Sari la conținut

angabriel

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre angabriel

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

angabriel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Cred că domnișoara este tot în vacanță. Nu răspunde la tel și nici pe whatsapp...
  2. Am facut rezervarea cu o zi inainte si am ajuns la ora stabilita la d-soara. Sunat cand ajung la locatie, cum spunea un frate mai sus vizavi de magazinele Marius, pe sos Pantelimon Tipa este o MILF-eta adevarata, se fute din placere. Dus inainte, ea probabil era spalata, si a inceput actiunea cu un GFE din partea ei, putin oral si dupa normal. Am schimbat cateva pozitii si finalizare in caciula. Al 2lea numar a inceput cu un masaj din partea ei, pana ce viteazul a prins avant:), oral si normal. Apartament 8 baie cu sapun D-soara 8 MILF, sanii cam ciudati GFE 9 stie cum sa te ia si sa creeze atmosfera frumoasa Oral 10 bine executat cu atentie la detalii si uneori deep Normal 9 stramta, cu contre Socoteala 100 2 numere
  3. Saptamana trecuta am incercat sa ajung la ea. Sunat, programat, cu 20 min inainte sunat again pt confirmare, iar ajuns acolo nu a mai raspuns la telefon. Ea si cu Bianca Dragusanu, tre' sa le intelegem ca sunt oameni ca si noi. Salutari!!
  4. Salutare! Bine v-am gasit dragi temerari ai sexului pe bani. Va multumesc pt recenziile voastre dar iata ca acum mi-a venit randul sa povestesc de d-soara. Saptamana trecuta am vizitat-o pe stimata de mai sus, pe site isi zice Alexandra dar la o cautare pe google o gasim sub numele de Adela. Zona in care isi desfasoara activitatea este Rahova - Liberty Center, mai exact str. Nasaud intr-o garsoniera la parter. Cand am sunat-o, in jur de 10 seara m-a directionat catre mall, dupa care sa revin cu un tel ulterior. Cand am batut locatie, d-soara s-a pitit dupa usa. Pozele ei nu sunt reale, dar asemanatoare. Are probleme cu dantura, ceea ce ii da o infatisare urata. Am hotarat sa raman, in ciuda mirosului de deodorant din camera care mi s-a impregnat in haine si am decontat 50 ron pt o finalizare. Oral protejat, se pricepe; un pic de normal peste mine, finalizare orala in prezervativ. Aspect: 1.65, 60 kg, bruneta, sani mari. Atitudine: 9 Oral: 8 Normal: ea peste mine, s-a plictisit dupa 5 min. Finalizarea accepta in caciula. Concluzii: o experienta placuta avand in vedere ca este prima mea experienta de genul. Nu m-a impresionat cu nimic si nu voi reveni. Va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...