Sari la conținut

nirvana_masaj

Neverificata
  • Număr conținut

    213
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre nirvana_masaj

  • Dată Naștere 26.12.1991

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    http://nirvanamasaj.ro

Vizitatori Recenți Profil

2.923 citiri profil

nirvana_masaj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

49

Reputație

  1. Buna seara! In prezent lucreaza urmatoarele fete : Sara, Eva, Irina, Andreea si Nicole . Suntem in cautare de fete noi , iar cand vom avea noutati , vom anunta aici. Multumim !
  2. Buna sera ! Programul pentru saptamana aceasta : -LUNI > TURA DE ZI EVA,SARA SI IRINA >TURA DE SEARA ANDREEA SI BIANCA -MARTI >TURA DE ZI SARA, NICOLE SI BIANCA >TURA DE SEARA EVA SI ANDREEA -MIERCURI >TURA DE ZI ANDREEA,SARA SI NICOLE >TURA DE SEARA EVA SI BIANCA -JOI >TURA DE ZI EVA,BIANCA SI ANDREEA >TURA DE SEARA SARA SI NICOLE -VINERI >TURA DE ZI BIANCA , ANDREEA SI EVA >TURA DE SEARA SARA SI NICOLE SAMBATA BIANCA SI ANDREEA. http://nirvanamasaj.ro/
  3. Buna ziua! A avut concediu, va reveni de luni. Multumim! Sa aveti un week end placut!
  4. Buna ziua! Azi sunt disponibile pe tura de zi : Andreea, Bianca si Irina, tura de seara : Nicole si Eva . Vineri- tura de zi : Nicole, Andreea si Irina, - tura de seara : Bianca si Eva. Sambata : Eva si Andreea .
  5. Hello! Programul de azi : tura de zi Eva, Sara si Bianca, iar pe seara : Irina si Andreea!
  6. Hello! Am revenit cu pozele domnisoarei Bianca si programul pt maine: tura de zi Andreea, Irina si Eva, iar pe seara Sara si Bianca.
  7. Buna dimineata! Azi pe tura de zi le veti gasi pe Sara, Andreea si Irina( de la 12:00 la 20:00 ) , iar pe tura de seara : Eva si Bianca ( voi reveni mai tarziu cu pozele Biancai si restul programului) . Multumim!
  8. Buna seara ! Am revenit cu pozele domnisoarei Andreea , de asemenea incepand cu data de luni, 05.07.2021 vom reveni la programul de vara ; de la 12.00 la 20.00 vor fi prezente trei domnisoare , iar de la 18.00 la 01.30 alte trei domnisoare. Intre orele 18.00-20.00 le puteti intanli pe toate domnisoarele care lucreaza la noi in locatie. Va multumim !
  9. Buna ziua! Dupa o lunga absenta, am revenit . Avem o domnisoara noua in locatie, Andreea ( varsta 20 ani) . Voi reveni in maxim o ora cu poze. Multumesc!
  10. Buna ziua! Avem program zilnic de la 12:00 pana la 00:00. Fete disponibile : Sara, Nicole, Irina si Eva !
  11. V-am vorbit frumos si politicos, iar motivul pt care v-am intrebat numele fetei a fost ca sa va pot prezenta analizele ei . Nu am spus ca nu voi raspunde , sau voi ignora. Cat despre gunoiul mentionat, nu suntem doar noi in cladire ( inca o problema pe care ne o puneti in carca desi nu stiti cum stau lucrurile) . In prezent , in salon lucreaza Sara, nicole , eva si irina. Este una din fetele mentionate? Multumesc
  12. Buna ziua stimate domn! Imi puteti spune mai exact ziua in care ati fost la noi in salon si numele fete?! Fetele care lucreaza in prezent au analizele medicale la zi si niciuna nu prezinta ce ati mentionat dumneavoastra. V-as ruga sa-mi comunicati ziua exacta ca sa pot verifica cine era pe tura in data respectiva . Multumesc
  13. HELLO! Programul de sapt aceasta 18-21 ianuarie (11;00-22;00) : LUNI : Sara, si Eva MARTI : Giulia , Eva si Sara Miercuri :Sara, Eva si Irina JOI: Giulia, Sara si Irina Vineri : Sara, Eva,Irina Sambata :Eva si Irina
  14. Buna ziua! Azi sunt disponibile domnisoarele Sara, Giulia si Eva ! Miercuri : Alice, Irina si Giulia Joi: Sara, Eva si Alice. Vineri: Alice, Giulia si Irina Sambata : Irina, Sara si Eva !
  15. Hello!! Programul de saptamana aceasta ; Luni : ALICE, IRINA SI GIULIA Marti : SARA,NICOLE SI EVA Miercuri : ALICE, IRINA SI GIULIA Joi : SARA,NICOLE SI EVA Vineri : ALICE, IRINA SI GIULIA Sambata : SARA, EVA Domnisoarele noastre au fost obraznice anul acesta si merita pedepsite.Va lasam pe voi , sa gasiti o metoda de a le pedepsi in cel mai frumos mod !!
×
×
  • Creează nouă...