Sari la conținut

spartaaa

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre spartaaa

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

spartaaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Sal Laury - mai multa info se poate? ai fost la ea?
  2. Era biancaolteanca pe vremuri - cea mai tare escorta parerea mea. Too bad s-a retras
  3. Multumesc nu stiam - am cautat pe nimfomane dupa numar si am gasit un topic inchis. In orice caz recenzia este onesta si experienta de catva zile.
  4. Am vizitato pe Corina in Drumul Taberei. Am sunat mi-a raspuns frumos cu indicatiile de rigoare adresa, servicii etc. Deja un punct negativ: nu a mentionat ca oralul era protejat obligatoriu. Ajuns la locatie, un apartament saracacios la ultimul etaj. Nu parea a fi singura in apartament, dupa ce am platit a fugit cu banii in alta camera. Dupa cateva minute a revenit goala in camera. Plinuta si mica de statura dar avea pielea fina, curata si frumos mirositoare, carnea tare. Sanii medii (o ajuta si supraponderabilitatea cred). Oralul a fost mediocru si cu protectie. Am trecut apoi la futai - pasarica stramta dar uscata. Nu se implica deloc asteapta sa termini. Nu face FK, nu se implica. Note Fata: 5 Oral protejat obligatoriu: 4 Normal: 5 Halat: 70 La pretul acesta nu poti avea pretentii. Nu recomand in mod special insa daca nu ai ce face si esti prin zona poti face o vizita.
  5. Da am vazut anunt pe AT adineauri (22 sept) dar din recenzii nu prea se merita. Bashoalda si scumpa wtf
  6. Eu nu mai inteleg cine e cine in forumul asta :350x
  7. Desi acest numar 0763929917 a avut recenzii proaste in majoritate am decis totusi sa ii dau o sansa locuind in Dorobanti (locatiia ei fiind in Floreasca pe Garibaldi la nr 26). La telefon a avut o voce stinsa lipsita de tot interesul. Am decis sa nu mai merg. Parerea mea este ca recenziile majoritar negative isi su rostul. Vocea majoritatii este vocea adevarului. De evitat
  8. Asa suna anuntul: "Barbu Vacarescu, doamna prezentabila, educata, cu experienta, masaj de relaxare, servicii complete domnilor civilizati, manierati. Locuiesc singura. Zona Floreasca. I speak english. Exclus sms/ nr privat. Program 8-24, 100 RON ora" A fost cineva la dameza? Nu se stie varsta desi m-a intrebat varsta mea la tel. A fost f robotica cu o descriere a serviciilor de ziceai ca anunta trenurile la gara. Apoi cand i-am cerut adresa mai precis pentru ca eram in zona mi-a inchis in nas imediat dupa o remarca obraznica "oi' fi tu in zona dar eu nu sunt disponibila". Cu asemenea atitudine am zis PASS..
  9. Desi sunt utilizator vechi sunt totusi membru nou. Super forum. Va salut
×
×
  • Creează nouă...