Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

harmann

Maistru Curvar
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-7 Reputatie: Troll / Spam

About harmann

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aata bagasi ar pula in suflet s a apucat sa le tina partea la toate penalele…se apuca el sa comenteze la toata lumea..minca-lar balamucu..
 2. Am patit-o si eu cu ea la Craiova…aveti grija..mai e si urata tiganca .
 3. Frate nu am nici un interes sa mint ..am gresit eu cu adresa am scris bulevardul decebal in loc de carol…cum am intrat la ea vezi ca ai 15 min..suge pula un pic ..zice vezi ca dau cu lubrifiant ca am hinen elastic..zic ok…se pune capra …ca sa dai incet..se tragea de cur..pe urma ca sa ma pun eu peste ea..credeti ma ca mi s a culcat si pula…m am terminat la laba…cand dau sa ma imbrac se face ca se uita pe sub pat si cica “ii luasi” zic ce sa iau ,,banii scoate i repede daca nu vrei sa fii fugarit”…i am mai dat inca odata banii ce sa fac..
 4. Bulevardul carol cred ca e..nu stiu sigur …care bulevard este.. este vorba de strada de pleaca de la gara spre centru..
 5. M a acuzat ca i am luat banii dupa ce i dadusem banii la inceput ..cand sa plec ..se face ca nu gaseste banii si zice ,,ii luasi”,,pune mina si da mi banii daca vrei sa nu fii fugarit”…zic ce bani !!!ca ti am dat la inceput..nu ca i am luat eu…tiganca este tare in gura aveti grija..sta in zona garii la un bloc turn la bulevardul decebal 119 parter..apartament cu jaluzele trase ..intuneric..dubios..am pus mina si i am mai dat un milion sa nu complic lucrurile..
 6. Nu..a vazut ca e teren si merge treaba..
 7. Ce mai stiti de elena??de o saptamana are telefonul inchis..
 8. Eva Pe la Craiova nu mai vrei sa vii??
 9. Poze noi nu mai pui si tu.. nu stii să intărâți lumea….
×
×
 • Create New...