni se baga in seama cu ea zilnic si nu cred ca iese la combinatii de pe facebook, o recomandare sau un nr de tel ceva cum poate fi abordata daca stie cineva si bineinteles doreste sa si imparta cu noi
  5. Sa ma inteleaga si pe mine? Adica voua vi se pare normal sa o arda asa nu? Si tu si Picon, o iubiti prea tare sau va drogati si voi cu ea? Ca atunci inteleg.
  6. Sunt obraznic pt ca esti tu prostituata? Sau sunt obraznic pt ca te droghezi? Sau sunt obraznic pt ca esti dereglata la cap si una zici acum, alta zici peste cateva ore, apoi zile, revi, pleci, lucrezi dar defapt nu lucrezi, pui poze si nr dar defapt nu pui si mai departe stiu si baietii. Ti-au afectat drogurile memoria sau asa te-ai nascut?
  7. Ma intereseaza si pe mine daca are cineva intrare directa la ea, gen un nr de tel sau o recomandare, mi-e sila sa ma duc pe la club sa ma apuc sa stau dupa ea pe acolo,dau 300 euro, 100 pt legatura
  8. Duhu Pisatului, pe asta de cica nu e prietena cu sapunul si isi bate clar pula de toti clientii nu o mai vezi? Asta e cea mai neserioasa prostituata pe care am vazut-o in viata mea, ori cred ca se drogheaza mult de tot si nu prea mai are treaba cu realitatea.
  9. Am vazut cateva postari facute de tine si am inteles ca esti un prost care nu are ce face cu timpul lui, in concluzie am sa te ignor pt ca esti prea prost si prea sarac cu Duhul.
  10. ti-a dat tie vreunu limbi pe ciclu? esti atat de urata si neingrijita incat nu stiu cum pula mea te fute careva mai ales sa iti dea lmbi pe ciclu. Aranjeaza-te in pula mea si tu, fa-ti unghile de la maini si de la picioare ca esti scarboasa cu carnacioarii aia si dupa aia baga-te sa comentezi peste tot, tampaxu dreacu`
  11. OMFG bai frate, eu inteleg ca Duhu Pisatului asta e un terminat cu tot cu clonele lui si ca altceva nu are de facut cu viata lui dar tu esti si mai terminat, cum plm sa dai sau sa vrei sa dai limbi pe ciclu?
  12. de unde plm apareti ma fratilor, ala este un decor de studio foto din Bucuresti in care apar multe escorte. deci daca nu cunosti mai bine taci.
  13. doamneeee cati prosti, de unde mai apareti bai fratilor
  14. tzepes

    Aylin

    nu a incercat nimeni?
×
×
  • Creează nouă...