Sari la conținut

sofia_azur

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sofia_azur

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sofia_azur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Dragii mei, tin sa va informez ca de maine revin la cadourile initiale, 200 lei/ fin. 350 lei/ ora. Noua locatia este pe bd. Nerva Traian, locuiesc singura si ca astept cu drag!
  2. Poze fresh doar pentru voi, va astept de maine incepand cu ora 9!
  3. Disponibila de la ora 13 pana la ora 21, baieti! Stockings, lenjerie fina neagra, stilettos si parfum suav de lacramioare... Va pup!
  4. Disponibila pentru programari de la ora 13 pana la 21! Va sarut duuulce 😘😘😘
  5. Buna seara, gentlemen! In primul rand tin sa va mulrumesc pentru recenziile si impresiile voastre, suntem diferiti, si fiecare percepem senzatiile si oamenii in felul nostru. In al doilea rand, da, saptamana trecuta eram neinitiata pe forum, si o prietena mi-a initiat fugitiv topicul de anunt... Buuut, i'm here again, all tanned from Dubai, si mai ales, pregatita sa tinem legatura aici In alta ordine de idei, de maine incepand cu ora 13 sunt din nou disponibil inclusiv in weekend, in fiecare zi pana la ora 21. Ofer servicii de companie intima in adevaratul sens al cuvantului, posed suficienta senzualitate pentru a te innebuni in pat, suficienta eleganta si tact pentru o cina intr-un restaurant de lux sau o intalnire de afaceri, si o imensa experienta pentru a ne aventura impreuna pe tot globul! In dormitorul meu ofer serviciile basic, sexul oral este protejat pentru ca asa e cel mai safe pentru amandoi. Eu sunt cu analizele la zi, daca si tu esti, arata-mi-le, si taiem regula. Dar pana acolo, te rog sa imi respecti aceasta alegere. Dominare activa... da! Lasa-te purtat de val cu mine! Vrei sa fiu iubita ta tandra? Bratele mele sa fie incolacite pe tine si buzele mele sa te rasfete cu sete? Ei bine da, mie asta imi place sa fac, totul cu pasiune... nu imi cere te rog french kiss daca respiratia ta nu e cea mai fresh... Pentru o ora de tandrete si pasiune incall, cadoul meu este de 100 de trandafiri... glumesc, 100€ Pentru dinner dates (2h30 la restaurant si o 1h30 at my place), cadoul este de 250€. Va multumesc pentru intelegerea conditiilor mele. Numarul din titlu este valabil! Va astept ...va fi innoubliable!
  6. Va multumesc pentru aprecieri si clipele minunate petrecute impreuna! Intre timp eu sunt busy-busy... Call me!😘😘😘
  7. Buna dimineata, lovers! Tin sa mentionez ca este ultimw zi in care mai putem face cunostinta (in toate pozitiile, deep-deep si foarte tandru )! Sunt foarte selectiva, si de aceea cadoul pentru mine de astazi va fi 100€ pentru o ora de dragoste patimasa! Astept programarile voastre, nu ma veti putea uita prea usor! Available till 21h! Bisous!
  8. Buna dimineata, lovers! Tin sa mentionez ca este ultimw zi in care mai putem face cunostinta (in toate pozitiile, deep-deep si foarte tandru )! Sunt foarte selectiva, si de aceea cadoul pentru mine de astazi va fi 100€ pentru o ora de dragoste patimasa! Astept programarile voastre, nu ma veti putea uita prea usor!
  9. Oralul este protejat si poate fi cu finalizare orala daca iti doresti.
  10. Cand se apropie momentul ejacularii prezervativul este scos si are loc finalizarea orala sau faciala. Contactul cu penisul barbatului este unul de scurta durata din ratiuni de igiena. Tin mult la sanatatea mea, dar si a voastra si in acest fel se evita posibile neplaceri.
×
×
  • Creează nouă...