Sari la conținut

axelbf

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre axelbf

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Galati

Vizitatori Recenți Profil

259 citiri profil

axelbf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

14

Reputație

  1. axelbf

    0790268438

    Bună seara, domnilor! Fiindcă doream niște clipe de relax, pe la sfârșitul lunii octombrie am zis să răsfoiesc celebrul "catalog" online de matrimoniale (Publi24, dââî) bineînțeles ajutat și consiliat de recenziile utilizatorilor acestui forum. După câteva încercări și alte pagini răsfoite, am dat de anunțul domniței Elena/Izabela care făcea și trimitere la forum. Astfel, dacă domnișoară garantează pentru ea (bineînțeles că am verificat și topicul ei), am zis, de ce nu? Am contactat-o prin SMS din timp și am stabilit întâlnirea. Igienizat corespunzător și pregatit ca de prima zi de școală, am purces către locație respectând ora de întâlnire. Ajuns la locație (Mazepa 2, vis-a-vis Școala 28) mi-a deschis o domniță într-o cămașă de noapte neagră, în jur de 1.55 - 1.60, brunetă, machiată, rubensiană și cu un SUFLET GENEROS de mi-am zis că acolo vreau să mă fut.... aaaa MUT. Locația - 10 - garsonieră curată, draperiile trase (intimitate), televizor pornit cu muzică pe fundal, baie curată și dotată cu săpun și prosop curat. Elena/Izabela este o gazdă dezghețată, te ascultă, amabilă (servit cu un pahar cu apă și întrebat dacă poate fuma), pro client. Invitat de către ea să trecem la treabă, ne-am poziționat de la masă în pat. Înainte să continui, domnișoară m-a rugat să am grijă cu SUFLEtelul ei, deoarece avusese o mică "intervenție" și unul dintre sâni o durea. Igiena - 10 - curată, piele fină, fără mirosuri ciudate O.N. - 8 - merg pe nota aceasta deoarece a fost mai mult un act repetitiv, mecanic, dar care te ținea în priză. N.P. - 10 - am început cu poziția LOT unde efectiv m-a terminat cu un twerk nebun. Schimbat și alte poziții fără comentarii. G.F.E. - N/A - nu am optat pentru FK și cu mici implicații. Onorariul - 250 RON pentru 1 oră (100 RON este finalizarea) Notițe suplimentare: 1. Telefonul a fost pe modul silențios. Și nu a vorbit sau nu l-a butonat în prezența mea. 2. Te întreabă cum vrei: O.N. sau O.P. 3. Aici tot respectul și pupici pentru ea: între partide, după ce m-am reîmprospătat, și ea a făcut acelaș lucru. În final, încă trebuie să fac XP, pot zice că merită vizitată domnița Elena/Izabela și chiar și de revenit. De asemenea, îi mulțumesc pentru primire, experiență și sper că totul e în regulă acuma.
  2. Domnilor, Am contactat-o telefonic pe domnita Simina, unde mi-a raspuns o voce amabila si mi-a spus urmatoarele: 1. Ca este disponibila la orice ora. 2. Locatia - Tiglina I. Nu celebrul "district rosu" compus din blocurile A, ci un alt bloc. 2. Serviciile pe care le ofera includ doar o (1) finalizare - 100 RON. Nu ofera servicii la ora. Deoarece doream sa petrec o ora in companiei ei, am incheiat convorbirea telefonica multumindu-i de informatii. Respectele mele si un weekend cu spor!
  3. Respectele mele, domnilor! Urmarind de ceva timp forumul si citind recenziile pentru diverse domnisoare, am zis sa incep cu o vizita la cineva de incredere. Astfel, am gasit topicul domnitei Laura notat 10 cu brio. Am facut aceasta alegere, deoarece am observat ca daca intrebi despre domnisoare noi sau netestate, lumea imediat sare cu replica: “Pune mana pe telefon, suna, testeaza si baga si o recenzie!”. Poate ca pe viitor o sa trebuiasca sa fac si asta. Astfel, am contactat-o pe whatsapp, unde mi-a raspuns prompt si am stabilit o programare. Fiind un mare adept al igienei, sapunul si apa au avut prioritate, hainute curate si pe usa afara. Respectand programarea am ajuns la locatie, unde am fost intampinat de o domnita in jur de 1.65 m, zambitoare, par roscat (mare plus), ochelari “ochi de pisica”, care te duc cu gandul la o doamna profesor, doctor (aici fiecare cu fanteziile lui), intr-o rochita de noapte (sper sa nu gresesc) rosie, transparenta. Referitor la fizic, ceilalti domni au mentionat deja, dar fiecare cu gusturile lui (care nu se discuta). Insa nu-mi pot scoate din minte acel fundulet bombat si“perky”. Locatia – nota 10 – blocurile de pe Faleza. Locatie spatioasa si foarte curata; baia curata, dotata cu sapun si prosoape curate. Laura este o persoana extraordinara, cu bun simt (s-a oferit sa ma serveasca cu cafea, apa, etc.), cu care poti discuta multe lucruri, te face sa te destinzi si este pro client. Dupa o discutie m-a invitat in “camera placerilor” si am inceput distractia. Igiena – nota 10, cu plus pentru pielea fina. O.N. – nota 10 - executat cu mare atentie, deep, cu diverse tehnici, unde a fost si prima finalizare. N.P. – nota 10 – in pozitia misionar si-a pus picioarele in jurul meu, lucru care m-a terminat. G.F.E. – nota 10 - accepta F.K., naturala, pasionala, nu te grabeste, fara mofturi sau comentarii. Onorariu – 200 RON pentru 1 ora Notite suplimentare: Si-a pus telefonul pe silent. Lucru care, din nou, denota respect total fata de client, in opinia mea. Rookie mistake (care sa o zic asa), am prezentat onorariul rapid, dar mi-a zis ca nu-i problema si mi-a zambit, lucru pe care nu l-am sesizat la recenziile pentru alte domnisoare. Si pentru acest lucru tin sa-i multumesc. Foarte grijulie. Constient ca e prima data cand contribui pe acest forum si cu putina experienta pe care o am, personal, eu o recomand cu inima deschisa pe domnita Laura, mai ales daca se doresc servicii de calitate. De asemenea, tin sa-i nultumesc pentru programare si experienta si sper ca pe viitor sa mai ajung la ea.
×
×
  • Creează nouă...