Sari la conținut

germen

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre germen

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

germen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. germen

    Jasmin

    Daca nu stiai pentru asta e forumul pentru comparatii.Pozele te avantajeaza mult fata de realitate.Deci te corectez: "nu esti multumit, nu mai revii si lasi o recenzie pe forum ca pentru aia e facut".
  2. germen

    Ana 0720590677

    Am fost eu la ea.E pe graba, dupa putin supt iti pune balonul sa treci la normal.Pozele sunt reale, e slabuta cu tatuaje si la fata chiar e frumoasa.E stramta si geme frumos.Note: Corp:8 (aici depinde mult si de preferinte) Oral:5 (scurt si sta cumva sa nu o atingi prea mult) Normal:7 Atitudine:7 Locatie:8 Concluzie:fiecare fata are dreptul sa ceara cat vrea insa eu zic ca nu merita 150, daca s-ar implica mai mult ar creste notele considerabil.
  3. Am fost zilele astea la sarra si a fost ok, oralul e bun, saruta pe corp, vorbeste(poate chiar un pic cam mult pt mine), normalul e ok si el.Ca note ar fi: Aspect 8 Oral 7-8 Normal 8 Igiena 10 Locatie 8 Atitudine 9 (isi da silinta, vrea sa te faca sa te simti bine)
  4. Am si eu la ea ieri si e ce trebuie, ar merge oralul mai adanc totusi.Arata bine, isi da silinta.Halatul a fost de 200 cu cim. Locatia e de 8 Aspectul fetei de 9 Oralul nep 6-7 Normalul 9 Atitudine 8 Poate unii ati zice ca merita 10 pe linie dar eu am fost si la mai bune,asta nu inseamna insa ca nu e fenomenala si ca nu am sa ma mai intorc.
  5. germen

    Jasmin

    Am fost si eu la dansa, e deschisa intradevar si ok la conversatie dar la prestatie e 0 frate.O suge 1 min dupa care pune balonu, dai un pic si iti zice ca cica "mai ai?".Voi astia care da-ti note de 10 cred ca nu a-ti fost la Mona sa vedeti ce poate sa faca femeia aia de 150 lei.Fatuca asta e nimic pe langa ea.Pe mine sincer nu m-a deranjat foarte mult dar zic pentru altii sa nu va da-ti banii aiurea.
  6. Nu e bine sa generalizam, eu pe iosif cocea am avut de asemenea o experienta foarte faina exact in acelasi apartament anul trecut :)
  7. Am sunat ieri la fata, pretul este de 150 nr cu on/np 50 de minute, in scurt timp am ajuns la locatie undeva pe iosif cocea.Am ajuns, fata s-a prezentat ,am trecut la dus si dupa la actiune.Oralul e la un ritm alert dar nu e scurt si nici prea adanc.Normalul e ok.150 de lei e un pret mare pentru calitatea experientei, la inceput m-a intrebat in cat timp ma termin ceea ce e naspa.E prietenoasa dar ochii ii fugeau ciudat, banuiesc ca era drogata.Arata mult mai bine in poze. Note:On 6,5 Np:7 Pret:150 lei Recomand doar daca nu mai poti si chiar nu ai alternativa.
  8. Nu imi mai functioneaza detectorul de ironie,scuze.
  9. 1.Am zis ca nu o recomand pe fata si ca te grabeste deci cum sa fie asta ''tentativa de reclama''? 2.Cu mine s-a purtat foarte romaneste fara vreun iz de India,daca ai fost la ea si s-a purtat naspa cu tine scrie recenzie,nu incerca sa ma scoti pe mine proxenet sau cine stie ce alte prostii.
  10. Comportament sau aspect de tiganca nu avea sigur,arata bine,e adevarat ca la un moment dat incepe sa te grabeasca,nu recomand neaparat sunt si altele mai bune
  11. Salut!Am vizitat-o pe aceasta lucratoare care locuieste in zona blocurilor noi de la podul care duce inspre serbanesti,mi-a deschis usa exact tipa din poze.Dupa ce m-am facut comod a inceput cu un oral nep. bunicel insa cam scurt,am trecut la normal pe la spate urmat de misionar. Se implica,e prietenoasa. Halat-100 lei -1nr Note: On:7.5 (destul de adinc dar scurt) Np:8,5 Gfe:9(la intretinut atmosfera se pricepe cel mai bine) Locatie:10
×
×
  • Creează nouă...