Sari la conținut

seicul85

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre seicul85

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

seicul85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

35

Reputație

  1. In 2022 cred ca am avut cele mai bune intalniri ale anului cu domnisoara, are un gust fin, tatuajul pe picior, costumatia in care te asteapta, sanii mariti putin dar cu bun gust, e ce trebuie.
  2. Am tras un loz nou, dupa 2 esecuri de nici nu am ramas in iulie, luna august incepe mult mai bine, prima vizita fiind Raisa: Raisa este o scumpica, micuta, frumoasa, aproape skinny. Fiindca este tarziu o sa scurtez povestea: Ce mi-a placut: Raisa. Cum spuneam daca vrei o fata frumoasa, nu cred ca i-ar fi cuiva rusine sa mearga cu ea pe strada, e de incercat macar o data tipa. Normalul:Este stramta, da bine din picioruse cand e deasupra. Ce mai poate fi imbunatatit:La oral acum face doar protejat deci pentru amatorii de placeri orale nu cred ca vor fi incantati. Un dirty talk in portofoliu ar fi super, la sex nu prea e PSE. Overall o experienta frumoasa, eu mai revin ! Si la ce panarame misuna pe aici Raisa e overall clar in prima jumatate, avem nevoie de ea !
  3. Super ! Fingers crossed baieti, programarea este facuta, sper sa prind un loz bun azi 🍀
  4. Se poate un update pls? Chiar mergea o vizita la tine in seara asta !
  5. Am trecut mai devreme pe la domnisoara Nicole, recenzia mare o sa vina insa dupa 3-4 intalniri, momentan tot ce pot sa spun e ca e de mers si facut dosar pentru fiecare capitol in parte, trebuie incercat oralul de 2-3 ori ca poate azi a fost doar un noroc, poate eram eu nesupt de ceva vreme, nu vreau sa induc lumea in eroare ! Cat despre normal, nici nu am ajuns, ne-am luat cu vorba, ne-am luat cu un pic de masaj, cu un pic de tinut in brate asa ca normalul ramane pentru data viitoare.
  6. S-a redeschis si The BUDDHIST, program de la 22, intrarea tot 200, cocktailul insa 120 RON. Chiar daca sunt mai putine fete numarul de clienti a scazut si el astfel ca e ok.
  7. Am trecut si eu pe la domnisoara, cand am ajuns la bloc nu prea ma incanta, aveam amintiri maxim mediocre de acum ceva ani in blocul respectiv dar odata intrat dupa usa imi apare o tipa micuta si draguta, pfiu, nu am batut drumul degeaba. Ba chiar garsoniera e chiar frumos amenajata, peste ceea ce ma asteptam pt acel bloc vechi oricum. Emilia este tanara, draguta,cu ochelarii aia zici ca e o secretara/bibliotecara perversa, dupa dush la oral a facut un supt lent si umed si desi voiam sa ii umplu gurita cum necum am ajuns sa pompez pe la spate si am terminat asa. Am beneficiat si eu de miscarea semnatura in care iti maseaza outele dupa ce termini cat mai sta in doggy. Pt partea a doua nu mai era mult timp, desi am luat o ora pana am vb, pana am facut si dusul nu mai erau multe minute astfel ca i-am facut eu masaj in timp ce aruncam din belsug cu palme peste curuletul ala mic. Concluzie: Da, mergeti cu incredere in special ce doresc mai mult partea de skinny si/sau tinerele. Mie imi place sa rotesc, ba o tinerica ba o MILFeta deci pe partea de young ii pastrez numarul in agenda.
  8. Mersi de recenzie, dau o tura si eu prin Copenhaga asa ca am notat sugestia.
  9. Mai e un pic si se fac 2 ani de cand nu am mai avut o sambata noaptea in Budhist, stie cineva daca s-a deschis clubul?
  10. Azi fiind zi libera pentru mai toate saloanele am zis sa facem un in-depth look la Fantasy, dupa faza din august 2019 de la alt salon cu esti un mincinos, nu dam nume aici e in istoria mesajelor mele mi-am mutat aproape toate sedintele de masaj la Fantasy astfel ca as of 15 august 2021 pentru mine echipa se prezinta astfel: Incepem cu Andreea. Nota 6. Andreea are un corp frumos, este tinerica, punctele obtinute le are pentru ca te lasa sa o dezbraci si ii poti admira corpul, din pacate cam aici se termina partea buna, la masajul de la relaxare apasa prea incet, nu stiu poate nu are forta si gata iar la erotic nu e cine stie ce, nu stiu poate nu e pentru oricine meseria asta de a vinde farmece feminine cu ora.E drept ca ea este si intr-o echipa foarte buna, adica daca joci la PSG cineva trebuie sa stea si pe banca si pentru corp daca ma gandesc la ce saloane frecventam pana in 2019 era clar mai de middle of the team. Concluzie: Merge dar doar daca nu ai alta alternativa de mai jos. Giulia. Nota 8. Giulia. Deja cu Giulia esti in categoria ASA DA, si sincer imi pare rau ca dau doar 8 pentru ca atitudinea, conversatia, masajul de relaxare sunt de 9-10, pacat ca dupa retragere sportiva (aici e si o poveste trista, nu dam detalii) corpul nu mai este la fel mai ales comparativ cu restul echipei, era ideala o maseoza cu corpul Andreei si atitudinea Giuliei dar trebuie sa te hotarasti. Diana.Nota 8. All rounder. Bunicica spre buna la toate capitolele. Miniona dar foarte draguta, companie placuta, nu am avut foarte multe masaje cu ea dar nici putine si toate au fost bune. Poate la relaxare sa spunem ca apasa mai mediu,poate ca fiind mica de unde forta multa dar deja la erotic are aplica farmece feminine la greu plus conversatie placuta inainte si dupa masaj, mie imi place tipa si daca nu erau Neymarele de mai jos era chiar mai sus in top. Larisa. Nota 9. Larisa le are pe toate, rad cu ea vreo 5 minute inainte de masaj, ralaxare destul de buna plus ca mereu mai vine cu cate o soapta gen un pupic pe tricepsi si iti sopteste sa creasca mari baby, e o super fata poate spun asta si pentru acel sac de farmece feminime din care arunca din belsug, nu am mai mai multe de spus, imi e greu sa cred ca cineva nu se simte bine cu Larisa, plus corpul frumos de nota 9-10 si el. Ela. Nota 10. Ela e top of the top, nu am mai fost la alte saloane lately dar imi e greu sa cred ca nu e in top 3 pe tot Bucurestiul.Corp si atitudine de 10, poate avea o atitudine atat mai calma de discutie cat si foarte salbatica, O duce capul, o ajuta mainile si la relaxare, are ceva muschi nu va lasati pacaliti de corpul relativ micut, e aproape toata masa musculara dupa relaxare daca stii sa o conduci mai spre wild sa te tii ce scoate, desi e doar masaj stie sa simuleze wild stuff nu gluma ! In concluzie, cel putin pe 2021 eu raman la Fantasy.
  11. Atat in clip cat si in postul de mai sus nu vad care este pretul. @natashasecretclub Se poate o lista actualizata de servicii si preturi ?
  12. Ce nota dai locatiei ? Sincer pana la fete pe mine ma intereseaza sa fie o locatie atragatoare.
  13. Tocmai am fost pe la Andreea, ne stim de ani de zile, eu sunt ITist nu poet asa ca o sa fiu scurt: pentru cine vrea o fata cu GFE ridicat, fara surprize neplacute cand se deschide usa alta alternativa mai buna nu exista.
  14. Buna, pe numarul 0735568169 WhatsApp nu te gaseste.
×
×
  • Creează nouă...