Sari la conținut

nitoi l

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre nitoi l

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

nitoi l's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

58

Reputație

  1. Multumesc pentru cuvintele frumoase! Totus vin cu o precizare. Nu am facut si nu fac swallow. Va urez la toti sanatate multa si sa ne revedem cu bine.
  2. Buna! Imi pare rau daca sunati si nu reusesc sa va raspund inseamna ca ma sunati cand sunt ocupata. Nu sunt genul de fete care ia telefonul in camera si raspunde in timp ce e ocupata. Inapoi sa sun nu imi permit iarasi nu e ok.Pupici
  3. Anal nu prestez. Daca ai fii citit atent am specificat serviciile care le prestez.
  4. Buna! Da foloseam ambele numere dar acum e activ doar ala din care ai postat pozele.
  5. Cer scuze daca sa intamplat cumva asa ceva dar nu prea cred. Eu i-mi respect programarile sau poate in cel mai rau caz a intervenit ceva motiv pentru care am si inchis telefonul. Sunt si eu om si am si eu om si ca si la tine pot aparea probleme sau chestii imprevizibile.
  6. Oral, normal,mici fantezii. Partea financiara 150/250.
  7. Buna!Am specificat programul.Lucrez de lunu pana vineri. 10.30-19.30.
  8. Nu sunt la birou azi.lucrez de luni pana vineri inclusiv.
  9. Domnul Perfectiune, nu am stiut ca trebue sa-mi cer voie de la dumneavoastra ca să-mi pun poze pe forum.Ca mine cu prunci sunt destule.Nu vrei sa le interzici si lor sa mai posteze poze?
  10. Buna ziua,dragii mei! Vreau sa va spun ca nu are rost sa va pierdeti nervii cu aceasta persoana. La el e o pasiune sa scrie recenzii proaste. La toate ne gaseste defecte. Noi aia saraci si urati nu avem cum sa ne ridicam la nivelul Domnului Perfectiune.Cu siguranta asa sa comportat si cand ne-a vizotat si a ajuns in lista neagra. Va multumesc de sustinere! Sa aveti o zi superba! Domnului Perfectiune ii doresc să-și gaseasca Domna perfecta si sa nu mai vina pe la babe.
×
×
  • Creează nouă...