Jump to content

asteryx66

Maistru Curvar
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Utilizator De Incredere

About asteryx66

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu am pățit o cu Lucia... După ce m am chinuit o grămadă să o prind... Când am văzut-o în realitate am rămas mai mult de nervi... Și experiența a fost cel mult mediocră. Nici nu am lăsat recenzie pentru că am văzut că dacă te apuci sa scrii corect, lumea incepe cu aberatii... Că ai ceva cu ele că plm...
 2. <p> </p><p> </p> <p>Au găsit pocăiții și forumul asta.... Se duce pe pula lumea ;))))</p>
 3. Așa topic mai rar pe aici.... Numai vibratoare
 4. Vizitat și eu domnișoara. Locație pe Burebista, detalii comunicate corect la telefon. Vocea la telefon nota 10, in contrast cu tot ceea ce a urmat. Tipa este cea din poze, nu știu dacă vârstă este 23... Poate un 25-26. In foto pare mai tonifiata decât în realitate. Ajuns in locație, reconfirmat serviciile, purces la dus și apoi la un oral și un normal. Nu detaliez acțiunea că nu are rost, nu a fost nimic deosebit, nu ii place ceea ce face și totul este destul de forțat. Voi explica mai mult în dreptul notelor. Comunicare la telefon: 10, are o voce sexy, vorbește corect și te îndrumă ok spre l
 5. Colega este cumva cea de aici? https://nimfomane.com/forum/topic/96443-sector3-raluca-0734416117/
 6. Interesanta faza cu câinele care sta pe canapea.... Poți să faci un menaje a trois daca vrei ;))
 7. Nu lucrează în weekend. In timpul săptămânii de la 10 la 17.00
 8. Confirm. Am fost de câteva ori și nu lucrează decât la ora. E de preferat decât să te duci cu 150 finalizarea, sa găsești o urâtă care te da afară după 15 min.
 9. Pozele in care e tunsa scurt sunt reale. Locația este pe Burebista. 150 fin /200 ora. Eu nu am rămas pentru că vrea 50 extra pentru ON si nu face finalizare orala. Este cam la 180 pe tocuri, cam 60-65 kg. Când am fost acum o săptămână, Nr de telefon era de folos daca o căutai pe Facebook. Bafta!
 10. Așa și? E vreo parte din regulament care interzice asta? Deranjează o postare normala sutele de postări scrise de fete sau de pești?!?!?
 11. O gramada de recenzii care nu au nicio treabă. Pe scurt.... Fata este genul pe care îl vezi adesea pe centura... De la țară... Dar rău. Înălțimea este cam 1.60, slabă moarta... Puțin crăcănată și destul de urâțică la fata. Țâțele sunt singurele chestii care ar putea face pe cineva să rămână. Eu nu am rămas, deși colega mai în vârstă se tot punea în fața ușii. Afara, pe scările de la o farmacie din zonă, stătea peștișorul de aur, care se uita insistent cum plec. În concluzie, nu recomand decât dacă vă plac **spam editat**ele și aveți fantezii cu vreo vecina de la țară. Bafta!
 12. la telefon mi a spus aceleasi preturi ca in anunt. De unde scoateti voi preturile alea?
×
×
 • Create New...