Jump to content

radu_radu2017

Maistru Curvar
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Reputatie Neutra

About radu_radu2017

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu am insistat la tel ca nu răspundea sunam la 15 20 min.. Și de 2 ori a răspuns UNU(bărbat) 🙄
 2. Tu vrei fin orala la 200 fin și 300 ora? 🤣 ai pretenții mari
 3. Si cu mine a fost tot asa plictisita..atat de plictisita incat m-a plictisit si pe mine si nu a reusit sa ma termine...a trebuit sa intervin eu.(cred ca fata e pe "legale")...Cica face deep...in timpul actiuni a zis ea:"cine a zis ca fac deep" eu:tu pe forum... postara ei (Oral deep, normal si anal...) pe urma a zis ca e mare....E CLAR FATA E PE "LEGALE"
 4. halat nou ...100 (total fin) 150 (ora oral/normal)..200(ora total)
 5. https://www.anuntul.ro/anunt-ana-23-ani-eY7RNl#oD Ana 23 ani bulevardul Unirii nr 7, noua in zona, tanara rabdatoare si plina de viata, te astept sa te rasfat cu un masaj, poze reale garantat. Mai multe detalii la telefon S-a mutat pe bul unirii
 6. acum o cheama rebeca...https://www.anuntul.ro/anunt-rebeca-ZZWbG6#lrm 0730754336 Rebeca buna sunt Rebeca si te invit la un masaj de relaxare la locatia mea sau hotel sa fii rasfatat intr-un ambient de vis, ofer discretie maxima si igiena este garantata.
 7. Nu e cine stie ce ...e cam grasa.... Vorbeste mult...si nu se lasa f... ai la dispozitie max 20 min (dimitrie cantemir 21 farmacia tinos)
×
×
 • Create New...