Sari la conținut

asterix2000

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre asterix2000

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

asterix2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. Rectificare * am gresit anumite cuvinte am apasat tasta gresita si din pacate nu pot edita textul sper sa se inteleaga ." Cine cati ani are " vroiam sa zic si vorba multa *
  2. Pe mine nu ma doare nici un adevar ,si nici nu ma intereseaza cine cati cati are aici toti avem acelasi statut de platitor de placeri indiferent de natura lor . Deci idea este ca vorva multa saracia omului clar fiecare are dreptul la o parere. O mica curiozitate . De unde stiti varsta lui Lamour ? Va cunoasteti ? Aveti ceva personal ? De unde stiti dv cum este poreclit la celalalt salon ? Fetele de acolo vb despre alti clienti ? Respect faptul ca respectati varsta.
  3. Caut dominatoare serioase in aceste trei orase unde am drumuri dese eu. Va rog recomandati doar persoanele ce ati incercat si stiti ca nu sunt pe graba si se implica si au habar despre acest domeniu . :bow
  4. Mai cu atatea metafore si ambiguitate ( hai ca im place cum suna :laugh2 :slap2 ) zici ca sunteti in cercul intelectualilor anonimi nu pe un site de escorte si placeri carnale. Lasati in draq filozofia si alte tampenii ca futi nu futi vremea pulii trece . Cat despre fata eu nu am ce sa ii reprosezi ca si atitudine a fost ok cu mine. adevarul este ca nu am stat cu ochii pe ceas deci nu stiu cat ma tinut , m-am simtit bine si atat . PS.daca nu faci nimic nici nu ai cum sa gresesti .
  5. Ultima postare este acum o luna si un pic de ce presupui ca nu ar lucra ? vrei nr . de telefon ia pune tu mana si rasfoieste paginile si aflii imediat ,dar de ce frate e mai simplu cu mura-n gura.
  6. Asta este parerea ta subiectiva!
  7. Faceam referire la una din pozele ce sunt postate in link
  8. Biatta copila , poze pe site de curve cu ea sigur o sa fie fericita cand or mai creste :no2 :refoz
  9. Are vre-un efect advers pt hipertensivi?
  10. Tu mai gandeste te vr-o juma de an poate fata chiar se retrage :slap2 .... Eu iti sugerezi sa nu te duci ca pizda are dinti si te musca :laugh2 :laugh2
  11. Mai eu te invidiez! zau asa .... in pula mea ai o gramada de timp de pierdut altfel nu ai fii tot timpul calare te toate anunturile cu curve infecte. CI ai sta si ai selecta un pic pe unde mergi!
  12. De ce nu te duci tu sa incerci si pe urma sa vii sa povestesti, daca la unu suge bine inseamna ca la tot restul o face? Sau esti genul care se excita cand altio povestesc cum se fut.?!
×
×
  • Creează nouă...