Sari la conținut

eldoarel

Serious Contributor
  • Număr conținut

    215
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eldoarel

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Aici

eldoarel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. De ce clona? Si ce are inca o recenzie?
  2. Re: 0736725386-Iulia0 #3 Mesajde JohnnyCash » Vin Mar 24, 2017 11:02 pm Deazamagire Imi creasem niste asteptari cu privire la fata asta cauzate de poze si niste discutii avute care mi-o aratau ca pe o fata desteapta si frumoasa. Astfel am facut pe dracu in patru sa ajung la ea si am asteptat-o mai intai o ora, apoi 30 min, pana cand in sfarsit mi-a spus ca ma suna in 5 min sa-mi spuna scara. O sun eu inapoi in 10 si ma indruma catre locatia ei de pe soseaua nordului vis-a-vis de fostul supermarket XXL... Urc 4 etaje si imi deschide usa... o fata pe la 1.60 m, 50 kg toate in tzatze, cam tiganoasa si plictisita. Ma duce in dormitor si incepe dezbracarea... lasandu-i cadoul pe o noptiera, urmez si eu procedura si ne asezam pe patul cu baldachin... Vorbind incepe sa imi faca o laba sa-l revigoreze pe junior care nu era nici el prea impresionat de domnisoara.... nu ma intelegeti gresit, fata arata bine, pozele sunt ale ei, numai ca nu mai e la prima tinerete, eu ii dau undeva in jur de 28-30 de ani... vorbeste mult si habar n-am ce, putin tziganoasa pana si la vorba... Intr-un final se apuca de oral... mi-a dat impresia ca numara pana la 20 dupa care o lua la laba... ciclul asta l-a facut de vreo 3 ori dupa care i-am zis eu sa punem prezervativul si sa trecem la normal. Aici... nimic interesant din nou... o pozitionare pe capul pulii si un stil de ziceai ca se gandeste la ratele de la banca... implicare zero in lady on top gasesti doar la o fata noua (neexperimentata) sau una care nu are chef/placere sa se futa. Pana la urma am apucat-o de mijloc si am inceput sa o penetrez asa cum trebuie, destul de greu pentru ca fata se eschiva foarte mult. Am reusit sa finalizez in pozitia asta, mai mult plictisit si enervat ca asteptarile mele se naruisera atat de mult. Note: Locatia: 9 - singura problema este etajul 4/4 Igiena: 9 - nu mi-a lasat o impresie de squeeky clean... nu a facut dush nici inainte, nici dupa (se imbracase deja) si cand am plecat vorbea cu unu care zicea ca vine in 5 minute... Aspect: 8 - generos - se intretine dar, vergeturile exista (indiferent de cate tatuaje isi face), sanii au cam inceput sa atarne chiar daca sunt mari, fatza tziganoasa si cine zice altceva ii poftesc la mine in cartier http://www.fetecochete.com/images/smilies/icon_e_biggrin.gif Asa cum spuneam, e trecuta de prima tinerete si se simte Oral: 6 - daca vroiam o laba mi-o faceam singur... sigur mai bine decat ea Normal: 6 - nimic.... up and down... gasim pe centura stilul asta Anal: nu sunt fan dar face si anal Cadou: 100/nr si 200/ora; +50 pt anal De recomandat: nu stiu De revenit: eu nu - sunt optiuni mult mai bune cu tot cu silicoane Spor la futut! Scuze, nu am stiut ca nu e voie cu link-ul.
  3. http://www.fetecochete.com/viewtopic.php?t=1104
  4. eldoarel

    Lorena 0721890858

    Am exagerat puțin cu patronatul în cazul tău. Dar o influență malefica are asupra ta. Dar nu e asta important. Spor la socializat.
  5. eldoarel

    Lorena 0721890858

    O să înțeleagă ea. Si sunt convins că o sa înțelegi și tu. Aștept "câinii".
  6. eldoarel

    Lorena 0721890858

    Cum toți sunteți patronati de madam ce pretenții crezi ca avem? Dar nu-i nimic,ușor, ușor, cum a dispărut(vorba vine) si madam așa o sa dispareti si voi. Doar că ne trebuie răbdare. Spor la tastat.
  7. Da, e însărcinată.😄
  8. Aici unde? Ca telefonul e mort.
  9. Domnișoara Andra mai revine cumva?
×
×
  • Creează nouă...