Sari la conținut

just_evo

Membru Banat
  • Număr conținut

    345
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre just_evo

  • Dată Naștere 01.07.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.139 citiri profil

just_evo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

280

Reputație

  1. Vezi cum scupi venin? Numai că vorbele târfelor nu au valoare, cum de atfel coloana lor vertebrală nu există, nu au cuvânt, etc. Dacă zic de mă-ta că nu mai e și că mă duc să-i aprind o lumânare, sunt un domn? Ți-ai adus și cățelușul între timp? Nu o aduci și pe Mădălina? Mai te lauzi în Ostroveni că te-a futut toată Rm.Vâlcea. Făceai baie în Olănești, nu aveai apă în casă...
  2. Visantric(să nu-i zic pe numele complet că n-am acord de prelucrare al datelor), nu e străină de scandaluri în real life. Ea este o tipă colerică și isterică, care bea mult și are acțiuni necontrolate. Îi amintesc cum a mers pe la gardă prin 2014-2015, la fel acum 2 ani înainte de pandemie. Ea crede că toți aici sunt puștani cordiți și nu o cunosc.
  3. Îți repet că îți plouă în gât, ți-am arătat feedback-ul meu și reacția ta. Eu am făcut mișto de tine, tu ca o târfă care s-a simțit în pericol că nu-și mai vinde marfa a atacat mișelește.
  4. Sunt oameni prostiți care aruncă banii pe o infectă care se afișează umilită în public. Se promovează cu clipurile în care este umilită de la sine putere, nu o face din obligație, o face să își joace ultima carte la cum arată. Singurul mijloc al ei de promovare. Nu s-ar duce nimeni la ea dacă nu ar avea ceva diferit la sumele pe care le pretinde, ea preferă să se umilească și să se asigure că a mai câștigat ceva încă o zi. Nu are un clip în care să se spele sau să apară că se șterge.
  5. Când ești fântână arteziană și te fuți nespălată. N-ai un clip când mergi la duș, ești transpirață, infectă, plină de potențiale boli. Abia aștepți un fraier care să te sune sau să te amenințe, asta cauți de la oamenii pe care-i întărâți aici, dar tipii smart nu-ți dau nas. Tare îmi e că te alegi cu ce ai tu mai neplăcut în cap. Ești o târfă obraznică și nespălată, fără analize, găurită în public și umilită pentru câțiva lei.
  6. Hai că te iau eu târfă să îți dau puține emoții: Denumirea de târfă: Ești o târfă, definiția o găsești în Dex: https://dexonline.ro/definitie/tarfa Femeie de moravuri ușoare, prostituată, târâtură conform Dex. Este meseria pe care o promovezi și pentru care ai anunț unde pretinzi sume de bani. Aspecte argumentabile. Te expui într-un mediu necontrolat cu link-uri când ai gura plină de sloboz, când faci lucruri care să îți asigure continuitate și clienți. Materialul pe care l-ai promovat este aici: https://www.erome.com/VisS Obiectul activității tale: Art 328 Prostituţia | Codul Penal: Fapta persoanei care îşi procură mijloacele de existenţă sau principalele mijloace de existenţă, practicând în acest scop raporturi sexuale cu diferite persoane, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani. Analizele tale: Când ai postate ultimele analize? Servicii ai prestat, până la proba contrarie ești o bombă suspectă în societate(evident, analizele se postează cu acordul de prelucrare al datelor cu caracter personal). Activitățile tale: Copii tăi știu ce face mama lor? Le-ar arăta la școală colegilor și profesorilor? https://www.erome.com/a/LVqhzb6C Deci, ești o târfă, o târâtură, o prostituată, conform informațiilor preluate din DEX și a activității pe care o promovezi.
  7. O târfă când aduce jigniri de mamă, n-are nicio noimă, e irelevantă. Ce naște din pisică, șoareci mănâncă, la fel și mă-ta a fost târfă d-aia pe rit vechi, se futea în sat cu baticul pe cap la muncile câmpului și urmașii tăi voi fii ultimele zdrențe. Copii de târfă. Neamul de târfă a practicat și practică cea mai veche meserie. Ia vezi mesajul meu și de acolo ai atacat jegos: "Nu, că dă mult din gură și te direcționează, îți spune ce să faci, culmea, nu e de bubuială rogue/heavy, are reacții de frigidă :)) Fă așa, fă așa...dacă vrei să te fută să-ți sară capacele și să pleci cu creierii zob, nu e madame de așa ceva. Sunt pe forum alte tipe/mature de-ți împletesc visele." Analizează-ți comportamentul când îți pui toți ametiții care dau bani mulți unei scoafe care a pierdut lupta cu kg-ele, să facă ce le dictezi în clipuri, se aude vocea :))) Acum se dă victimă, pisicuts, salvează-mă, scapă-mă! Cum să zici așa? De când are voie un bărbat sa fută cum vrea el? Păi tu la ce ceri 600 de RON curvă bătrână și oropsită, infecție vaginală și umilită în public, de fapt tu cauți proști să facă ce vrei tu pe banii lor?
  8. Ești ultima târâtură muistă centuristă și slobozită, umilită în public.
  9. Ăsta e argumentul tău? Păi mama nu a făcut o centuristă care la vârsta junioratului se încalța cu gumari de Drăgășani, ca apoi să plece în lumea mare din ulițele Praziliei. După ce că ceri la toți proștii bani mulți, le mai spui cum să își bage și pula, cum să o țină, să nu apese, să nu doară, etc. Ești vorbă lungă, sărăcia omului, olteancă d-aia de dă în gropi, Leana lu’ Costel.
  10. Nu, că dă mult din gură și te direcționează, îți spune ce să faci, culmea, nu e de bubuială rogue/heavy, are reacții de frigidă :)) Fă așa, fă așa...dacă vrei să te fută să-ți sară capacele și să pleci cu creierii zob, nu e madame de așa ceva. Sunt pe forum alte tipe/mature de-ți împletesc visele.
  11. Te trezești cu ea mâine când nu are parte de atenția cuvenită și postează iar…
  12. Ce obosită ești. Dar review-urile negative din Anglia le postezi? Că mi-a șoptit Google că ai destule.
  13. @picon? Nici pe departe, aveți unii dintre voi o "simpatie" pentru el dar omul nu e plecat cu sorcova. @KimInLove Inesuka pe departe e troll-ul anului!
  14. În loc să ne arăți "mușchii fesieri", ne arăți mușchii buzieri? :)))))))))))
×
×
  • Creează nouă...