Jump to content

alex1231

Curvar Ucenic
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Reputatie Neutra

About alex1231

 • Rank
  Curvar Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. www.escort-romania.com/erotic-massage/ofer-masaj-de-relaxare-somatic-anticelulitic.html
 2. Salut! Multumesc pentru recenzie. Urmaresc demult acest topic si eram in dubii. Acum sunt convins ca nu am ce cauta acolo. Poti sa recomanzi un masaj bun?
 3. Salutare, Despre doamna stiti ceva? https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-profesional-si-terapii-in-bucuresti/06248eeh22fg74972gh07i74de19i310.html
 4. Am fost acum 2 zile la Itantric. Locatie curata, cu tot ce trebuie. Maseoza, o fata de peste Prut. Am ales sa stau 1 ora jumatate-300 lei. Experienta-DEZAMAGITOR. Un masaj trist, cu ulei rece, cu o maseuza care a invatat un text mecanic de jumatate de pagina (mi-a dat impresia ca habar nu are ce cauta acolo) si te invata cum sa distribui energia......... :laugh2 . Un circ ieftin pe bani multi. Inca nu am descoperit servicii mai bune ca la Cleo de la Zen. Eu unul nu mai calc pe acolo.
 5. Salut! Un nr de contact al Alexei, se poate?
 6. Salut! Ce preturi se practica la itantric? Am intrat pe site si nu am gasit nicio rubrica cu preturile.
 7. S-o fi intors acasa si ca sa nu piarda timpul..........
 8. Salut, Stiti ceva de domnisoara https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-noua-in-oras-poze-100-reale-eMQ6el#7QG0qW? E buna rau dar o fi adevarata?
 9. Salut, Stiti ceva despre doamna? La telefon mai are putin si te ia la bataie! :) https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-profesionist-zJ9yzm#4YG
 10. Clar DE EVITAT! Am fost si eu la doamna. Am platit pentru un masaj nud insa am primit unul in lenjerie intima. Nu merita nici daca cerea 50 lei dar 150. Corp disproportionat......nu merita!!!
 11. https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-bruneta-foarte-simpatica-ZEX4qY#r6
×
×
 • Create New...